|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-12#210 2009-07-20 20:45:10
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xioana nu-mi merge yahoo-ul cred ca de la net o sa-l citesc cand merge si-ti raspund.... Offline #211 2009-07-20 20:51:46
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xiti spuneam k sunt din Ploiesti. si in cazul in care as gasi ceva pe munca pe litoral im treb neaparat cazarea asigurata pentru ca altfel o sa se aleaga praful de salariul meu Offline #212 2009-07-21 08:47:01
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X^ da da Offline #213 2009-07-21 12:04:38
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xannutza, pe unde esti? when the pomp lights up,you shoot. Offline #214 2009-07-21 17:06:09Publicitateloading...
#215 2009-07-21 17:17:34
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xce faci? cum iti e? Offline #216 2009-07-21 18:21:36
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xtu ia zi..toate bune? when the pomp lights up,you shoot. Offline #217 2009-07-21 21:32:56Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xpai mi-e bine am inceput practica la banca si mi s-a cam aglomerat programul... si cu scoala de soferi... de citit v-am citit insa nu prea am mai avut timp sa postez El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #218 2009-07-21 21:36:22
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xf bine faci....iesi si cunoaste lume ca esti tanara si ai viitorul in fata Offline #219 2009-07-21 21:44:03Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xandru, e ok imi face placere sa vorbesc cu el, m-am obisnuit cu el ca prieten, e un tip de nota 10 insa m-am detasat de sperantele de a avea o relatie, de a-mi raspunde la sentimente mai profunde decat cele prietenesti asta e si o iau ca atare Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-21 21:44:28) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #220 2009-07-21 21:50:08
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xdaca nu traiesti cu speranta in suflet ca o sa mai fie ceva e ok...insemna ca poti trece mai departe chiar daca pastrezi legatura cu el. Offline #221 2009-07-21 22:08:14Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xda andru.. si eu sunt de aceeasi parere si e clar ca daca nu as fi facut eu pasul asta, lucrurile ar fi decurs asa, pana la sfantu' asteapta! pentru el era foarte ok, primea totul fara sa fie legat la cap de o relatie... desi nu dadea decat cu sfert de norma; gest destul de egoist, dar de domeniul trecutului ca sa-l mai dezbatem acum "You're a part time lover and a full time friend! " si asta nu mi-a placut niciodata... decat pe termen scurt El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #222 2009-07-22 10:07:51
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xma bucur pentru tine, ca esti bine si optimista. Offline #223 2009-07-22 11:16:13
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XEh..ma bucur pt tine anna dar vorba andrulinei, sa ai grija sa nu-ti faci alte sperante. when the pomp lights up,you shoot. Offline #224 2009-07-22 16:10:00
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xanna ..fata mea ti-as strange mana cu mult respect daca as putea .... sper ca esti constienta de cat de echilibrata si matura esti...eu teoretic stiu ca ce faci tu e foarte bine dar mi-ar fi extrem de greu sa si fac asa... daca e baiat destept va realiza niste lucruri...sper doar sa nu piarda prea muuult timp cu ganditu' oricum...te respect sincer!!!! baby Dragos Offline #225 2009-07-22 20:09:10Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xanabella_n o sa am grija si o sa fiu puternica! promit El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #226 2009-07-22 20:43:43
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xla mine nu e valabila treaba cu potolitul scorpionului pt k nu e cazul...ci problema se pune cum sa potolim tauroaica sa scape de gelozie....ma laudam k ma stapanesc...m-am laudat degeaba....azi am facut o prostie mare....v-am zis k lucrez cu iuby...eu sunt in birou...el in service langa birou sau pe teren pe la diferiti clienti....si v-am zis si de domnisoara care a venit la noi sa faca practica pe partea de IT....numai k ea nu prea sta prin service-ul de IT...ci mai mult in service la iuby....adik nu numai cu el...si cu restul baietilor...dar se mai nimereste sa fie numai el acolo...sau si daca mai sunt si alti colegi sta ea sa vada tot...cum incarac cartuse...cum repara copiatoare...si cand o vad k se baga in sugletul lui acolo sa vada ea ma scoate din sarite....eu de cand lucrez acolo nu m-am dus sa stau sa ma uit nici cand nu aveam treaba....iar ea k face doar practice sta acolo unde nici nu ar trebui...i-am zis lui de cateva ori k ma enerveaza ea k face asa...si radea de mine...k sunt copil...k el e al meu, ma iubeste si nu m-ar da pe nimeni....stiu k asa e...stiu k nu e vina lui...si k nu ii poate zice pleaca de langa mine...dar imi vine sa mor cand vad cum se da pe langa el...si azi am facut-o lata...sa va povestesc...a zis iuby k se duce sa cumpere mancare ....zic hai k vin si eu....el nu mai venii k ma duc cu colegul si ne cearta sefa daca mergem toti...zic ok...k sa vad cateva minute mai incolo k pleaca iuby cu alti 2 colegi si cu tipa respectiva....in momentul ala aproape m-a apucat tremuratul de nervi....am stat vreo 5 min si nu am rezistat...l-am sunat si i-am zis ceva de genul "pe mine nu ai vrut sa ma iei....dar pe ea da...multumesc....plimbare plauta" si i-am inchis....fierbeam de nervi....stiam k nu e bine ce fac...k nu era nimic grav....dar pur si simplu nu ma puteam controla...el s-a intors singur inapoi...i-a lasat pe restul la magazin...era trist....a zis k ea a zis singura sa vina si nu putea sa-i zik sa nu....k nu trebuia sa reactionez asa...k ma iubeste mult si nu scap de el nici daca vreau...k nu da el vrabia din mana pe cioara de pe gard....ma simteam atat de vinovata...stiam k am gresit...ma calmasem si-mi venea sa ma bat singura....el nu merita sa-i fac asa....isi face planuri serioase pentru noi....se poarta minunat...si eu ii fac scene d-astea k o fraiera....problema este k nu stiu ce sa fac sa ma controlez...pt k atunci pe moment nu reusesc deloc....si mi-e teama sa nu-l ranesc si sa-l indepartez....a stat el un an fara sa iasa cu nimeni dupa ce s-a certat cu fosta....si a zis k intre noi e cu totul altceva....k ma iubeste mult si k ma considera jumatatea lui....si eu k o fraiera ii fac scene d-astea.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #227 2009-07-22 22:54:58
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
inca vreo 2 saptamani Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #228 2009-07-23 07:51:11
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xmie mi se pare ca prea exagerezi... si probabil ca nu e absolut nik...o avea si ea viata ei privata...nu cred ca a venit in practica sa`si gaseasca iubit...sa fim seriosi...e in practica...stim cum se fac practicile...doar nu o sa stai toata ziua sa studiezi...iar daca se intelege cu baietii inseamna ca e o tipa sociabila...okey...nu trb sa fii invidioasa ca sta pe acolo...ca rade cu ei...e fix pb ei... daca nu i`a zis nimeni nik inseamna ca nu intrece limitele chiar asa tare.... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|