homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-37

#685 2009-11-18 23:08:42

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: SEX ORAL 2

misso, nu cred ca multora le-a placut 'din prima', stii tu, "practice makes perfect": eu cand o vad asa mare si stiu ca e abia iesita de la dus si miroase bine, mmm, nu ma pot abtine, si imi place la nebunie. Cred ca e mai mult autosugestie, te gandesti ca cine stie ce gust are cand termina sau stiu eu. Si daca e asa, pt inceput ii poti spune sa nu termine la tine in gura. Nu stiu de ce ti se pare aiurea, ca doar pielea de pe cap cel putin, e extrem de fina si placuta. Imi fac pofta singura lol
Sincer, si eu l-am oprit de cateva ori, nu l-am lasat sa-mi faca pt ca ma simteam murdara, si cred ca el a ramas cu ideea ca nu-mi place sad rotfl2

#686 2009-11-18 23:19:08

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

piie a scris:

misso, nu cred ca multora le-a placut 'din prima', stii tu, "practice makes perfect": eu cand o vad asa mare si stiu ca e abia iesita de la dus si miroase bine, mmm, nu ma pot abtine, si imi place la nebunie. Cred ca e mai mult autosugestie, te gandesti ca cine stie ce gust are cand termina sau stiu eu. Si daca e asa, pt inceput ii poti spune sa nu termine la tine in gura. Nu stiu de ce ti se pare aiurea, ca doar pielea de pe cap cel putin, e extrem de fina si placuta. Imi fac pofta singura lol
Sincer, si eu l-am oprit de cateva ori, nu l-am lasat sa-mi faca pt ca ma simteam murdara, si cred ca el a ramas cu ideea ca nu-mi place sad rotfl2

noi suntem ff deschisi...adik stie ca nu vreau pt ca m-as considera asa fara supararea ca o vagaboanta...probabil niste tradititii mai proaste si idioate
adik daca nu il las ii spun: iubitu nu e bine, trebuie sa fac dush sau ceva
dar asta mi se pare asa de greu
offffff sad

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2009-11-18 23:20:43)

#687 2009-11-18 23:28:20

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Cred ca la inceput, fiecare dintre noi avea o retinere. Mie imi era teama ca daca nu o sa fac bine, daca o sa aiba gust/miros nasol. Normal ca prima data am fost stangace, dar el nu se astepta, si mi-a zis la sfarsit ca am fost minunata lol te inteleg, ca nu e prea simplu, dar daca incepi, si o faci macar o data o sa fie altceva. Pe mine ma excita foarte mult cand ma pune el sa fac asta, sa ma ia de cap, si sa ma puna in genunchi diablo
        Nu stiu daca vrei sa faci asta cu adevarat, ca e si asta un aspect important! Mie mi-a zis mama unei prietene ca "o femeie pe strada trebuie sa fie doamna, in bucatarie gospodina si in pat curva" - si tare bine a mai zis. Daca zici ca sunteti asa deschisi, nu ar mai trebui sa lasi loc de chestii de genu "m-as simti o vagaboanda", ca nu e ca si cum atunci cand iesi pe strada lumea stie ca i-ai supt-o tu prietenului. Chestiile astea is puerile, pe care le poti depasi foarte simplu, daca VREI smile

#688 2009-11-18 23:46:43

Madalina85
Addicted member

piie a scris:

Cred ca la inceput, fiecare dintre noi avea o retinere. Mie imi era teama ca daca nu o sa fac bine, daca o sa aiba gust/miros nasol. Normal ca prima data am fost stangace, dar el nu se astepta, si mi-a zis la sfarsit ca am fost minunata lol te inteleg, ca nu e prea simplu, dar daca incepi, si o faci macar o data o sa fie altceva. Pe mine ma excita foarte mult cand ma pune el sa fac asta, sa ma ia de cap, si sa ma puna in genunchi diablo
        Nu stiu daca vrei sa faci asta cu adevarat, ca e si asta un aspect important! Mie mi-a zis mama unei prietene ca "o femeie pe strada trebuie sa fie doamna, in bucatarie gospodina si in pat curva" - si tare bine a mai zis. Daca zici ca sunteti asa deschisi, nu ar mai trebui sa lasi loc de chestii de genu "m-as simti o vagaboanda", ca nu e ca si cum atunci cand iesi pe strada lumea stie ca i-ai supt-o tu prietenului. Chestiile astea is puerile, pe care le poti depasi foarte simplu, daca VREI smile

pai ma ref ca suntem deschisi adik ii spun in fata de ce nu pot si de ce nu vreau...stiam vorba aia si la aia ma gandesc mereu
eu o sa mai incerc dar nush...daca treaba asta e pentru mine...

