homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-16

#286 2009-08-02 16:41:33

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

smile telenovelele sunt mici copii alex lol
tinand cont de faptul ca pana acum, de cand ne stim n-au trecut 24 de ore fara sa vorbim big_smile si week-endul asta nu ne-am auzit tongue nu cred ca si-a dat seama de nimic pana acum lol si daca si-a dat seama, nu vrea o relatie acum, indiferent de mine, de felul meu de a fi... de orice; omul inca se crede tanar si crede ca e ultima perioada in care se poate bucura si el de viata in felul lui smile cu cate o pitzipoanca pe ici pe colo, cu baietii... sau mizeaza probabil pe faptul ca anna o sa fie acolo si peste 100 de ani cand se va hotari si el sa se potoleasca, sa se aseze la casa lui tongue siiiiigur ca daa lol batman, batman  dumbom

aaa... si eu mai am o telenovela in defasurare rotfl cu fostul... cu actuala lui; jale mare smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-02 16:49:54)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#287 2009-08-02 17:05:17

annna
Hero member
Site

lol criminale sunteti si voi smile povestesc acush, sa-mi termin de facut unghiutele puss

#288 2009-08-02 17:08:24

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

diablo

when the pomp lights up,you shoot.

#289 2009-08-02 17:09:01

annna
Hero member
Site

rotfl acuuush big_smile

hmmm... inceputul povestii e in deschiderea subiectului asta, inainte de povestea scorpioniceasca big_smile pe scurt, am fost impreuna aproape 3 ani, dragoste mare, prima relatie serioasa pentru amandoi... ne-am despartit pentru ca nu mai mergea, omul meu care acum e al alteia... se plictisise, vroia mai multa libertate si balarii de-astea, specifice celor care n-au suficienta **** in pantaloni, sa fie barbati adevarati si sa spuna "frate, vreau sa ne despartim!"... eu stiu ce femeie sunt, stiu cat valorez si ce pot, stiu cata libertate a avut din partea mea, stiu cat am fost de deschisa discutiilor referitoare la relatia noastra, la lucrurile care ne nemultumeau, care nu ne implineau... insa n-am avut cu cine sa discut; stiu cat l-am iubit, cat m-am daruit lui din toate punctele de vedere... cat l-am rasfatat si l-am dadacit, cata grija am avut de el... si asa s-au dus dracului ultimii ani din viata mea...
etc... scz de stergere, insa prefar sa ma opresc aici puss

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-15 00:26:11)

#290 2009-08-02 18:00:47

annna
Hero member
Site

pe pagina anterioara big_smile mi-au amortit mainile naiba pe tastatura lol

Publicitate

loading...

#291 2009-08-02 18:15:48

annna
Hero member
Site

nu kata, nu ma mai intorc la ce-a fost pentru nimic in lume smile oricum, m-am distrat week-end-ul asta la greu rotfl
si nu sunt eu genul, dar ar merita sa ma miorlai putin pe langa el, sa-l despart de asta, sa-l amagesc si sa-l intarat.... si sa-l las cu pantalonii in vine, singur... cu ochii in soare wink insa repet... nu e genul meu sa fac de-astea smile
prefer sa-l astept pe fat frumos al meu... smile hjarta

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-02 18:17:00)

#292 2009-08-02 18:17:39

annna
Hero member
Site

oo fugi alexa hjarta bucura-te de vizita smile

#293 2009-08-02 18:20:52

annna
Hero member
Site

aaa... si pe langa cum ne-am despartit si ce atitudine de fraier are acum... nu ma mai intorc la el pentru ca acum am vazut ce inseamna un barbat bun la pat, si cat conteaza asta big_smile si nu-mi mai trebuie unul care nu ma *** bine  sexinpat  rotfl nici sa ma tai n-as mai sta langa asa ceva rotfl   sm  dumbom

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-02 18:24:08)

#294 2009-08-02 18:25:01

annna
Hero member
Site

uuuu kata, si in ce hal am descoperit-o big_smile  hjarta de-aia tot zic: mama lor de scorpioni big_smile  sexinpat
puss

#295 2009-08-02 18:26:01

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

chiar telenovela annna  rotfl
si la mine a realizat fostul cat a pierdut si ii pare rau dar nu mai are nici o sansa....imi iubesc scorpionul si nu am de gand sa-i dau drumul....app...azi mi-a zis iuby la telefon k in curand tb sa mergem la "nasii nostrii" (adica fiul nasilor lui de botez) pt k a nascut "nasa" si tb sa ducem si noi un cadou celui mic....
doamne ce fericita sunt cand vad k ma include in orice plan al lui de viitor si deja vb de noi k de o familie...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#296 2009-08-02 18:31:41

annna
Hero member
Site

pfuai hjarta normal ca esti fericita smile de cat timp sunteti impreuna? smile ma bucur mult pentru tine, pentru voi hjarta  puss

