SEX ORAL 2-61
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
Re: SEX ORAL 2
multumesc din suflet
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- Hatchi
- New member
- Inregistrat: 2010-08-25
- Emm
- Hero member
- Coryenne
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-17
"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."
- Emm
- Hero member
asa e coryenne. va multumesc tuturor fetelor care m-ati ajutat sa trec peste gandurile mele rele
- old_soul
- Insomniac member
- De la: locul unde e liniste
- Inregistrat: 2008-04-29
eu inca am un blocaj...nu pot sa fac asta...
My Tears Dry On Their Own
- roxana_dumiy
- Membru
- Inregistrat: 2010-09-02
salutari! eu sunt Roxana din Bucuresti,27 de ani,am citit si eu de cateva zile pe aici posturile voastre imi place ca e un loc unde se poate discuta lejer despre asta
vroiam sa va imparatesc o patanie de a mea,in legatura cu sexul oral
Sunt stewardesa,acum o saptamana am avut un zbor in Australia.La jumatatea drumului,cam toat alumea dormea,colegele mele erau intr-o cabina,iar eu am iesit sa mai vad ce se intampla.Cand am ajuns aproape de ultimele scaune s-a intamplat sa vezi ceva foarte inedit si traznit pe unul din scazue era un tip negru cu ea scoasa,cu pantalonii desfacuti! Cand am vazut,am ramas blocata,putin socata,nu stiam ce sa fac,intervenise o stare jenanta;ma observase si el ca l-am vazut,se uita la mine.Dupa ce mi-am revenit putin asa din soc am mers spre el si i-am spus ca nu prea e ok ce face,desi peisajul nu pot sa nu recunosc ca imi placea,imi lua ochii,am incercat sa nu dau atentia acestor ganduri asa mult,totusi ma simteam jenata.I-ams pus asta in engleza,apoi el mi-a raspuns in romana si m-am intrebat daca m-am speriat.Am inceput sa rad,era foarte ciudata situatia,ma uitam ba la el,care era foarte calm,isi mai trecea mana peste ea din cand in cand,ma uitam ba sa vad daca s-a trezit cineva,ba sa vad daca vine vreo colega,iar el nu parea ca are de gand sa se acopere sau ceva,iar cand isi trecea mana peste ea ,nu aveam cum sa nu ma uit si curioztiatea iar se starnea,ma frapa ca era f rigida in ciuda marimii.M-am uitat in jur,am cazut ca e linista si pana la urma am lasat libera curioziatea,m-am aplecat si am intins o mana,l-am curpins,era ca un pomisor ) si nu m-am inselat cand am zis ca e rigida;am miscat un pic in sus si in jos iar el atunci a zambit ..apoi am zis pana la urma de ce nu...si m-am aplecat si cu gura ,am curpins un pic cu buzele,am stat asa,am simtit gustul lui,un gust interesant masculin,placut ,am ridicat apoi buzele,am inceput sa rad incet,el ma urmarea zambind...apoi am pus iar buzele,o tineam cu o mana si m-am miscat decateva ori,atunci el a gemut si am simtit o mana pe ceafa,o mana care nu fortza ,doar o reactie de placare,era o atingere calma,am ridicat buzele,m-am uitat,era cu ochii inchisi,apoi am mai facut asta un pic,incercand sa cuprind mai mult,apoi m-am oprit si am decis sa plec ca nu vroiam sa vina vreo colega ,i-am zis ca ma fac ca nu am vazut si e treaba lui daca vrea sa stea in continuare asa:)) ..daca mai continuatm,ma pierdeam in act si nu mai imi dadeam seama daca vine cienva sau daca se trezeste cineva in scaunele de mai din fatza.Totusi o experienta inedita la care nu ma steptam
- Greenvision
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-18
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
asta cu sexul oral cu un strain e sport extrem... n-as face-o cu un strain, oricat de bine ar arata. dar asa sunt eu, mai retinuta. si mi se pare si riscant.
