Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-42
- skumpi
- Vizitator
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
acuma o zici asa la mijto sau ... ?
- skumpi
- Vizitator
asa
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
sa zicem ca eu vad si cealalata fata a problemei in cazul asta. ce va face sa credeti ca Lady sta numai dupa fundul lui cand vine vorba de sex? eu vad situatia asa: cand suntem impreuna suntem doar noi doi cu sentimentele noastre si cu sexul nostru minunat, cand suntem separat, fiecare cu p*** ma-sii. asa e Lady?
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-09-17 10:27:21)
- naughty
- Membru
- Inregistrat: 2009-03-05
Nu vad rostul argumentarii unui anumit tip de relatie...stereotipa sau nu....atata timp cat fiecare e fericit/a in relatia sa.Daca e sa dezbati subiectul asta nu se va ajunge la nici un consens deoarece fiecare vedem lucrurile in felul nostru....ce pentru uni ar fi normal pentru alti ar fi anormal si asa mai departe. Important e sa te simti bine cu persoana de langa tine, sa te faca fericit/a,iar unele lucruri sunt compensate de altele ca intr-un final totul sa dea asa cum trebuie pentru fiecare, iar restul....nu mai conteaza pentru ca tot e relativ in lumea asta, depinde doar de perceptie. Si ca sa incheiem "disputa", nimeni nu are o relatie perfecta ca sa poata fie considerata un etalon al relatiilor.
I always tell the truth.Even when I lie..
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
fetele, relax... haideti sa acceptam ca suntem diferiti, ca nu putem obliga pe toata lumea sa gandeasca precum noi si ca nici nu trebuie sa balamam daca cineva nu ne respecta parerea si modul de viata. vad ca deja ati inceput sa va certati pe la toate topicurile si nu e frumos! haideti sa ne vedem de relatiile noastre si-n principal de treaba noastra. si e valabil pentru ambele tabere. fiecare relatie are specificul ei, nu exista doua cupluri la fel. si cu asta am incheiat si sper din suflet ca macar aici sa se ramana on-topic era singurul subiect unde lumea nu se certase pana acum
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
Am tot citit... si pana la urma cred ca treaba asta cu diversitatea e buna... in sensul ca fiind implicate in relatii diferite se prea poate ca discutand sa invatam anumite chestii unele de la altele ... care pana la urma chiar nu au cum sa ne faca rau.
Nu are rost sa discutam de principii pentru ca este clar ca fiecare le stie pe-ale lui. Parerea mea este ca din impartasirea experientelor de toate felurile, a relatiilor de naturi diferite... chiar putem avea beneficii gramada.
Eu cred ca de fapt ce conteaza este sa te simti fericit.. si daca asta se intampla intr-o relatie normala sau una ...sa-i zicem mai putin conventionala atunci din punctul meu de vedere e foarte ok.
Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-09-17 18:08:19)
baby Dragos
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
vorbaretele de voi am de recuperat, nu gluma
when the pomp lights up,you shoot.