#297 2009-08-02 18:41:10

annna
Hero member
Site

puss alexa, si tu mi-esti draga tare tare pusspuss
bafta cu scorpia ta hjarta

#298 2009-08-02 19:27:23

pufu
Sr. member

multumesc fetelor...si eu imi doresc sa fiu fericita cu el toata viata...
aproape 8 luni....dar a fost foarte interesant cum am ajuns sa ne cunoastem...sa va povestesc...
eu aveam o relatie de 4 ani...care scartaia din primavara anului trecut...i-am mai dat o sansa atunci....dar lucrurile au mers din nou prost din toamna...eu m-am angajat unde lucrez acum in septembrie...m-a angajat o colega de facultate care il adusese si pe iuby acolo (sora lui era si ea colega cu mine si cu sefa mea la facultate...dar nu-l stiam pe el...)...am avut timp sa-l observ cum se comporta la locul de munk....cum e cu alti oameni....sincer mi-a trezit ceva din prima clipa cand l-am vazut  dar atunci chiar imi doream sa rezolv problemele cu prietenul de atunci pe care il vedeam k fiind viitorul meu sot....dar lucrurile au mers din ce in ce mai rau si am renuntat (si acum ii multumesc lui dumnezeu k am avut puterea) si apoi am inceput sa-l cunosc mai bine pe iuby si am decoperit k este exact ce-mi doresc....si il ador  hjarta ...ufff...mi-e dor de el...nu ne-am vazut de vienri seara....doar am vb la tel de cateva ori pe zi....dar las k vine miercuri si  nici nu are idee ce-l asteapta  patfierbinte

#299 2009-08-02 19:36:20

annna
Hero member
Site

big_smile suuper ela smile e minunat ce povestesti tu smile asta e viata, stii tu cum e, ce ti-e scris, ti-e scris hjarta sa fiti fericiti hjarta

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-02 19:37:26)

#300 2009-08-02 21:03:30

pufu
Sr. member

annna a scris:

big_smile suuper ela smile e minunat ce povestesti tu smile asta e viata, stii tu cum e, ce ti-e scris, ti-e scris hjarta sa fiti fericiti hjarta

asa e...
sa vezi ce caraghioasa sunt eu cand ma mai supara sefa...care inainte sa ma angajeze imi era prietena ff buna...si pe parcurs am descoperit cum e de fapt....ma gandesc k intr-un fel datorita ei mi-am intalnit scorpionul si parac imi trece orice suparare  big_smile
aaa...si am uitat sa spun k el mi-a zis (asta dupa un timp) k el de cand m-a vazut prima oara a simtit ceva pt mine...ceva ce nu simtise niciodata...si nu numai atractie fizica....dar nu a zis nimic ceva timp pt k a vrut sa ma studieze sa vada cum sunt...si pt k nu e genul care sa strice o relatie....si acum din nou ii multumesc lui Dumnezeu k mi-a dat puterea sa fiu eu cea care a pus capat relatiei trecute...

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2009-08-02 21:08:37)

#301 2009-08-02 21:31:17

pufu
Sr. member

fetelor eu sunt tare tare fericita hjarta ....marti noaptea pleaca ai mei la mare...si raman sg....si o sa pot sa dorm cu scorpionul meu toata saptamana...de maine chiar pt k am stabilit sa doarma iuby la mine sa-i ducem dimineata cu masina la gara.....si pana joi o sa doarma el la mine iar vineri si smbt eu la el....nu-mi vine sa cred....sunt atat de fericita....taatea zile doar noi doi...k o familie...am impresia k visez....o sa am grija sa fie cele mai fericite zile din viata lui...si a mea....de pana acum.... hjarta

#302 2009-08-03 01:12:25

annna
Hero member
Site

super ela smile hjarta
alexa, eu sunt racusor  rodnar big_smile cu scorpionul cica ar fi 100% compatibilitatea hjarta heheheh   dumbom

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-03 09:34:25)

#303 2009-08-03 17:24:34

annna
Hero member
Site

nush, eu sunt rac, dar cu ascendentul in scorpion smile big_smile multe persoane care ma cunosc zic ca-s mai mult scorpion, dar sensibila si romantica precum un rac hjarta sunt speciala, ce sa mai rotfl
tu ce zodie esti?

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-03 17:24:47)

#304 2009-08-03 21:31:02

annna
Hero member
Site

big_smile lol am inteles, domnisoara leoaica angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.