|
Nu esti logat.
SEX ORAL 2-2#20 2009-07-07 14:43:03
Re: SEX ORAL 2
total de acord Offline #21 2009-07-07 16:23:24
Re: SEX ORAL 2pfff ati ajuns la 2 cu oralul? incredibile sunteti Offline #22 2009-07-07 19:44:52
Re: SEX ORAL 2mie imi place mai mult sa mi se faca decat sa fac iar orgasmul de la oral....e absolut demential ma face sa tremur la propriu ce dor imi e.... expect the worst , hope for the best! Offline #23 2009-07-14 22:29:12
Re: SEX ORAL 2nu am facut niciodata sex oral, si nici nu mi s-a facut... pana azi. eram cu prietenul meu afara si am inceput sa ne sarutam pasional si sa ne atingem, si intr-un final ne-am dus la el si am inceput sa ne dezbracam unu pe altu pana ce, el, a inceput usor sa ma sarute din ce in ce mai jos. Era f timid, si stiu ca a fost prima oara pt el desi nu a zis niciodata lucru asta, era f stangaci si nu prea stia ce sa faca. De ceva timp vreau si eu sa ii fac, imi doresc asta, dar nu stiu am o retinere, cred ca ma intelegeti:"> Acum, dupa ce el mi-a facut imi doresc si mai mult sa ii fac, dar mi-as dori parca sa fie in alt loc decat la el acasa ceva mai "dirty" asa, nu stiu, poate ma ajutati cu niste sfaturi si idei ca nu mai am rabdare Ultima oara a fost editat de in (2009-07-14 22:34:09) Offline #24 2009-07-14 22:44:44Re: SEX ORAL 2daca o faci pentru ca vrei si pentru ca ti-ar face placere, o sa va ofere placere amandurora. avand in vedere ca esti incepatoare, eu zic sa nu te aventurezi prea departe de casa... e confortabil, nu va deranjeaza nimeni, aveti tot timpul din lume... succes Offline Publicitateloading...
#25 2009-07-14 23:47:49
Re: SEX ORAL 2merci lady:* sper sa am destul curaj maine sa incerc .. Offline #26 2009-07-15 02:01:24Re: SEX ORAL 2succes, In, te asteptam cu impresiile de dupa si, nu uita, bucura-te de experienta... cu cat tie iti place mai mult sa oferi, cu atat lui ii va placea mai mult sa primeasca Offline #27 2009-07-15 14:53:48
Re: SEX ORAL 2oook, acusi plec la el:">, vai toata noaptea am avut vise:)) Problema mea este ca atunci cand bag ceva mai adanc pe gat (am incercat periuta de dinti:)) mi se face greata instant. Ok sa zicem ca in mom ala o scot si alternez cu altceva, dar cred ca asta ar insemna sa o scot prea des, si ar fi cam deranjant pt el. Sa incerc faza cu autosugestia, sa ma gandesc ca nu mi-e greata, si sa continui? Saaau? Offline #28 2009-07-15 14:55:46
Re: SEX ORAL 2eu nu am facut niciodata sex oral...in schimb mi s-a facut.prietenul meu chiar a facut-o prima oara cu mine si nu e prea priceput dar imi place cand imi spune ca vrea sa ma innebuneasca.poate ca as incerca si eu sa-i fac lui dar inca nu ma simt pregatita sa fac acest lucru plus ca m-as simti stanjenita ca nu as sti ce sa fac Sunt femeia visurilor tale.Sa nu cumva sa uiti acest lucru daca nu vrei sa devin femeia cosmarurilor tale. Offline #29 2009-07-15 15:02:03
Re: SEX ORAL 2cred ca e mai degraba gandu ala ca nu o sa stii ce sa faci decat ca nu esti pregatita. Si pe mine tot asta ma macina:)) Dar ma gandesc ca daca o sa dau tot ce-i mai bun si o fac din placere o sa iasa bine. Si, dream, daca zici ca si el ti-a facut prima data tie ar trebui sa fie un plus pt tine: sunteti primii unul pt celalat si e super dragut Offline #30 2009-07-15 15:08:56
