|
Nu esti logat.
SEX ORAL 2-68#1274 2010-09-08 17:45:01
Re: SEX ORAL 2Coraline, e posibil sa se modifice gustul secretiei tale vaginale din cauza gardnerellei; am citit pe undeva ca o ai si ca nu mai scapi de ea. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-09 03:01:47) Offline #1275 2010-09-08 21:45:59
Re: SEX ORAL 2Orangina acum ca sunt bolnavioara nu fac nimic de genul acesta. povestea cu gustul este mai veche de cand eram sanatoasa tun. cine stie, o fi el mai sclifosit si i s-a parut ciudata, recunosc eu nu am gustat Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1276 2010-09-08 21:49:21Re: SEX ORAL 2moaaa ce pofta am....cred ca mi se trage de la prima si singura cu care am facut asa ceva. nu pot sa spun ca avea un miros sau un gust aparte ca au trecut ceva ani de atunci...dar mi'a format o pata pe creier si iau foc numa cand citesc despre asa ceva...imi aduc aminte cum ma infruptam din ea ca nesatulu....valeeeeu..si o simteam in gura cum tresare de placere...of...vremuri Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #1277 2010-09-08 23:48:23
Re: SEX ORAL 2ss pastreaza`ti chefu pt alta data •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1278 2010-09-08 23:51:44
Re: SEX ORAL 2eu sunt cu "iubi" nu de foarte mult timp...prima data am facut'o acum o saptamana...si acum am fost la el...eu sunt "in perioada delicata a lunii"...deci a trebuit sa stam cumintei...dar stand in pat el mi'a luat mana si mi'a bagat'o in pantalonii lui..mi'am dat seama ce vrea...dar nu am putut sa fac nimic mai mult decat handjob...nu stiu de ce dar am avut o retinere...i'am spus lucrul asta si a zis ca nu este nimic si ca sa stau linistita...dar acum eu stau si ma gandesc...oare s'a suparat?sau crede ceva anume despre mine? O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline Publicitateloading...
#1279 2010-09-08 23:53:32
Re: SEX ORAL 2sincer nu are de ce sa se supere ... doar nu le`om face acum mereu cand li se scoala lor cheful . al meu stie cand nu am chef si nu se supara chiar dak sunt in perioada aia ... mai bine se abtine decat sa ma vada k o fac din obligatie . Written in the stars ... Offline #1280 2010-09-08 23:54:59
Re: SEX ORAL 2nu are ce sa creada sau de ce sa se supere nu trebuie sa faci cand vrea el ceva,ci cand simti tu •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1281 2010-09-09 00:25:59
Re: SEX ORAL 2
exact.si mai ales ca nu sunteti de mult timp impreuna si aveti relatii sexuale de asa putin timp Ultima oara a fost editat de ally18 (2010-09-09 00:26:14) Love. Live. Laugh. Offline #1282 2010-09-09 00:44:16
Re: SEX ORAL 2la asta ma gandeam si eu...ca nu avea de ce sa se supere...si pana la urma nu s'a suparat am vb acum cu el pe mess si totul este ok dar tot nu inteleg de ce nu am putut sa'i fac sex oral sunt o fire deschisa de obicei si in trecut a fost ok in privinta asta...dar cu el ... este altfel... cei drept cu fostii...ei au daruit primii...asa ca acum ma gandesc...nu stiu la ce ma gandesc...dar e clar ca imi fac prea multe ganduri... i'm crazy Ultima oara a fost editat de oanaflori (2010-09-09 00:45:32) O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #1283 2010-09-09 03:21:00
Re: SEX ORAL 2oana....stai linistita...daca ai putut pana aq ai sa poti si de'aq inainte...trebuie doar sa vin momentul Offline #1284 2010-09-13 14:38:03
Re: SEX ORAL 2pe mine ma ""dispera"cu sexul oral....i-am zis ca nu ma simt eu bine facandu-i si sincer nu inteleg de ce? La inceput am facut dar numai de gura lui dar acum nu mai cedez eu si sunt momente cand vreau sa-i fac dar parca ma retine ceva. Din ce cauza credeti si ce as putea sa fac? Offline #1285 2010-09-13 14:52:37
Re: SEX ORAL 2poate pentru ca te preseaza sa faci asta?si stii ca daca o sa ii faci cand vrei tu el o sa vrea mereu mereu? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1286 2010-09-13 18:57:17
Re: SEX ORAL 2vania...daca tot ai zic ca ai facut pana aq... nu stiu cand vrei tu sa'i faci fa'i'o ...si fa'o intr'un mod asa aparate ca sa'l dai pe spate.... Offline #1287 2010-09-14 12:52:08
Re: SEX ORAL 2Stiu, deja devine f stresant ptr mine Offline #1288 2010-09-15 01:05:05
Re: SEX ORAL 2
chiar tu ai dat raspunsu. pur si simplu din cauza stresului si stii si tu cum sunt copii aia mici.. de ce le zici de aia nu fac. pe tine te streseaza cu chestia asta si chiar de aia nu te simti sai faci. Offline #1289 2010-09-20 12:08:35
Re: SEX ORAL 2al meu nu mi-a spus niciodata sa-i fac oral, el mi-a facut prima data si apoi a venit de la sine si "partea mea". Imi place sa-i fac, sa-l vad cum tremura de placere Offline #1290 2010-09-20 12:15:44
Re: SEX ORAL 2Nici eu n-as face nimic "pentru ca imi cere". Fac doar ceva ce ma tenteaza si o fac din proprie initiativa, nu la cerere. Daca ii vine lui vreo idee si acea idee imi place si mie, e ok. Daca nu imi place sunt libera sa refuz. Dar deocamdata nu s-a intamplat sa gasim nepotriviri, ce ne place ne place amandurora. Offline #1291 2010-09-22 13:32:42
Re: SEX ORAL 2Sunt cu iubitul meu de 2 luni si la inceput totul era perfect, ii faceam sex oral cand simteam eu si el la fel, dar acum el vrea in continu sex oral. Orice seara incepe cu sex oral pt. el si termina asa si apoi ii arat eu ca as vrea sa facem si sex. Cateodata ma refuza pe motiv ca ii este somn dar daca as fii dispusa sa ii mai fac un sex oral i-ar disparea somnul. Serile noastre de amor au inceput sa se rezume doar la sex oral sau daca ar fii posibil anal(am incercat doar de 2 ori). Chiar l-am refuzat de cateva ori dar a facut in asa fel incat a iesit tot ca el. Imi lipseste preludiul si atentia pe care mi-o acorda la inceput. Cum as putea sa ii explic ca imi face placere sa ii fac sex oral dar nu de fiecare daca cand ne intalnim? Trebuie sa mentionez ca si el imi face mie dar din cand in cand. Offline #1292 2010-09-22 13:48:05
Re: SEX ORAL 2Vezi sa nu fie nesimtire din partea lui. Nu te lasa folosita niciodata. Unii sunt egoisti din fire, altii si pentru ca noi, femeile, le permitem. Nu-i (mai) permite de acum incolo. Sau gaseste altul care sa iti ofere inapoi daca tu oferi. Sex normal nu face de lene? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|