#689 2009-11-19 10:07:40

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

MissO daca nu iti place/nu vrei mai bine stai in loc decat sa o faci cu sila.Nici eu pur si simplu nu pot,da nici sa ma bati si pt asta vorbim deschis despre orice si avem o viata sexuala minunata hjarta Deci sexul frumos nu sta neaparat intr`o partida de oral,cel putin asta e umila mea parere

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#690 2009-11-19 10:36:48

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

din moment ce scrie aici, mie imi lasa impresia ca ea vrea sa faca lucrul asta doar ca are niste idei preconcepute -pe care oricum toate le avem la inceput tongue
daca nu-si dorea si nu-si dorea, nu mai era loc de intrebari wink

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#691 2009-11-19 11:32:57

BratzG
Sr. member

Cred ca s`a lasat influentata si acuma nu mai stie ce sa creada.A precizat ca a incercat...dar daca vroia continua;a spus ca nu i`a placut.Poate se simte constransa de anumite chestii.

eu,tu si restul lumii...

#692 2009-11-19 14:20:47

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Probabil daca toata lumea o face, a ajuns sa creada ca ea are o problema pentru ca nu poate big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#693 2009-11-19 15:12:04

BratzG
Sr. member

my_aa a scris:

Probabil daca toata lumea o face, a ajuns sa creada ca ea are o problema pentru ca nu poate big_smile

exact.( ma rog,aproape:)) )

eu,tu si restul lumii...

#694 2009-11-21 00:01:11

queeen
New member
Inregistrat: 2009-11-14

mai nou mi-am bagat si piercing in limba...va datzi seama ce a iesit fetelor nu???big_smilebig_smilebig_smilebig_smileD:Dbig_smilelol

te ador bubu angel patfierbinte

#695 2009-11-22 11:45:51

BratzG
Sr. member

ai ramas blocat/a pe acolo? rotfl

eu,tu si restul lumii...

#696 2009-11-22 11:47:33

Madalina85
Addicted member

asta ar reprezenta apogeul la mine.... chicot

#697 2009-11-22 20:46:28

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

alexa123 a scris:

blackberry a scris:

e ok..

e bine atunci ..sper smile

puss

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#698 2009-11-24 13:10:32

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

queeen a scris:

mai nou mi-am bagat si piercing in limba...va datzi seama ce a iesit fetelor nu???big_smilebig_smilebig_smilebig_smileD:Dbig_smilelol

Foarte tare  rock

#699 2009-11-24 21:59:07

blackberry
Insomniac member

ce a iesit? hmm nu-l doare? cesafac

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#700 2009-11-25 22:35:34

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

de ce sa l doara, blackberry?

In America, in sfarsit!big_smile

#701 2009-11-25 23:32:45

blackberry
Insomniac member

pai, al meu face urat si daca-l ating putin cu dintii, stiu ca nu e acelasi lucru dar practic e ceva in plus care iese-n relief lol

#702 2009-11-26 03:10:05

Wyeth
New member
Inregistrat: 2009-11-26

Buna fetelor! Eu sunt noua pe forumul asta  rodnar    Am urmarit in proportie de 85% din mesajele voastre legate de sex oral... tillfreds  Am 20 de ani si am o relatie frumoasa inceputa acum 1 an jumate (oficial  big_smile   ) . Despre sexul oral...recunosc ca nu prea ma simteam bine sa aud de el la inceput desi el imi ofera aproape mereu , si recunosc ca ma simt ff bine atunci  patfierbinte  ...insa eu nu i-am oferit ... supa  Nu stiu de ce..probabil de frica/ emotie/ etc. etc.   Insa, desi el nu m-a fortat niciodata, mi-am zis : " Ce naiba ?! Cat de rau poa' sa fie ?! doar nu ma mananca mititelu'"  disperat   
       Asa ca acum cateva zile am incercat de doua ori ( mai usor..deh, prima data)  rodnar  si am vazut ca nu e chiar asa rau pe cat pare. Ba chiar am ramas uimita cat de mult de excita el si eu mai mult ma jucam cu el.  happydance       Ce e foarte important zic eu ...e dorinta de a-l face pe cel de langa tine sa se simta cat mai bine, nitel curaj si  bineinteles...igiena intima   nails   
       Sper si eu sa ajung sa il fac sa urce pe pereti insa , pan' atunci, mai am de exersat... rotfl

What matter most is how you see yourself

#703 2009-11-26 08:07:13

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

Bun venit in club diablo

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.