homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-72

#1350 2010-11-14 16:37:49

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

Re: SEX ORAL 2

Intr-adevar este un miros dar nu e cine stie ce... O sa astept sa vedeam cum evolueaza treaba. Inintial eu nu i-am dat de inteles ca as vrea sa-mi faca si el mie, am zis sa am rabdare ca poate vine de la el. Si intr-adevar dupa cateva partide dupa care s-a simtit foarte bine probabil ca s-a gandit ca vrea sa-mi ofere si el mie o placere in felul asta si mi-a dat de inteles ca ar vrea sa-mi faca dar ca ii e aiurea din cauza mirosului. Cred ca o sa treaca peste asta si o sa incerce. Din micile subtilitati pe care mi le spune eu asa deduc.

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#1351 2010-11-14 16:55:30

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

deci nu ti-a facut dar deja stie ca nu-i place? cum asa?

#1352 2010-11-14 17:06:26

iuli_ana
Full member

Cam asa ceva:D Si nici altei fete inaintea mea nu i-a facut. De asta am zis ca are o fixatie. Eu zic ca trebuie sa am putina rabdare si totul o sa fie ok. Tu ce zici?

Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#1353 2010-11-14 17:16:20

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

De ce nu incercati la dus? Sau in cada.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#1354 2010-11-14 17:25:41

iuli_ana
Full member

O sa incercam. Inca nu este o problema. Mai intai astept sa se hotarasca si dupa o sa vedem unde si cum.

Publicitate

loading...

#1355 2010-11-14 17:26:30

Banana Split
Sr. member

ti-am zis, si al meu a fost reticent inainte sa-mi faca, tot asa, nu mai facuse inainte nimanui (dealtfel eram amandoi virgini inainte sa ne cuplam, am invatat totul unul de la altul impreuna hjarta) si tot asa stia de la prietenii lui ca vai, mirosul, gustul etc.. adica fite de machomen lol care vezi Doamne, ei nu fac, doar li se face. dar a trecut repede peste toate astea cand mi-a facut (din proprie initiativa) si mi-a si marturisit ca se astepta sa nu-i placa, dar ca nu e deloc asa cum auzise. mi-a facut de cateva ori, timp in care ii placea din ce in ce mai tare lol asa ca stai calma, o sa se dea el pe brazda big_smile

#1356 2010-11-14 17:36:26

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Eu nu pot sa concep sa pretinda sa i se faca, dar el sa nu faca wow
Am crezut ca am vazut egoism la viata mea, dar asta e un egoism extrem. forgetit

#1357 2010-11-14 17:50:10

iuli_ana
Full member

Suntem la inceput in chestia asta (oralul) si nu trebuie sa-mi fac griji. In plus, nu mi-a pretins sa fac asta, poate trai si fara. Am facut-o pt ca am vrut, pt ca il iubesc si pt ca vreau sa se simta bine. Sunt peste 50% sigura ca o sa vina si randul meu.

#1358 2010-11-14 18:26:13

kathrynn
Hero member

Daca  ma intrebi pe mine, peste 50% mi se pare un procent al naibii de mic. De la 95% in sus mai vorbim.

#1359 2010-11-14 19:00:33

iuli_ana
Full member

Deci nu am cum sa zic mai mult pt practic eu nu am ridicat problema la rangul de discutie. Tot ce am spus aici pana acum au fost niste concluzii pe care le-am tras eu din niste situatii si vorbe spuse fara a deschide subiectul. Eu nu am ridicat problema ceva de genu' : "Iubitu', sti... vreau sa-mi faci si tu sex oral pt ca vreau sa vad cum e." Nicidecum nu s-a intamplat asa. Si tianand cont ca e intentia lui (bine, i-am dat de inteles foarte subtil, dar peste 95% e intentia lui) sunt aproape sigura ca o sa se intample. Dar procentul de 50% se refera la faptul ca o sa se intample si alta data, adica nu o sa fie numai o data.

#1360 2010-11-14 20:05:23

kathrynn
Hero member

Eu zic - dar subliniez ca e doar parerea mea - ca daca vrei ceva de la el, trebuie sa i-o spui verde-n fata. Ca astia nu pricep aluziile, sau daca le pricep prefera sa se prefaca (,) ca nu s-au prins daca nu le convin.
Daca iti doresti asta, de ce sa nu deschizi subiectul tocmai pe tema asta? Mai ales daca tu deja ii faci lui. Poti sa-i spui foarte frumos: "Auzi, iubirea mea, desi nici eu nu ma omor dupa sperma ta, iti fac sex oral ca-mi place sa te vad satisfacut. Nu ai vrea sa faci si tu acelasi lucru pentru mine? Ca daca nu, se inchide pravalia."
Scurt si la obiect.

PS. Eu am retinut ca tu ii faci lui. Daca nu, atunci retractez si eventual reformulez smile .

#1361 2010-11-14 21:20:27

iuli_ana
Full member

smile)Stai linistita ca o sa vina si asta. Ai inteles bine.

#1362 2010-11-15 00:25:52

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

eu nu concep o relatie fara sex oral....mai devreme sau mai tarziu din amandoua partile big_smile
ca sa zic asa, sexul oral e proba definitiva ca relatia merge super bine....daca nu-mi place cum miroase sau imi/ii produce/produc greata, nu pierd timpul....big_smile

fucking perfect...

#1363 2010-11-15 01:20:02

kathrynn
Hero member

Chiar te-ai desparti de o fata pt asta, daca restul relatiei e ok?
Te intreb pentru ca noi nu facem (eu i-as face lui dar el nu-mi face mie, asa ca pana nu-mi face el, nu-i fac nici eu - desi i-am facut o data).
Da nu m-am gandit sa-i dau papucii pt asta. Cand faceam sex rar si ne certam din cauza asta, da, m-am gandit ca e un motiv de despartire, dar oralul parca nu ...