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
Alexa, cu scorpionul meu... Mmmm aseara ne-am f**** ca nebunii , aveam un chef criminal de el, de mirosul ala pe care mi l-a imprimat pe piele de buzele lui... hmm, de tot, intr-un cuvant A fost o faza tare, ieri vb cu el pe mess, i-am zis ca sunt taaare rasfatata si continuarea... Eu (9/18/2009 9:26:21 PM): dooamne, sunt asa o rasfatatuuuura de om Eu (9/18/2009 9:26:25 PM): ma mir si eu de mine cateodata El (9/18/2009 9:27:04 PM): te-ai !!? Eu (9/18/2009 9:27:15 PM): eeeh m-as !! ce m-as !! Eu (9/18/2009 9:27:18 PM): da' ce te-as f* pe tiiine Eu (9/18/2009 9:27:21 PM): pfuuuai El (9/18/2009 9:27:45 PM): pfuuuai, nu ma innebuni detot, de ce nu stai tu cuminte? Eu (9/18/2009 9:27:53 PM): eheee, tu m-ai invatat sa nu fiu cuminte El (9/18/2009 9:27:59 PM): esti bestiala Eu (9/18/2009 9:28:02 PM): stiiiiu
Am iesit in oras, ma suna, nu mai avea rabdare deloc I-am zis ca ne auzim mai tarziu, dupa ce termin cu fetele si el discutiile cu baietii iar el mi-a zis sa il sun cand plec spre casa. Se facuse 1 aproape cand l-am sunat A venit in 5 minute m-a luat... mi-a zis ca l-am zapacit de cap, ca ce-i cu mine asa nebuna I-am explicat ca eu asa sunt, de fapt, doar ca fata de el am fost rezervata din motivele binee-cunoscute Am ajuns in locul cu pricina, am infipt mana in el si i-am facut un oral care se pare ca a fost demential, din ala cu incurajari, cu "esti cea mai tare, ***** mea" etc (din ce mi-a marturisit in timpul si dupa ) Si apoi... ce-a urmat nu mai zic Era terminat... si obosit si epuizat si incantat A tinut sa-mi specifice : "nu trebuie sa te umflii in pene acum, dar... " l-au inviatat baietii in discoteca, insa nu s-a dus ca are o prietena careia i-a plecat "iubi" si cu care si-o mai trage din cand in cand, dar a refuzat-o ca are treaba Aaaa si ca maine, adica azi, trebuia sa se trezeasca la 6 sa se duca nush unde, dar nu s-a dus acasa I-am explicat ca nu m-as umfla in pene decat dintr-un motiv, pe care el il stie bine A zambit si m-a pupat pe frunte ( in gandul si in privirea mea: "da, stiu ca esti un fraier indragostit " ) A fost bestial... Am mai scris o fila in jurnalul "viata langa scorpion" bine, nici cu mine nu mi-e rusine Intr-un cuvant, m-am facut o perversa si jumatate de cand mi-a intrat in viata... si in suflet Nush ce barbat, dupa el... o sa imi mai fie pe plac si o sa-mi mai atisfaca asa tare toate pofteele, de orice gen
Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-20 01:23:36)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- alexa123
- Hero member
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
dmne, annna, jur ca de azi iti ocolesc posturileee
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- annna
- Hero member
- Site
Daa, a fost foarte tare faza Asa fac cand imi amintesc Insa e inconstant, sucit... ciudat; Aseara m-a innebunit, mi s-a dat pe fata ca simte mai mult decat ar vrea, poate Mi-a aratat iar partea aia dragalasa a lui... Din vorba in vorba mi-a zis sa stau calma, de ceva vreme eu sunt mereu "ultima" cu care face nebunii "ultima"... de fiecare data Azi ne-am intalnit putin, evident, cu zambetul ala prostesc de "dupa" si din una in alta... m-a intrebat daca il las sa duca in seara asta o tipa la discoteca, careia deja i-a promis asta Care tocmai s-a despartit de tipul cu care era... Aaaaa? Oare chiar n-avea cine sa o consoleze si pe ea, decat el?? Evident ca nu am nimic impotriva... insa pana sa reusesc sa-l inteleg pe deplin, mai aaam... Habar nu am care e faza cu toata situatia asta, insa mi-e al naiba de bine asa
Guess Nuuu, nu trebuie Ai grija ca e contagios
Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-20 01:31:41)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- alexa123
- Hero member
anna, mailul ?
- alexa123
- Hero member
- blackberry
- Insomniac member
cred... iti jur ca aseara cand iti citeam posturile de la sex la superlativ mi se sculasera toti hormonii
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- alexa123
- Hero member
hahahaa
- annna
- Hero member
- Site
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
guess a scris:cred... iti jur ca aseara cand iti citeam posturile de la sex la superlativ mi se sculasera toti hormonii
da da si mie
Love. Live. Laugh.
- blackberry
- Insomniac member
eh, eu cand ma gandesc la el, e mai usor asa, dar cand ti-am citit posturile ma luase cu valuri
- annna
- Hero member
- Site
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|