Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-39
- kat_utza
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-13
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
cand se jura pe mine stiu ca e adevarat ceea ce zice, altfel nu se jura asa il testez.. si el nu m-ar schimba cu 1000 de femei, cel putin acum
- kat_utza
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-13
danny a scris:kat_utza a scris:alui meu i`am zis de nenumarate ori sa se duca insa nu a facut-o niciodata!
Sper sa nu crezi ca e un atac personal, dar cum poti fi sigura?...Intreb pentru ca am patit-o....nici nu imi imaginam cand ar putea sa o faca pt eram mereu impreuna. si el arata foarte sincer cand spunea ca sunt 'one and only'. Apoi am aflat ca nu a fost asha...si ca nu e nevoie de zile intregi ca sa te insele...e de ajuns o ora
cu fostul meu iubit, tot asa, am crezut ca e cel mai cuminte insa m-a dezamagit complet eram si mai mica si mai naiva, insa am depitat totul, bucatica cu bucatica stiam fiecare minciuna pe care mi-o aplica
kata bag mana in foc pentru asta, cel putin acum...peste ani nu stiu ce va fi a trecut prin destule si a avut si multe... acum isi cauta ceva sigur m-a dus acasa la el, am stat cu ai lui mult timp - si maica`sa mi`a zis ca printre defectele lui are si calitati si una dintre ele - nu este curvar... el se tot gandeste la casatorie, insa eu n`am de gand sa fac pasul asta... i`a spus mamei lui ca ne casatorim si de multe ori il intreaba daca si eu sunt deaccord pentru ca stie ca nu. daca ar fi dupa el, am fi avut si copii pentru ca mereu cand ma ingrijorez ca nu-mi vine, de imi mai intarzie o zi, zice ca vrea bebe.
pentru el bag mana in foc, pentru ca din punctul asta de vedere e cel mai sincer si cand se jura pe mine, nu se jura ca pe castraveti
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
revenind la scorpioni...ceva noutati de la posesoarele de astfel de specimene?
when the pomp lights up,you shoot.
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
danny a scris:Finesse a scris:Să fii femeie adevărată nu ?nseamnă să-ţi laşi bărbatul la altele să aibă libertate, ci să-l poţi ţine l?ngă tine, fără a fi curios de altele. Şi nu cu lanţuri sau cătuşe legat de calorifer şi urmărit prin gps, ci făc?ndu-l curios şi ?ndrăgostit de tine. Să-şi dorească să cunoască fiecare milimetru din corpul tău şi din persoana ta, nu din al altora.
Cat se poate de adevarat! Eu ma intreb, in cazul celor care isi tin barbatul langa ele rasfatandu-l mereu cu sex (si nu neaparat cu ele) oare ce s-ar intampla daca doamne fereste, ar avea un accident si nu ar mai putea sa isi satisfaca barbatul cateva luni bune? Atunci ce facem...instinctul imi spune ca nu veti avea nici o problema ca el sa se duca la altele, ceea ce e ok. Dar, totusi, daca face asta o luna, 2 ,3 ...credeti ca se va mai intoarce la voi? Eu nu stiu ce sa cred in cazul asta....tind inspre a zice ca nu...
