homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-12

#210 2009-07-20 20:45:10

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

ioana nu-mi merge yahoo-ul cred ca de la net o sa-l citesc cand merge si-ti raspund....

#211 2009-07-20 20:51:46

ioana88
Full member
Inregistrat: 2007-12-09

iti spuneam k sunt din Ploiesti. si in cazul in care as gasi ceva pe munca pe litoral im treb neaparat cazarea asigurata pentru ca altfel o sa se aleaga praful de salariul meu big_smile
cred k e cam tarziu din pacate ... sad

#212 2009-07-21 08:47:01

ioana88
Full member
Inregistrat: 2007-12-09

^ da da big_smile puss

#213 2009-07-21 12:04:38

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

annutza, pe unde esti? huh  kram

when the pomp lights up,you shoot.

#214 2009-07-21 17:06:09

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

eu?  angel

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

Publicitate

loading...

#215 2009-07-21 17:17:34

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ce faci? cum iti e?

#216 2009-07-21 18:21:36

alexa123
Hero member

tu tongue  ia zi..toate bune?

#217 2009-07-21 21:32:56

annna
Hero member
Site

pai mi-e bine smile am inceput practica la banca si mi s-a cam aglomerat programul... si cu scoala de soferi... de citit v-am citit insa nu prea am mai avut timp sa postez  sad 
am iesit cu niste prieteni am mai cunoscut niste tipi  angel  viata e frumoasa tare la 20 de ani hjarta big_smile cu gabi am ramas tot apropiati... tata e in concediu si mama a avut si ea cateva libere, au stat mai mult pe la tara... aseara de exemplu am iesit la un suculet cu o prietena, apoi pe la 11 am venit acasa, mi-am facut baita, m-am pregatit pt azi... si m-a sunat gabi ca ce fac; i-am zis ca nu ma simt prea bine(sunt pe stop), ca sunt singura si ma pregatesc de somnik... m-a intrebat daca poate sa vina sa stam putin de vorba si sa ma pupe de noapte buna smile i-am zis ca da.... a venit, am stat putin de vorba: ca prieteni!! si a ramas sa doarma la mine... fara pupaturi si mai stiu eu ce nopti fierbinti big_smile din week-end a incheiat subiectul cu de-astea smile m-a luat in brate si am dormit asa pana dimineata; ne-am trezit, am mancat amandoi... m-a dus la munca si a plecat la treaba lui smile comportamentul lui e neschimbat; la fel de derutant, de ametitor smile mi-a povestit de sora-sa ca i-a zis ca e clar, ca "ti-a pus capac fata aia" big_smile "deja nu mai dormi noptile pe acasa numa' numa' sa n-o lasi singura, e clara treaba, n-o mai da cotita" lol a dormit si sambata la mine si de-aia s-a luat de el smile l-am intrebat daca e adevarat si a zambit tongue caracteristic... deja nu ma mai agit big_smile mi-e drag insa m-am detasat sufleteste de el smile nu ma implic mai mult de-atat ca nu are sens; in seara asta ies cu niste prieteni sa-mi faca cunostinta cu cineva  angel tineti pumnii big_smile puss

voi ce mai faceti? puss

#218 2009-07-21 21:36:22

andrulina
Addicted member

f bine faci....iesi si cunoaste lume ca esti tanara si ai viitorul in fata
si ai grija cu el ....nu-ti face rau ca dormi cu el si sunteti asa apropiati dar doar ca prieteni?

