Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-93
- Finesse
- Banat
- Inregistrat: 2009-01-16
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
Jessica_M a scris:angel89 a scris::off topic: io cum fac ca un varsator sa fie mai deschis?
Nu ?ncerca!
Nu există aşa ceva! Vărsătorul nu o să-şi dea niciodată pe faţă adevăratele sentimente. Bine, aici mă refer la dragostea lui, la intenţiile bune, pt. că niciodată nu stă de vorbă şi nu se poartă frumos cu cineva care nu ?i place. Şi cel mai probabil nu o să spună niciodată te iubesc, foaarte foaarte puţin se deschide
Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-12-03 00:07:27)
Goodnight moon
- 4art
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-14
hi pai la inceput mie nu imi placea de el cica si el se dadea ca face orice vreau, sa se cuminteasca numa sa fiu cu el ca el vrea sa se linistiteasca dar sti de la zis pana la facut e mult... ei si le dadea cu anturaje aiurea... ma lua si pe mine dar eu nu ii suportam...i-am tot zis si zis si el zicea ca de ca mie nu imi place nici un prieten de al lui si ma saturasem sa ii zic pana s-a dat singur cu capu de perte cum s-ar zice...asa sunt scorpionii pana nu simt pe propia piele nu se invata minte e bun si-a dat sema ca nu erau oamenji cumsecade aceeasi mi-a dat dreptate pana la urma nu i-am mai zis nic... apoi si-a gasit alta gasca uiiii cu alte prostii aoleu greu si cu astia era faza nashpa ca erau niste vecini de ai lui de fapt o familie barbatu lucra in alt oras si ea singurica acasa mi-l corupea noaptea pe al meu sa mearga prin cluburi si altele...dar sa sti tu un scorpion v-a ramane tot timpul fidel daca intradevar tine la o persoana...chiar daca e mai nebun asa...inenteles el imi povestea tot...dar nu o intelegeam pe tipa cu copil si sot acasa tu corupi barbatii altora...ei la fel aici chiar nu m-am putut integra iti dai sema la un moment dat s-a trezit singur tipa era deja stresanta toata ziua il chema la ea la o cafea la o tigara... varianta cea mai buna cred ca este sa nu il bati la cap sa fi pe langa el il urmaresti pari supi da nu ii zici nimic doar asa cateodata imi mai dai o pastila ca tie ti se pare... sau ca parerea ta este... chesti de genu sa nu para a comanda sau cerere...asa sunt ei pana nu dau singuri cu capu nu se invata minte sunt foarte orgoliosi... nu stiu mai intreaba-ma ceva anume si poate stiu bafta
,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
4art a scris:dar sa sti tu un scorpion v-a ramane tot timpul fidel daca intradevar tine la o persoana...chiar daca e mai nebun asa...
un scorpion va ramane mereu fidel sufleteste, pentru partea cealalta n-as baga mana in foc. la urma urmei traiesc cu doi scorpioni in casa si-i cunosc pe amandoi ca pe o carte deschisa. iar ei, ca si zodie, doar stim toate care avem unul in viata noastra de mai multa vreme, au sexualitatea cea mai pronuntata din tot zodiacul... insa daca ti-a dat dragostea lui, daca a hotarat ca meriti, atunci cu singuranta vei fi cea mai fericita si mai rasfatata femeie din lume.
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-12-03 09:27:55)
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Finesse a scris:Jessica_M a scris:angel89 a scris::off topic: io cum fac ca un varsator sa fie mai deschis?
Nu ?ncerca!
Nu există aşa ceva! Vărsătorul nu o să-şi dea niciodată pe faţă adevăratele sentimente. Bine, aici mă refer la dragostea lui, la intenţiile bune, pt. că niciodată nu stă de vorbă şi nu se poartă frumos cu cineva care nu ?i place. Şi cel mai probabil nu o să spună niciodată te iubesc, foaarte foaarte puţin se deschide
As fi vrut sa nu o zici asa de bine!
Anna welcome back!
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
acu' sa nu va suparati pe mine...dar de ce sa ii faceti baieti de casa? adica, atunci cand v-ati indragostit de ei, ati stiut cum sunt si totusi ati acceptat asa. acum de ce le cereti altceva decat stiati ca va vor da? cred ca chestia asta e de genul: take it, or leave it nu mi se pare normala o schimbare de genul asta. daca vroiati unu' de cesa, de ce nu l-ati ales de la inceput asa? sau voi ati vrea ceva de genul: sa fie un bad boy cu toata lumea, numa' cu mine sa fie bland si dragastos si etc....?