Esti femeie adevarata tocmai asa, pentru ca desi are toata libertatea din lume e al tau si asa il tii langa tine pe un asa om Din punctul meu de vedere esti o femeie de 1000 de ori mai adevarata daca il lasi liber si se intoarce de fiecare data la tine, decat daca il legi si ii interzici un lucru pe care poate, la un moment dat, si-l doreste din tot sufletul... Intotdeauna cand interzici sus si tare cuiva ceva, tocmai acel ceva interzis il va atrage... pentru ca asa suntem noi, oamenii! Si sunt aproape sigura ca intr-o relatie atata de libera, atat de deschisa... sunt sansele mult mai mici ca intr-o relatie normala, ca unul dintre cei doi sa insele... Cred cu tarie treaba asta si cunosc cupluri in care situatia sta asa, iar ei sunt cei mai fideli oameni pe care ii cunosc Tocmai pentru ca niciodata nu si-au interzis astfel de lucruri! Si sincer, mai ales cand stii ca ai un vagabontel langa tine si-l accepti asa, tu, ca femeie matura ce esti si bine ancorata in realitate... n-ai prefera daca se intampla ceva sa stii, decat sa fii mintita si dusa de nas ca ai relatia perfecta si ca barbatul tau s-a potolit, e numai al tau?? Eu cred ca ai vrea sa stii... Si nu, nu ma refer la relatii bazate pe sex. Sexul e ca o incununare a iubirii intr-o relatie, in niciun caz de la sex nu o sa se ajunga la iubire, acolo unde aceasta nu a aparut inainte! Ma refer la relatiile bazate pe dragoste, pe intelegere si respect, dar in care legatura fizica are un loc important! Nu poti intemeia o familie pe baza unei relatii care se constituie numai pe sex si pe atractia fizica dintre cei 2... Si nu ma refer la situatii de genul: tu stai in casa, plictisita, singura... si domnul tau e prin oras, si-o trage cu vreo pitzi!!! Ma refer strict la faptul ca exista posibilitatea sa aiba o aventura de-o seara cu o tipa si ca eu nu i-as interzice sa faca ce simte!! El e singurul care decide daca e cazul sa se potoleasca sau nu, daca femeia lui de acasa care ii ofera atata libertate merita ca el sa faca asta si etc. Evident, toata povestea asta este valabila si pentru femei, de ce nu? Si ca incheiere... da, recunosc ca o relatie de genul asta nu e tocmai normala, insa sansele ca cei 2 sa fie muuult mai fericiti intr-o astfel de relatie decat in oricare alta sunt mult mai mari Mai ales cand cei 2 sunt si separat 2 nebuni de legat, impreuna sunt 2 nebuni frumosi
Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-14 14:47:51)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
Eu nu le inteleg pe fetele astea care fac sacrificii de genul, cum draq sa afirmi ca o sa-ti lasi iubitul liber sa se duca la alta daca o vrea si tu sa stii de asta si sa n-ai niciun stress? si pe urma ea sa devina frustrata mai incolo pt ca isi da seama ca de fapt nu poate trai cu chestia asta si ca nu poate sa fie altfel decat e. hai ca pe fetele astea care fac si ele si fac si ei le mai inteleg ca de asa le e firea si asa s-au obisnuit in cuplu. adica eu nu inteleg faza asta suntem impreuna dar avem dreptul sa fim si cu altii cand ni se pune pata, pai dc mai e cuplul ala format pana la urma? daca si asa n-ai absolut nicio siguranta nu stii daca e al tau daca nu e al tau, el fuge de responsabilitati, nu recunoaste ca formati un cuplu, in schimb are nevoie de libertate....asta denota imaturitatea lui clar. si chestia asta ca asa il tii langa tine daca ii spui ca poate sa se duca la alta si tu il primesti inapoi si n-ai niciun stres ba chiar iti face placere e abureala....mai mult amagire, nu e batuta in cuie regula asta ca asa il tii langa tine...langa tine sta el daca vrea sau nu. poate sa aiba toata libertatea din lume, poate sa aiba femeia cea mai cea langa el dar daca el nu mai vrea asta e....
Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-09-14 14:49:13)
- alexa123
- Hero member
Libertatea e altfel inteleasa de fiecare in parte. Ce e liber pt mine, nu inseamna neaparat liber pt altul, si tot asa.
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
da de acord, eu ma refeream ca oricata libertate i-ai da la un moment dat tot poate sa intervina curiozitatea si sa se intrebe cum o fi cu alta...fie ca-i dai sau nu libertate, ma rog e chiar aiurea sa ii spui barbatului tau vezi ca draq te ia daca te prind ca te duci la alta sau daca te prind ca ma inseli, pana la urma e decizia lui ce face si ce nu.