#219 2009-07-21 21:44:03

annna
Hero member
Site

andru, e ok smile puss  imi face placere sa vorbesc cu el, m-am obisnuit cu el ca prieten, e un tip de nota 10 smile insa m-am detasat de sperantele de a avea o relatie, de a-mi raspunde la sentimente mai profunde decat cele prietenesti smile asta e si o iau ca atare  kapitulation

Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-21 21:44:28)

#220 2009-07-21 21:50:08

andrulina
Addicted member

daca nu traiesti cu speranta in suflet ca o sa mai fie ceva e ok...insemna ca poti trece mai departe chiar daca pastrezi legatura cu el.
te felicit pt atitudinea pe care ai adoptat-o...asa e cel mai corect sa procedezi si asa ar trebui sa faca toate fetele ca sa le fie bine

#221 2009-07-21 22:08:14

annna
Hero member
Site

da andru.. si eu sunt de aceeasi parere smile si e clar ca daca nu as fi facut eu pasul asta, lucrurile ar fi decurs asa, pana la sfantu' asteapta! pentru el era foarte ok, primea totul fara sa fie legat la cap de o relatie... desi nu dadea decat cu sfert de norma; gest destul de egoist, dar de domeniul trecutului ca sa-l mai dezbatem acum smile "You're a part time lover and a full time friend! " smile si asta nu mi-a placut niciodata... decat pe termen scurt big_smile

#222 2009-07-22 10:07:51

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ma bucur pentru tine, ca esti bine si optimista.
iti doresc tot binele si mai ales sa te tii tare in fata lui, nu uita nici un moment ca e genul fara obligatii atunci cand poate vei simti din nou nevoia de a fi cu el

#223 2009-07-22 11:16:13

alexa123
Hero member

Eh..ma bucur pt tine anna kram  dar vorba andrulinei, sa ai grija sa nu-ti faci alte sperante. huh

#224 2009-07-22 16:10:00

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

anna ..fata mea ti-as strange mana cu mult respect daca as putea big_smile .... sper ca esti constienta de cat de echilibrata si matura esti...eu teoretic stiu ca ce faci tu e foarte bine dar mi-ar fi extrem de greu sa si fac asa... daca e baiat destept va realiza niste lucruri...sper doar sa nu piarda prea muuult timp cu ganditu' wink oricum...te respect sincer!!!! puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#225 2009-07-22 20:09:10

annna
Hero member
Site

anabella_n puss o sa am grija si o sa fiu puternica! promit smile

alexa123 puss nu-mi mai fac sperante smile

Detzy puss multumesc angel

#226 2009-07-22 20:43:43

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

la mine nu e valabila treaba cu potolitul scorpionului pt k nu e cazul...ci problema se pune cum sa potolim tauroaica sa scape de gelozie....ma laudam k ma stapanesc...m-am laudat degeaba....azi am facut o prostie mare....v-am zis k lucrez cu iuby...eu sunt in birou...el in service langa birou sau pe teren pe la diferiti clienti....si v-am zis si de domnisoara care a venit la noi sa faca practica pe partea de IT....numai k ea nu prea sta prin service-ul de IT...ci mai mult in service la iuby....adik nu numai cu el...si cu restul baietilor...dar se mai nimereste sa fie numai el acolo...sau si daca mai sunt si alti colegi sta ea sa vada tot...cum incarac cartuse...cum repara copiatoare...si cand o vad k se baga in sugletul lui acolo sa vada ea ma scoate din sarite....eu de cand lucrez acolo nu m-am dus sa stau sa ma uit nici cand nu aveam treaba....iar ea k face doar practice sta acolo unde nici nu ar trebui...i-am zis lui de cateva ori k ma enerveaza ea k face asa...si radea de mine...k sunt copil...k el e al meu, ma iubeste si nu m-ar da pe nimeni....stiu k asa e...stiu k nu e vina lui...si k nu ii poate zice pleaca de langa mine...dar imi vine sa mor cand vad cum se da pe langa el...si azi am facut-o lata...sa va povestesc...a zis iuby k se duce sa cumpere mancare ....zic hai k vin si eu....el nu mai venii k ma duc cu colegul si ne cearta sefa daca mergem toti...zic ok...k sa vad cateva minute mai incolo k pleaca iuby cu alti 2 colegi si cu tipa respectiva....in momentul ala aproape m-a apucat tremuratul de nervi....am stat vreo 5 min si nu am rezistat...l-am sunat si i-am zis ceva de genul "pe mine nu ai vrut sa ma iei....dar pe ea da...multumesc....plimbare plauta" si i-am inchis....fierbeam de nervi....stiam k nu e bine ce fac...k nu era nimic grav....dar pur si simplu nu ma puteam controla...el s-a intors singur inapoi...i-a lasat pe restul la magazin...era trist....a zis k ea a zis singura sa vina si nu putea sa-i zik sa nu....k nu trebuia sa reactionez asa...k ma iubeste mult si nu scap de el nici daca vreau...k nu da el vrabia din mana pe cioara de pe gard....ma simteam atat de vinovata...stiam k am gresit...ma calmasem si-mi venea sa ma bat singura....el nu merita sa-i fac asa....isi face planuri serioase pentru noi....se poarta minunat...si eu ii fac scene d-astea k o fraiera....problema este k nu stiu ce sa fac sa ma controlez...pt k atunci pe moment nu reusesc deloc....si mi-e teama sa nu-l ranesc si sa-l indepartez....a stat el un an fara sa iasa cu nimeni dupa ce s-a certat cu fosta....si a zis k intre noi e cu totul altceva....k ma iubeste mult si k ma considera jumatatea lui....si eu k o fraiera ii fac scene d-astea.... bang
cum sa fac sa ma controlez? cum?