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
nici eu nu as putea...ca sa ajung sa fac asta trebuie sa simt ceva pt acea persoana si mai ales sa simt ca merita sa o fac...
Love. Live. Laugh.
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
Chiar ca sport extrem ..si cu cate te poti alege dupa un asa act
..be the best ...fuck the rest ))
- ally18
- Insomniac member
Love. Live. Laugh.
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
disperati ..e plina lumea
..be the best ...fuck the rest ))
- ally18
- Insomniac member
ce-am ajuns
Love. Live. Laugh.
- 7 7 7
- New member
- Inregistrat: 2010-04-23
roxana_dumiy, cand treci si pe la mine?
- mio25
- Full member
- Inregistrat: 2010-07-29
roxana_dumiy a scris:salutari! eu sunt Roxana din Bucuresti,27 de ani,am citit si eu de cateva zile pe aici posturile voastre imi place ca e un loc unde se poate discuta lejer despre asta
vroiam sa va imparatesc o patanie de a mea,in legatura cu sexul oral
Sunt stewardesa,acum o saptamana am avut un zbor in Australia.La jumatatea drumului,cam toat alumea dormea,colegele mele erau intr-o cabina,iar eu am iesit sa mai vad ce se intampla.Cand am ajuns aproape de ultimele scaune s-a intamplat sa vezi ceva foarte inedit si traznit pe unul din scazue era un tip negru cu ea scoasa,cu pantalonii desfacuti! Cand am vazut,am ramas blocata,putin socata,nu stiam ce sa fac,intervenise o stare jenanta;ma observase si el ca l-am vazut,se uita la mine.Dupa ce mi-am revenit putin asa din soc am mers spre el si i-am spus ca nu prea e ok ce face,desi peisajul nu pot sa nu recunosc ca imi placea,imi lua ochii,am incercat sa nu dau atentia acestor ganduri asa mult,totusi ma simteam jenata.I-ams pus asta in engleza,apoi el mi-a raspuns in romana si m-am intrebat daca m-am speriat.Am inceput sa rad,era foarte ciudata situatia,ma uitam ba la el,care era foarte calm,isi mai trecea mana peste ea din cand in cand,ma uitam ba sa vad daca s-a trezit cineva,ba sa vad daca vine vreo colega,iar el nu parea ca are de gand sa se acopere sau ceva,iar cand isi trecea mana peste ea ,nu aveam cum sa nu ma uit si curioztiatea iar se starnea,ma frapa ca era f rigida in ciuda marimii.M-am uitat in jur,am cazut ca e linista si pana la urma am lasat libera curioziatea,m-am aplecat si am intins o mana,l-am curpins,era ca un pomisor ) si nu m-am inselat cand am zis ca e rigida;am miscat un pic in sus si in jos iar el atunci a zambit ..apoi am zis pana la urma de ce nu...si m-am aplecat si cu gura ,am curpins un pic cu buzele,am stat asa,am simtit gustul lui,un gust interesant masculin,placut ,am ridicat apoi buzele,am inceput sa rad incet,el ma urmarea zambind...apoi am pus iar buzele,o tineam cu o mana si m-am miscat decateva ori,atunci el a gemut si am simtit o mana pe ceafa,o mana care nu fortza ,doar o reactie de placare,era o atingere calma,am ridicat buzele,m-am uitat,era cu ochii inchisi,apoi am mai facut asta un pic,incercand sa cuprind mai mult,apoi m-am oprit si am decis sa plec ca nu vroiam sa vina vreo colega ,i-am zis ca ma fac ca nu am vazut si e treaba lui daca vrea sa stea in continuare asa:)) ..daca mai continuatm,ma pierdeam in act si nu mai imi dadeam seama daca vine cienva sau daca se trezeste cineva in scaunele de mai din fatza.Totusi o experienta inedita la care nu ma steptam
vorbesti serios???????
regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc
- sub
- Platinum member
- De la: BV
- Inregistrat: 2010-05-29
si voi chiar o credeti
Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.
- Emm
- Hero member
tot_el23 a scris:si voi chiar o credeti
subscriu
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|