Re: SEX ORAL 2stiu.ai dreptate.cand am aflat chestia asta m-am simtit...foooarte bine.dar el inca nu mi-a cerut asta si poate cu timpul o sa imi fac si eu curaj sa cobor mai jos de buric.oricum cand ajung pe acolo sa-l sarut incepe sa tremure tot.deci ma gandesc ca,kiar daca nu spune,isi doreste..si poate o sa-l surprind Sunt femeia visurilor tale.Sa nu cumva sa uiti acest lucru daca nu vrei sa devin femeia cosmarurilor tale. Offline #31 2009-07-15 15:11:43
Re: SEX ORAL 2pai nici al meu nu mi-a spus niciodata intr-un an, desi suntem destul de deschisi la alte chestii (am incercat mai toate pozitiile si am facut aproape peste tot:)) si tocmai de asta as vrea sa ii ofer placerea asta, ca daca mi-ar fi cerut nu as fi facut-o, de-a dracu:)) Offline #32 2009-07-15 15:16:26
Re: SEX ORAL 2hai ca imi place cumm gandesti..asa sunt si eu..daca imi cere careva ceva nu prea imi vine sa fac...dar daca nu cere,parca vreau eu...cred ca o sa incerc si eu.si o sa-l surprind cand o sa vina acasa din strainatate..in bine sper eu Sunt femeia visurilor tale.Sa nu cumva sa uiti acest lucru daca nu vrei sa devin femeia cosmarurilor tale. Offline #33 2009-07-15 22:26:38
Re: SEX ORAL 2ei bine, a fost S-U-P-E-R. Nu pot sa cred ca am stat atat de mult timp fara sa incerc:)) Bineinteles, daca nu ar fi fost acest forum, pe care il urmaresc de ceva timp, si posturile lui Ladypink super picante nu stiu daca as fi fost asa pusa pe fapte i`m in loooove Ultima oara a fost editat de in (2009-07-15 22:27:37) Offline #34 2009-07-15 23:01:30
Re: SEX ORAL 2
in.mi-ai dat si mie curajul neesar acu...dca se poat numi curaj...trebuie doar sa fiu mai open minded Sunt femeia visurilor tale.Sa nu cumva sa uiti acest lucru daca nu vrei sa devin femeia cosmarurilor tale. Offline #35 2009-07-15 23:17:01
Re: SEX ORAL 2cand incepusem sa-l dezbrac imi ziceam ca nu ca nu ma vad in stare sa fac asta, dar pana la urma mi-am zis "ei la naiba, nu degeaba nu am dormit eu asnoapte ca imi faceam tot felu de ganduri" asa ca m-am pus pe treaba. Nu mai stiu exact ce am facut si ce nu, pt ca eram f emotionata dar totodata f incantata. Mi-a placut, da mi-a placut imediat dupa ce am pus gura, mirosea f bine si avea un gust buuun:"> Am facut tot ce am putut mai bine, desi aveam tot paru meu pe fatza, uitasem sa mi-l prind, da ce mai conta:)) Dupa ce a terminat (nu am simtit nimic scarbos, s-a dus totu pe gat super simplu) m-a luat si a inceput sa ma sarute, tremura parca. M-a intr daca a fost prima oara, a zis ca i-a placut, iar eu i-am spus ca voiam sa fac asta demult, si ca vreau sa imi zica tot ce nu e bine si ce e bine. Dream acum sunt in stare sa-ti dau un sfat: chiar ai de pierdut daca nu o faci, e superb asta bineinteles daca o faci din placere. Pt el, ce sa mai zic cred ca e nemapomenit Succes:* Ultima oara a fost editat de in (2009-07-15 23:18:50) Offline #36 2009-07-16 01:03:51Re: SEX ORAL 2In, ma bucur tare mult ca a iesit asa de bine si ca am putut sa fiu o parte din aceasta experienta frumoasa pentru amandoi. Offline #37 2009-07-16 10:43:48
Re: SEX ORAL 2e mult mai excitant daca te controleaza Offline #38 2009-07-16 13:56:04
Re: SEX ORAL 2mersi fetele....de-abia astept sa vina iuby acasa sa-i arat eu lui Sunt femeia visurilor tale.Sa nu cumva sa uiti acest lucru daca nu vrei sa devin femeia cosmarurilor tale. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|