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
E greu subiectu' asta cu libertatea...cel putin pentru mine... Libertatea pentru mine este cam cum a descris-o Finesse. Si eu zic ca poti sa fii putin luat de val sa sustii ca dand libertate barbatului de langa tine in sensul asta, de a fi cu alte femei, nu te va afecta, ba chiar va face relatia mai puternica ... in realitate nu prea cred ca e asa... eu cel putin sigur n-as reusi, pentru ca mi se pare ca daca vrei sa traiesti asa poti foarte bine s-o faci, fara sa fii implicat intr-o relatie... Eu nu pot fi fericita atata vreme cat stiu ca admit infidelitatea ... practic nu am cum s-o impiedic dar asta nu inseamna ca o accept... si daca mi s-ar intampla si as afla de asta sigur nu ar mai fi la fel.. chiar daca nu m-as desparti de el.. nu as mai putea eu sa fiu la fel. Stiu sigur ca mai devreme sau mai tarziu s-ar termina. Eu cred ca asta ar trebui sa fie un lucru pe care fiecare il sacrifica (fiind totusi o rasa evoluata) intr-o relatie ... si anume dreptul la sex cu oricine ...oricum. Nu ma refer la relatiile in care conditiile sunt cunoscute de la inceput... si care inseamna sex, probabil si sentimente (sau nu) dar atat...
baby Dragos
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
mai bine sa revenim la scorpioni eu ma pregatesc sa plec cu al meu in vacanta o saptamana, sa stam cu burtile la soare si sa fim doar noi doi, fara nimeni cunoscut in jur, care sa ne rapeasca unul de langa altul chiar si pt 5 minute. abia astept! annna, alexa, la voi ce se mai intampla?
- anabella_n
- Hero member
pai noi tocmai in ideea asta l-am pus spre sfarsitul lui septembrie. ca sa aveam ce astepta cand altii se intorc la munca e terapie pt psihic, atunci cand vine toamna si cade frunza voiam in prima saptamana din octombrie, dar la sot n-a mers asa usor ca la mine si a trebuit pana la urma sa ne multumim si cu un 22-29 septembrie.
- anabella_n
- Hero member
in corfu. sa speram ca vom avea inca vreme frumoasa, desi love_t zicea mai demult ca acum nu prea mai e de plaja in grecia. dar macar schimbam decorul romanesc si facem plimbari lungi pe insula, tot e ceva. voi unde ati fost?
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
- anabella_n
- Hero member
aaa, ce frumos, si noi am fost doua weekend-uri anul asta la bran, ne-a placut super mult linistea de acolo. am gasit si o viluta mai retrasa de care ne-am atasat repede de tot, cu un caine imens (un terranova), cu o pajiste intinsa in fata si capite de fan imprastiate, a fost de poveste, nu ne mai venea sa plecam. pont: sa mergeti neaparat sa mancati, macar o data, la restaurant in complexul vila bran. au mancare super buna, ieftina si restaurantul e superb. si sa va faceti si de cap evident
- anabella_n
- Hero member
cum vii dinspre rasnov, intri in bran, mergi cam un km si se face un drum in stanga, urci pe munte. e imposibil sa nu-l vezi de oriunde, pt ca tot complexul e asezat pe munte, iar pe terasa restaurantului au scris cu litere imense de lemn :VILA BRAN. intrebi lumea daca tot nu gasesti, e cel mai cunoscut complex si cel mai apreciat din tot Branul
- alexa123
- Hero member
Hei...la mine nu-s noutati, astept sa se stabileasca ziua de plecat la munte, ca acolo o sa am probabil noutati
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
Noi am avut o zi ieri... Una din zilele alea superbe cand suntem numai noi 2, suntem linistiti si discutam lucruri serioase, de la vise realitate... sau radem ca doi nebuni din orice Stam si visam intr-un parc, pe un balansoar la o terasa si numaram norii sau ne plimbam si ne jucam cu toti copii din parc, le zambim si ne strambam la ei, ca doi copii ce suntem si noi Si normal ca dupa o asa zi, in care am stat vreo 3-4 ore in parc si cu treaba din oras, in total vreo 5 ore seara am iesit in oras cu fetele mele apoi cu el si ne-au prins iar zorile amandoi Ne-am plimbat cu masina prin tot orasul, ne-am soptit cuvinte murdare si ne-am jucat cu vorbele si subtilitatile asa cum numai noi stim, de-am zis ca innebunim pana am gasit un loc umai al nostru, unde sa fim singuri si linistiti Dupa asa o zi linisita, a urmat nebunia de seara, se acumulasera nebuniile care ne-au incercat toata ziua mintile ... cat am stat amandoi si abia asteptam sa le scoatem la suprafata E bestial cand suntem noi noi... chiar si el a remarcat cat de bine e cand suntem singuri Superb... e atat de bine asa
Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-15 13:17:47)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|