homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-48

#894 2009-12-29 00:56:14

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: SEX ORAL 2

Sa avem multi inainte big_smile

#895 2009-12-29 00:56:44

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

kram

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#896 2009-12-29 01:01:55

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

shine... pe la 20 de ani... o sa ne lasi masca.. daca acum gandesti asa matur...si cu experienta tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#897 2009-12-29 01:05:12

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Multumesc,YoHanna puss Daca tot mi-a ars mie de sex,am zis macar s-o fac cu cap... deci m-am pus cu "burta pe carte"... in rest,traiasca imaginatia,ca de acolo vine dorinta de a experimenta,implicit si experienta. smile

#898 2009-12-29 01:27:12

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

-=-baby_pink-=- a scris:

hm..nu i-am spus..i-am dat doar de inteles de cateva ori..ar trebui sa fac putina instructie cu el lol pe langa faptul  ca  face putin..insista mai mult in partea vaginului..deci pana acum no orgasm..nici macar cine stie ce placeri dementiale:-??

Mi se pare practic imposibil sa ii oferi unei femei orgasm vaginal cu ajutorul limbii. Plus ca la ce extensii trebuie sa faci, iti oboseste foarte repede. In schimb clitoridian am reusit. Pot numara pe degete datile, dar important e ca am reusit.

YoHanna a scris:

i-ai spus k nu e destul? smile i-ai spus k vrei un oral pana ai orgasm? smile

Deci nu sunt singurul nebun caruia ii place sa ii ofere orgasm iubitei pe aceasta cale. Nu de alta, dar ultima oara cand s-a ajuns la un astfel de subiect cu niste amici, au spus ca se folosesc de asta strict ca preludiu si nimic mai mult.

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

Publicitate

loading...

#899 2009-12-29 04:46:50

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

Nu esti singurul, stai linistit. smile

#900 2010-01-04 01:30:29

MoonFairy
New member
Inregistrat: 2010-01-04

sunt cu prietenul meu de 4 ani. Inca de la inceputul relatiei el mi-a facut sex oral, nelasandu-ma si pe mine sa ii fac lui, deoarece credea ca acest lucru ma va face sa ma simt injosita. Intr-o zi, cand eram la el, nu stiu ce m-a apucat, ca i-am facut sex oral, asa luandu-l prin surprindere...nu m-a refuzat...era in al 9-lea cer...totul a fost bine, simteam ca pot si eu sa ii ofer acest tip de placere orala, pe care si el mi-o oferea mie...Timpul a trecut si am continuat sa folosim sexul oral reciproc ca si preludiu...insa de la o vreme incoace, el imi repeta intr-una ca e obsedat sa ii fac sex oral, mereu bate apropouri cu asta, ma face sa ma simt intr-un fel obligata sa ii fac, si eu de multe ori nu am starea necesara...I-am spus sa nu ma mai preseze dar el imi zice ca o face in gluma...dar nu e adevarat..Imi spune de cel putin 3 ori pe zi ca nu ii fac destul de des...

#901 2010-01-04 08:19:24

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai tu cat de des ii faci?

#902 2010-01-04 10:39:17

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

ca vrea si vroia de mult dar te-a vazut ca nu vrei si d-aia a zis ca nu vrea nici el. tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#903 2010-01-04 11:21:12

MoonFairy
New member

ShineOfBlood a scris:

pai...aproximativ de 3,4 ori pe saptamana

#904 2010-01-04 11:45:58

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

pai si el de cate ori vrea sa i faci? din 15 in 15 min?
eu zic sa nu i mai faci daca te simti presata..vorbeste cu el si zii sa nu te mai bata la cap sa i faci oral, pt ca asa nu ti mai vine chefu si ca te simti obligata intr o oarecare masura..

In America, in sfarsit!big_smile

#905 2010-01-04 12:07:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member

MoonFairy a scris:

ShineOfBlood a scris:

pai...aproximativ de 3,4 ori pe saptamana

Da... mi se pare ok... Nu vad de ce se plange.

Alessya,sunt de acord cu deli. Cum ziceam si prima oara cand ai postat,el vroia dar te-a vazut pe tine reticenta. Acum n-ar mai trebui sa fie probleme.

#906 2010-01-04 13:14:59

MoonFairy
New member

Shine, eu vreau sa fiu prietena lui nu doar un obiect de la care el asteapta placere...acum regret ca i-am facut sex oral vreodata.

#907 2010-01-04 13:29:42

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu cred ca te vede ca pe un obiect sexual. pur si simplu e innebunit dupa oral si vrea mai des. daca ii explici ca iese mai bine cand i-l faci din proprie initiativa, poate va intelege. spune-i si lui exact ce gandesti despre insistenta lui si lamureste-l ca nu tot timpul iti doresti sa ii faci, ci tb sa atingi o anumita stare de spirit pt asta. dar neaparat vb cu el, nu tine rabufnelile asea pt tine. cel mai probabil va fi surprins sa afle la ce te-ai gandit.