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#227 2009-07-22 22:54:58

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Katalyna2311 a scris:

hei stai putin. trebuia sa se astepte si el la asta. era cam normal sa interpretezi asa ca doar nu stiai tu ce si cum stau lucrurile. mie nu imi place tipa asta...si daca zici ca are o placere sa se bage in sufletul lui diablo oricum nu-i bine. cat timp mai sta pe acolo tipa?

inca vreo 2 saptamani  skitarg
nici mie nu-mi place....mai ales k stie k suntem impreuna....si am observat k de multe ori cand apar eu prin service se da fuga la o parte si se duce in alta parte.....dar de multe ori cand intru o gasesc langa el....mai sta si langa altii....dar acum nu k il laud eu k e prietenul meu dar e cel mai tanar,frumos si destept dintre toti de acolo....si ce ma enerveaza cel mai tare este k nu acolo e locul ei....nu face practica pe copiatoare si imprimante...ci pe calculatoare...asa k sa-si vada de viata ei....k sa nu mai zic k se aude intr-una razand din service....iar atunci mi se zburleste parul pe maini de nervi....hi hi  in sus hi hi in jos....acum nush...poate sunt eu prea simtita...dar eu nu as fi avut tupeu sa stau intre atati barbati si sa ma bag si in treaba lor...sa rad cu ei toata ziua...cand eu am venit pt altceva....mai ales k toti sunt implicati in relatii stabile si casnicii....si chestia este k iuby e prea simtit ca sa ii zica da-te la o parte nu ma mai urmarii tot timpul cum lucrez.....
sunt constienta k nu o sa lucram mereu impreuna...k poate sa fie inconjurat de mult mai multe femei...k unele ii pot face avansuri....dar una e sa vezi cu ochii tai...alta e sa nu vezi si sa nu stai sa te gandesti la asta....

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#228 2009-07-23 07:51:11

skumpi
Vizitator

mie mi se pare ca prea exagerezi... si probabil ca nu e absolut nik...o avea si ea viata ei privata...nu cred ca a venit in practica sa`si gaseasca iubit...sa fim seriosi...e in practica...stim cum se fac practicile...doar nu o sa stai toata ziua sa studiezi...iar daca se intelege cu baietii inseamna ca e o tipa sociabila...okey...nu trb sa fii invidioasa ca sta pe acolo...ca rade cu ei...e fix pb ei... daca nu i`a zis nimeni nik inseamna ca nu intrece limitele chiar asa tare....
ea o sa plece..si poate va veni alta ? ce`o sa faci atunci ? o sa o tzi tot in copilarii ??? partea proasta e ca la un moment dat se va satura si iubitul tau... si cu cat o sa`i spui mai mult de ea sau d oricare alta nu o sa faci altceva decat, intr`adevar, sa`si indrepte atentia asupra ei wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.