#1364 2010-11-15 09:15:53

Banana Split
Sr. member

katthrynn, la voi mi se pare ca dicteaza "ochi pt ochi si dinte pt dinte" big_smile si nu o spun ca un repros. dar parerea mea e ca nu ar trebui sa va echivalati in toate. sexul e din dragoste, nu e un exchange.. eu alui meu i-am facut din proprie initiativa cu vreo 2 luni inainte sa-mi faca el mie (bine, nici nu stam impreuna) si nici nu m-am simtit aiurea, si nici nu i-am cerut in schimb sa-mi faca si el, pur si simplu lucrurile astea au venit de la sine. nu cred ca e loc in dormitor pt orgolii, statistici sau orice altceva de genul asta

#1365 2010-11-15 09:22:04

acelasi
New member
Inregistrat: 2010-08-06

kathrynn a scris:

Da, iuli-ana, ma refeream la mirosul normal. S-au facut si studii care ziceau ca femeile sunt atrase de mirosul transpiratiei barbatului cu care stau. Acuma, nu cred ca se refereau la mirosul de transpiratie de om nespalat de 3 zile, ci de mirosul natural al corpului, pentru ca de transpirat, transpiram continuu doar ca nu se simte mirosul ala urat daca ne spalam, ci se percep doar feromonii emanati prin transpiratie.
Sunt chestii la nivel de sub-constient.

De aia ziceam, ca s-ar putea sa gasesti alt barbat care sa fie atras de mirosul tau.

Da, se zice ca mirosurile corpului partenerului, trebuiesc sa te atraga pentru ca totul sa fie compatibil la nivel genetic. Adica e o forma a organismului de a accepta inmultirea doar cu persoanele compatibile.

#1366 2010-11-15 09:44:21

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

LadyBird sunt de acord cu tine, si mie mi se pare putin ciudat sa stau sa ii impun celui de langa mine sa faca ceva doar pentru ca fac eu, parca e relatie de afaceri, nu relatie amoroasa lol eu de exemplu ii fac lui si de mult timp, el nu imi face mie pentru ca nu ii place, dar nu il fortez. recunosc ca am fost si eu putin socata de ce si cum, dar pana la urma m-am potolit.
nici mie nu mi-ar fi placut sa fiu fortata sa ii fac lui doar asa, ca moneda de schimb. vrea sa faca bine, nu, are alte metode sa ma faca sa ma simt bine tongue nu ma consider privata de fericire doar pentru ca nu imi face. si eu lui ii fac de fiecare data pentru ca... asa mi se pare normal si imi place sail vad fericit smile
fiecare cuplu are regulile si placerile lui, asa cum fiecare om este special in stilul lui. nu as vrea niciodata sa impun cuiva stilul meu de viata, dar nici sa mi se impuna mie ceva de genul.
si nu mi se pare normal ca un om sa fie judecat din prisma acestor lucruri, nu fac sex oral gata, streangul de gat. ca poate face alte lucruri care te fac fericita si iti ofera placere. poate la fel de bine sa faca sex oral foarte prost lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1367 2010-11-15 10:10:32

iuli_ana
Full member

coraline a scris:

LadyBird sunt de acord cu tine, si mie mi se pare putin ciudat sa stau sa ii impun celui de langa mine sa faca ceva doar pentru ca fac eu, parca e relatie de afaceri, nu relatie amoroasa lol eu de exemplu ii fac lui si de mult timp, el nu imi face mie pentru ca nu ii place, dar nu il fortez. recunosc ca am fost si eu putin socata de ce si cum, dar pana la urma m-am potolit.
nici mie nu mi-ar fi placut sa fiu fortata sa ii fac lui doar asa, ca moneda de schimb. vrea sa faca bine, nu, are alte metode sa ma faca sa ma simt bine tongue nu ma consider privata de fericire doar pentru ca nu imi face. si eu lui ii fac de fiecare data pentru ca... asa mi se pare normal si imi place sail vad fericit smile
fiecare cuplu are regulile si placerile lui, asa cum fiecare om este special in stilul lui. nu as vrea niciodata sa impun cuiva stilul meu de viata, dar nici sa mi se impuna mie ceva de genul.
si nu mi se pare normal ca un om sa fie judecat din prisma acestor lucruri, nu fac sex oral gata, streangul de gat. ca poate face alte lucruri care te fac fericita si iti ofera placere. poate la fel de bine sa faca sex oral foarte prost lol

Subscriu,  Tu ai gasit cuvintele potrivite smile Nu i-am impus asta (daca asa s-a inteles).

Ultima oara a fost editat de iuli_ana (2010-11-15 10:12:26)

#1368 2010-11-15 17:45:08

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

kathrynn a scris:

Chiar te-ai desparti de o fata pt asta, daca restul relatiei e ok?
Te intreb pentru ca noi nu facem (eu i-as face lui dar el nu-mi face mie, asa ca pana nu-mi face el, nu-i fac nici eu - desi i-am facut o data).
Da nu m-am gandit sa-i dau papucii pt asta. Cand faceam sex rar si ne certam din cauza asta, da, m-am gandit ca e un motiv de despartire, dar oralul parca nu ...

eu m-am referit la faptul ca o relatie poate merge super bine sau nu....si ca sezul oral mi se pare o proba definitiva....majoritatea relatiilor merg doar, nici rau nici bine tongue stiti bine la ce ma refer...big_smile
daca in sexul oral nu ne completam total, relatia poate merge excelent....dar nu "super-bine" adica maxim smile
asa la rece, ar fi un motiv perfect sa ma gandesc la alta tipa...

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.