#908 2010-01-04 14:46:30

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

MoonFairy a scris:

acum regret ca i-am facut sex oral vreodata.

neutral

#909 2010-01-04 23:02:13

MoonFairy
New member

anca90 a scris:

nu cred ca te vede ca pe un obiect sexual. pur si simplu e innebunit dupa oral si vrea mai des. daca ii explici ca iese mai bine cand i-l faci din proprie initiativa, poate va intelege. spune-i si lui exact ce gandesti despre insistenta lui si lamureste-l ca nu tot timpul iti doresti sa ii faci, ci tb sa atingi o anumita stare de spirit pt asta. dar neaparat vb cu el, nu tine rabufnelile asea pt tine. cel mai probabil va fi surprins sa afle la ce te-ai gandit.

asa e...voi vorbi cu el...multumesc pt. sfaturi smile

#910 2010-01-05 01:48:29

Pako
Full member
De la: Brasov

ShineOfBlood a scris:

-=-baby_pink-=- a scris:

parca mi-e nustiu cum sai zic..stii iubi degeaba ai mai multa experienta ca mine ..ar trebui sa te invat cei ala clitoris si ce se face cu el neutral

Nu... smile formuleaza ceva gen "Scumpule... vino un minut,te rog... vreau sa discutam putin. Se poate? Uite... imi place mult ce facem noi acum,dar am descoperit singura ca e mult mai sensibila zona clitorisului,si ma intrebam daca poti... stii tu... sa insisti pe acolo? Cred ca in x minute m-as putea si termina... si ar fi foarte placut,si ti-as fi foarte recunoscatoare... vrei sa incerci,te rog...?",toata treaba asta pe un ton mieros si cu o fata senina. smile Crede-ma,nu o sa poata zice 'nu'. Eu una ii multumesc alui meu dupa fiecare orgasm... nu pt ca urmaresc ceva,ci pentru ca ii sunt foarte recunoscatoare pentru placerea pe care mi-o ofera...si se citeste pe chipul lui satisfactia cand ma vede pe mine in starea aceea de beatitudine. smile Crede-ma,cand o sa vada si al tau cum e,o sa-ti dea dreptate intru totul.

mood breaker. cam multe fraze in pat chicot  eu zic sa faci mai multa ''galagie'' cand insista unde iti place si sigur va continua. sexinpat     

degeaba spui ca are mai multa experienta daca nu site ca fiecare femeie este diferita.

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#911 2010-01-05 08:23:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pako a scris:

ShineOfBlood a scris:

-=-baby_pink-=- a scris:

parca mi-e nustiu cum sai zic..stii iubi degeaba ai mai multa experienta ca mine ..ar trebui sa te invat cei ala clitoris si ce se face cu el neutral

Nu... smile formuleaza ceva gen "Scumpule... vino un minut,te rog... vreau sa discutam putin. Se poate? Uite... imi place mult ce facem noi acum,dar am descoperit singura ca e mult mai sensibila zona clitorisului,si ma intrebam daca poti... stii tu... sa insisti pe acolo? Cred ca in x minute m-as putea si termina... si ar fi foarte placut,si ti-as fi foarte recunoscatoare... vrei sa incerci,te rog...?",toata treaba asta pe un ton mieros si cu o fata senina. smile Crede-ma,nu o sa poata zice 'nu'. Eu una ii multumesc alui meu dupa fiecare orgasm... nu pt ca urmaresc ceva,ci pentru ca ii sunt foarte recunoscatoare pentru placerea pe care mi-o ofera...si se citeste pe chipul lui satisfactia cand ma vede pe mine in starea aceea de beatitudine. smile Crede-ma,cand o sa vada si al tau cum e,o sa-ti dea dreptate intru totul.

mood breaker. cam multe fraze in pat chicot  eu zic sa faci mai multa ''galagie'' cand insista unde iti place si sigur va continua. sexinpat     

degeaba spui ca are mai multa experienta daca nu site ca fiecare femeie este diferita.

Uneori o discutie nu strica,iar unii tipi nu inteleg ideea oricat de mult zgomot ai face. smile Si daca o persoana quite noisy spune asta,e ceva.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-05 08:24:17)

#912 2010-01-09 23:22:51

miki_m1992
New member
Inregistrat: 2010-01-09

Niki Mie Nu Mi-ar Placea Sa-mi Ejaculeze Pe Fatza,dar M-ar Excita Sa Ejaculeze Pe Sani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.