|
Nu esti logat.
Costume de baie in functie de conformatia corpuluiPagini: 1 Subiect inchis
#1 2009-07-05 00:20:50
Costume de baie in functie de conformatia corpuluibuna...as vrea sa imi iau un costum de baie, insa eu sunt mai lata in solduri si am sani mai mici.....stiti cumva cam ce varianta m-ar avantaja avand in vedere forma corpului? Offline #2 2009-07-05 00:22:43
Re: Costume de baie in functie de conformatia corpuluidak ai sanii mici un sutien cu burete te`ar avantaja cu siguranta...si slipu sa nu fie q snur ca te face sa pari mai lata... Love. Live. Laugh. Offline #3 2009-07-05 00:23:13
Re: Costume de baie in functie de conformatia corpuluidraiana poti intreba aici: http://forum.anticonceptionale.ro/p1142 … l#p1142719 este un topic special pt costumele de baie iubesc si sunt iubita Offline #4 2009-07-05 00:26:10
Re: Costume de baie in functie de conformatia corpuluimultumesc frumos...abia acum l-am vazut....deci cele cu snur sunt excluse...cele mai mari probleme le am la slip fiind lata in solduri ma strange si arata urat Offline Publicitateloading...
Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|