Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-94
- pufu
- Sr. member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2008-06-28
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
4art a scris:ce draguta esti si relatia ta pare super felicitari tineti-o tot asa se pare ca am cam aceeasi varsta cu tine insa cred ca ai mei m-ar omora sa le spun ca plec de acsa ma mut cu el desi am deja 3 ani cu el ,el isi dorest ef mult chestia asta insa...la mine e mai greu... ai mei inca nu realizeaza ca am crescut vreau sa te intreb ce zodie esti sunt f curioasa
eu am 22 jumate si sunt taur...din fericire scorpionul meu e calm si linistit si ma tempereaza pentru ca eu sunt mult mai vulcanica
Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
4art a scris:anabella_n a scris:4art a scris:dar sa sti tu un scorpion v-a ramane tot timpul fidel daca intradevar tine la o persoana...chiar daca e mai nebun asa...
un scorpion va ramane mereu fidel sufleteste, pentru partea cealalta n-as baga mana in foc. la urma urmei traiesc cu doi scorpioni in casa si-i cunosc pe amandoi ca pe o carte deschisa. iar ei, ca si zodie, doar stim toate care avem unul in viata noastra de mai multa vreme, au sexualitatea cea mai pronuntata din tot zodiacul... insa daca ti-a dat dragostea lui, daca a hotarat ca meriti, atunci cu singuranta vei fi cea mai fericita si mai rasfatata femeie din lume.
da stiu ca au cea mai pronuntata sexualitate din tot zodiacul insa iti zic sigur ca e cel mai fidel cand "chiar iubeste o persoana" uite acum ca sa fiu sincera eu am trei ani cu el dintre care aproape doi ani jumate eu eram "the virgin" bine faceam chestii (fara oral) sa ne potolim hormonii dar nu si sex in sine ei probabil la un moment dat nu mai putea ne-am despartit vreao doua luni si nu intelegeam de ce apoi s-a intors si mi-a zis pt faptul ca nu vroia sa ma tradeze si sa sufar a fost despartirea aceea ca sa isi faca treaba daca pot sa zic asa... nu stiu daca s-a inteles bine unde am vrut sa ajung ideea e ca in acei doi ani jumate eram non stop impreuna nu avea cum sa ma insele...iar acum la fel merge la servici si dupa ne intalnim ....
iubitul tau este exceptia zodiacului. felicitari si sa fiti mereu asa
- pufu
- Sr. member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2008-06-28
Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
citeam aici si ma amuzam...pubertosul este varsator...mda,cam asa este...
chestia cu scorpionul barbat,nu baga mana in foc ca va fi fidel....indiferent cat de atasat sufleteste este de tine...nu uita ca este o sex-masina...daca ii vei da ocazia ,cat de mica sa se indoiasca de sentimentele tale..l-ai pierdut...
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- anabella_n
- Hero member
wild_wind a scris:daca ii vei da ocazia ,cat de mica sa se indoiasca de sentimentele tale..l-ai pierdut...
nu neaparat. la ei sexul e just for fun, n-ar si nu va avea niciodata legatura cu sentimentele... la mine, cand i-am dat ocazia sa se indoiasca de sentimentele mele, a devenit leu in cusca, a innebunit pur si simplu si a facut tot posibilul sa ma recucereasca. nu s-a lasat pana n-a reusit si nu-mi pare rau nici in ziua de azi... cred ca la ei totul se traduce prin 2 cuvinte: vulcanic si obsesiv
- angel89
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-11-07
voi ma faceti sa mi fie frica de un barbat sagetator! destul ca atunci cand auzeam de barbat taur fugeam si nu ma mai prindeai, iar acu cu sagetatoru' , desi parca la mine la zodie spune ca ma potrivesc cu el parca f bine..
In America, in sfarsit!
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Angel, cred ca vrei sa zici scorpion Sagetatorii sunt muuuult mai calmi
Descopar cu placere latura romantica a scorpionului. Atat cat dureaza, e cu adevarat o experienta interesanta Si, daca gaseste femeia langa care sa se aseze, ramane acolo for good. Chiar daca poate sexualitatea debordanta il mai impinge si prin alte paturi, acasa-i sanctuarul lui. Depinde acum si de cine are alaturi, daca poate sa inteleaga, sa ierte, sa mearga mai departe - cu toate ca am impresia ca sunt destul de atenti atunci cand e cazul sa calce stramb (atat cat pot fi barbatii in general, eu tot raman la parerea mea ca femeile cand inseala o fac mult mai inteligent decat barbatii )
Am incetat sa mai analizez varsatorul Il cunosc bine pe cel din batatura si nu mi-as mai dori un altul ca el,e bataie mare de cap. Alti varsatori cunoscuti erau mult mai docili, mai cuminti, carora le placea sa fie dominati. Ori eu n-am rabdare langa unul care nici macar nu incearca sa ma domine, sa ma subjuge cumva...
Annabello, femeieeeeeeeee, mai zii naibii si tu ceva pe mail, sa mai stiu si eu de sufletul tau, ca nu m-ai mai bagat in seama
- anabella_n
- Hero member
scumpa mea lady, am fost tare ocupata, dar promit sa ma revansez maine cu un mail lung cat o zi de post ma ierti?
- angel89
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-11-07
da am vrut sa zic scorpion, scuze
In America, in sfarsit!
