|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-95#1787 2010-05-09 12:35:33
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xtot c s-a spus p site despre scorpioni e f adevarat am si yo un scorpion tare sucit l-am cunoscut p mess el era plecat dincolo ne-am intalnit toate bune si frumoase pana seara cand imi trim un sms k mai bine o lasam balta nu ne potrivim nu i-a placut nimik la mn peste cateva zile cn ma suna?el vine la mn am stat putzin am plecat la el "in zona" mi-a adus bluza l-am tinut in bratze dupaia el p mn ne-am mutat in masina el cu un prieten au stat in fatza yo cu alt prieten in spate pleaca prietenul c statea in fatza ne mutam noi am stat in bratze la el si sa fi vazut c ma strangea in bratze si ma poopa in seara aia am dormit la el am facut-o cu el am vb cu el in seeara aia a doua zi etc ne-am mai intalnit d atunci dar am facut prostia d a ma lasa prostita d el nu stiu dak mai pot repara ceva voi c credetzi?in fine acum intr-o dimineatza imi zice sa-i sterg nr sa nu-l mai caut dupamasa imi trim sms cand merg la sat k vrea sa-i dau tel imprumut s-a ofticat cand a vazut k nu-i merge k el vrea relatzie serioasa vrea sa se impace cu mn etc azi imi spune k vine in orash da nu vine la mn k are treaba il intreb cand vine la mn spune cred k nicodata iar l-am luat tare l-am facut ciudat i-am zis k nu stie c vrea si dupaia se mai mira k nu-l cred cand imi zice ceva chiar dak zice adevarul si l-am intrebat dak ma crede marioneta lui aici se inseala dak crede asta aici se inseala si dak cumva se razgandeste (asa face el deobicei) nu voi mai iesii yo afara cand vine nu mi-a mai trim sms.sincer nu mai intzeleg nimik dak intzelege cineva ceva din asta il/o rog sa-mi dea un sfat ceva ms:* am uitat yo sunt balantza:D Ultima oara a fost editat de Laura_Micutzza (2010-05-09 12:36:08) IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #1788 2010-05-09 14:15:11Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAtat cat am putut sa inteleg din ce ai scris tu aici denota un comportament de barbat care vrea sa aiba si el cu cine sa faca sex. Nimic mai mult. Offline #1789 2010-05-09 17:55:29Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
N-am mai vazut-o de ceva timp pe forum, dar parea sa fie ok cand am mai vorbit cu ea. Sper sa-i mearga toate bine! Offline #1790 2010-05-09 18:36:01
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
subscriu, inclusiv la partea cu scrisul Offline #1791 2010-05-09 19:24:07
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XJess, ea scrie mai mult aici: http://channahbella.wordpress.com/ Offline Publicitateloading...
#1792 2010-05-09 20:56:17
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xsi sa continui nu i-am raspuns la tel p mess greu i-am raspuns atata a insistat si cand m-a vazut vbind la tel cu o fata m-a intrebat cu cn vb yo ii raspund cu o fata el da sa vad il mai fac asa putzin gelos..nu stiu c vb noi prin mesaje si imi spune d vecina k dak arata bine se baga si el putzin in seama in mn fierbeam ii spun sa se bage k nu-l retzine nimeni da sa nu se supere dak vb si yo cu altzii k mi-a spus unu "iuby" care a fost raspunsul?aaa pai tu o arzi si cu altzii..ladypink sincer nu stiu c vrea e tare ciudat scorpionul..va tin la curent oricum cu c se mai intampla..nici acum n-a trim sms poate trim mai tarziu nu stiu c sa fac sa-i scriu yo cva in sms sau sa-l las p el primul?cum sa-l fac sa fie doar al meu intr-o relatzie serioasa? IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #1793 2010-05-09 21:31:07
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xlaura eu din primul tau mesaj nu am inteles absolut nimic. ca nici asta nu e prea breaz. scrie si tu mai normal.. in propozitii, cumva sa ne fie mai usor sa intelegem. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1794 2010-05-09 21:34:50
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xms mult IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #1795 2010-05-09 21:48:56
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xe sucit rau k nici yo nu-l intzeleg absolut deloc intr-un sms imi spune k vrea sa ne impacam k la maik-sa i-a placut d mn si tare mi sa nu fi bagat asta k sa pic in capcana lui adik sa-i dau tel..eu acum ma port mai rece cu el il i-au tare cand imi spune ceva desi poate e adevarat yo tot nu-l cred si ii spun in fatza..intr-un fel a fost greseala mea k m-am lasat prostita d el cand cerea bani si altele k el din cate ma gandesc yo ma incerk sa vada bag botul nu-l bag si mai sunt incercari(cred)cum ar fi sa vada dak sunt tarfa si ma culc cu totzi i-am demonstrat k nu-i asa..doar p el il vreau si stie asta off scorpionii astia IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #1796 2010-05-09 23:29:00Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XLaura, daca el e flusturatic asa nu prea ai ce sa-i faci. Din ce povestesti e evident ca are un oaresce interes la tine (bani? sex?) si atunci te tine calduta, ca l-o duce si pe el mintea sa isi dea seama ca daca e total nesimtit nu ar mai putea beneficia de nimic din partea ta. Fa 2 pasi in spate si gandeste-te daca poti sa ai o relatie cu el care nu e serioasa si in care el dicteaza termenii sau, daca nu, cauta-ti altceva care sa fie pe placul tau. Ca de schimbat nu stiu daca poti sa il schimbi sau daca se poate, sigur e vorba de mult timp si multi nervi pusi la bataie. Tu stii mai bine si poti vedea mai bine in spatele unei atractii sau indragosteli de moment, daca poate fi ceva mai mult sau nu. Offline #1797 2010-05-10 02:34:31
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xd vazut nu prea il vad dar vb prin sms-uri aproape in fiecare zi dar ne certam des si acum seara dintr-o prostie din cauza unui prieten de-al lui si va scriu plangand k nu mi tot una..sper k a spus la nervi k imi sterge nr si k e ultimul sms care mi-l da..d placut a inceput sa-mi plak mult d el si mi-e greu:(( IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #1798 2010-05-10 14:25:24
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xcred ca daca nu vei incerca sa scri mai elizibil fetele vor renunta sa te mai ajute.... Offline #1799 2010-05-10 16:47:05
cuvantul elizibil nu prea exista No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #1800 2010-05-10 21:51:18
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xe posibil jeniffer..mi-a zis faza d multe ori cu stersul numerelor d tel dar tot el mi-a trim sms sau m-a sunat..si acuma seara el a inceput cu sunatul nu yo IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #1801 2010-05-10 22:54:58
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xdeci in primul rand te rog si eu sa scrii corect romaneste pentru ca scrii de-a dreptul jalnic si se intelege f greu... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #1802 2010-05-11 00:19:13
aici chiar nu te pot contrazice Offline #1803 2010-05-11 00:31:12
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xai si tu un scorpion ana? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #1804 2010-05-11 00:42:21
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xpăi nu l-am luat de bărbat?! singurul care m-a făcut să-mi doresc să-mi petrec toată viața alături de o singură persoană. și continuă și azi, după aproape 8 ani, să-mi facă inima s-o ia razna și să mor de dorul lui chiar și c?nd nu-l văd 4 ore pe zi Offline #1805 2010-05-11 08:55:59
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X nu stiam ca sotul tau e scorpion ...si acum subscriu eu la ce ai spus tu mai sus: "aici chiar nu te pot contrazice " Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-05-11 08:59:58) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|