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
da, si dupa aia ii lasam, ca-n reclama aia cu : nu mai esti barbatul de care m-am indragostit
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
heim,
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- anabella_n
- Hero member
corect eu nu l-as schimba pe al meu pentru nimic in lume, as avea o viata mult prea plictisitoare si incadrata in tiparele clasice ale societatii in care traim amandoi. evident, vrei sa-l schimbi atunci cand nu e al tau si nu va fi niciodata, pentru ca te impinge disperarea de a-l face al tau pentru totdeauna
- capcaun
- Platinum member
- De la: mine pt tine :P
- Inregistrat: 2007-10-11
- anabella_n
- Hero member
si al meu era "de casa" cand a plecat de la maica-sa, pana si-a dat seama ca e cazul sa-si arate adevaratul caracter, pentru ca suntem la fel si-l plac mai mult pentru ceea ce e, decat pentru ce-ar trebui sa fie
- angel89
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-11-07
Pai nu se deschide sa mi spuna ce probleme are, ce ganduri are, ce vrea sa faca cu viata lui, cu noi..Iar cand imi spune ce vrea, izbucneste deodata, si mi le arunca ca sagetile otravite..
In America, in sfarsit!
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
angel, ce zici tu e definitia barbatului, nu a scorpionului
- angel89
- Sr. member
El e varsator
In America, in sfarsit!
- Finesse
- Banat
ce bine ar fi dacă ar şti vărsătorii exact ce vor.... mă rog, chestiile pe care li se pune pata aia e clară, ar da şi chiloţii de pe el
Goodnight moon
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Finesse a scris:ce bine ar fi dacă ar şti vărsătorii exact ce vor.... mă rog, chestiile pe care li se pune pata aia e clară, ar da şi chiloţii de pe el
Asta se aplica si la femeia varsator. Stiu din surse sigure adica eu.
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- Finesse
- Banat
Ah, păi dacă femeia nu poate, atunci bărbatul nici at?t. Deci să nu-mi mai fac iluzii?
Goodnight moon
- angel89
- Sr. member
eu am avut un coleg de munca varsator si era deschis, dar cu El este f complicat..eu is prea deschisa, ffind berbec, iar el prea inchis
In America, in sfarsit!
- 4art
- Full member
anabella_n a scris:4art a scris:dar sa sti tu un scorpion v-a ramane tot timpul fidel daca intradevar tine la o persoana...chiar daca e mai nebun asa...
un scorpion va ramane mereu fidel sufleteste, pentru partea cealalta n-as baga mana in foc. la urma urmei traiesc cu doi scorpioni in casa si-i cunosc pe amandoi ca pe o carte deschisa. iar ei, ca si zodie, doar stim toate care avem unul in viata noastra de mai multa vreme, au sexualitatea cea mai pronuntata din tot zodiacul... insa daca ti-a dat dragostea lui, daca a hotarat ca meriti, atunci cu singuranta vei fi cea mai fericita si mai rasfatata femeie din lume.
da stiu ca au cea mai pronuntata sexualitate din tot zodiacul insa iti zic sigur ca e cel mai fidel cand "chiar iubeste o persoana" uite acum ca sa fiu sincera eu am trei ani cu el dintre care aproape doi ani jumate eu eram "the virgin" bine faceam chestii (fara oral) sa ne potolim hormonii dar nu si sex in sine ei probabil la un moment dat nu mai putea ne-am despartit vreao doua luni si nu intelegeam de ce apoi s-a intors si mi-a zis pt faptul ca nu vroia sa ma tradeze si sa sufar a fost despartirea aceea ca sa isi faca treaba daca pot sa zic asa... nu stiu daca s-a inteles bine unde am vrut sa ajung ideea e ca in acei doi ani jumate eram non stop impreuna nu avea cum sa ma insele...iar acum la fel merge la servici si dupa ne intalnim ....
Ultima oara a fost editat de 4art (2009-12-03 23:06:40)
- 4art
- Full member
ce draguta esti si relatia ta pare super felicitari tineti-o tot asa se pare ca am cam aceeasi varsta cu tine insa cred ca ai mei m-ar omora sa le spun ca plec de acsa ma mut cu el desi am deja 3 ani cu el ,el isi dorest ef mult chestia asta insa...la mine e mai greu... ai mei inca nu realizeaza ca am crescut vreau sa te intreb ce zodie esti sunt f curioasa
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|