- 4art
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-14
anabella_n a scris:iubitul tau este exceptia zodiacului. felicitari si sa fiti mereu asa
multumesc mult de tot , insa eu stiam ca in general scorpionii cand iubesc cu adevarat sunt fideli tot din zodiac v-as da un site unde puteti vedea compatibilitatile intre zodii, zodiac zilnic f fain f detaliat da ma tem sa nu fie reclama sa rimesc warn
,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
- 4art
- Full member
pufu a scris:eu am 22 jumate si sunt taur...din fericire scorpionul meu e calm si linistit si ma tempereaza pentru ca eu sunt mult mai vulcanica
ma bucur foarte mult pt voi sa fiti in continuare asa eu am tot 22(in ian 23) dar sunt capricorn si la noi e invers eu sunt cea calma si temperata el e mai plin de viata si mai vulcanic cum ziceai tu . uite ceva de pe siteul care ii ziceam annabeley enjoy;)
Scorpion si Taur, Apa si Pam?nt? O relatie interesanta, o atractie la prima vedere. Sansele de reusita pe termen lung sunt cam 50-50, pentru ca sunteti semne opuse ?n zodiac.
Taurul este un nativ de Pam?nt, ceea ce ?nseamna ca-ti poate oferi un anume grad de stabilitate emotionala. Astrologia sugereaza ca o combinatie ?ntre Apa si Pam?nt este foarte buna (din cele doua se formeaza noroiul, care din punct de vedere simbolic ?nseamna fertilitate). Fiind un nativ foarte devotat si loial, Taurul nu-ti va da motive de gelozie.
Nici unul dintre voi nu este genul de fluture care sa mearga din floare-n floare, cum sunt semnele de Aer, de exemplu, asa ca probabil o sa va distrati mai bine ?n doi, dec?t ?n locuri cu lume multa. Taurului ?i place sa aiba un camin confortabil, unde ?si petrece destul de mult timp ?n general, iar Scorpionul este destul de "lenevos", c?t sa prefere sa se destinda acasa, ?n fata televizorului, si nu alerg?nd prin restaurante, discoteci aglomerate si alte alea.
Abordarile linistite si realiste ale Taurului, care e pe departe cel mai chibzuit dintre voi doi, au ?n general darul de a te face sa vezi lucrurile ?ntr-o lumina noua si de a te detensiona: ori de c?te ori va fi pus ?n fata unui Scorpion enervat sau doar coleric, un Taur va da din umeri si va astepta sa treaca furtuna, iar abia apoi ?si va spune parerea. Fiind am?ndoi semne fixe, sunteti si hotar?ti si perseverenti. Numai ca acolo unde tu esti grabit, Taurul o ia ?ncet, fara graba, iar asta se poate dovedi un mare avantaj al relatiei: Taurul are puterea de a-ti oferi si stabilitate, si ?ntelegere.
Nefiind nici el un vorbaret vestit, Taurul poate adesea sa se cam piarda ?n fata tacerilor pline de sens ale Scorpionului. Tu esti de felul tau un nativ introvertit, dar nu uita ca Taurul chiar vrea sa ?nteleaga toate misterele apelor ?n care te scalzi: vorbeste cu el, si vei vedea ca multe probleme se pot rezolva astfel.
Materialist prin excelenta, Taurul stie sa faca economii si nu cheltuie pe prostii. Iar cum tu stii sa faci banii, probabil ca la capitolul finante o sa va descurcati minunat. Am?ndoi iubiti confortul caminului, deci probabil ca multe dintre cheltuieli se vor orienta spre casa.
Taurul este un nativ rabdator, asa ca va asculta tot ce-i povestesti si va ?ncerca sa ?nteleaga cu adevarat ce se petrece ?n sufletul tau. Chiar daca uneori nu are aceleasi gusturi ca si tine, faptul ca veti putea comunica at?t de bine va face sa ajungeti la un numitor comun aproape ?ntotdeauna.
- 4art
- Full member
LadyPink a scris:4art, nu cred ca e reclama... si mai cred ca pe site-ul respectiv, ca si pe muuulte alte site-uri de genul asta, sunt doar generalitati. Adica scrie la modul general ca zodia X se potriveste sau nu cu Y si de ce, dar asta nu li se va potrivi tuturor Pentru ca lucrurile sunt un pic mai complicate de atat - din pacate
a da intradevar realitatea e alta de cele mai multe ori eu mai citesc de amuzament mai mult crede el in chestia asta si nu enaparat zodiacul cat caracterizarile zodiilor, asa de curiozitate, iti dai sema ca nici eu nu cred 100%
http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/
Ultima oara a fost editat de 4art (2009-12-05 00:22:11)
- anabella_n
- Hero member
4art a scris:anabella_n a scris:iubitul tau este exceptia zodiacului. felicitari si sa fiti mereu asa
multumesc mult de tot , insa eu stiam ca in general scorpionii cand iubesc cu adevarat sunt fideli tot din zodiac v-as da un site unde puteti vedea compatibilitatile intre zodii, zodiac zilnic f fain f detaliat da ma tem sa nu fie reclama sa rimesc warn
eu nu ma iau dupa zodiac in general. ci dupa toti scorpionii pe care i-am cunoscut vreodata si cu care am avut sau nu o legatura. iar la ei fidelitatea nu e tocmai punctul forte. ma refer la fidelitatea sexuala, pt ca da, daca vorbim de sentimente, ei chiar sunt cei mai fideli din zodiac vor iubi aceeasi femeie pe viata, daca au intalnit-o pe cea care sa corespunda dorintelor lor
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
when the pomp lights up,you shoot.
- anabella_n
- Hero member
ah, nu inca, de abia de la 1 ianuarie incepem lucrul... si speram sa raman din prima. la noi e totul ca de obicei, ca la inceput. scantei, pasiune extrema, obsesie nebuneasca unul fata de altul, o familie ca toate celelalte, nimic neobisnuit
- alexa123
- Hero member
ahh Sa fie cu noroc si sa iasa tot scorpie
- anabella_n
- Hero member
sau balanta, ca tot de bine e
- alexa123
- Hero member
ce o fi...sanatos sa fie.
Jesss, fata draga, pe unde esti?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|