homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog din suflet ajutatima

#1 2009-07-05 14:45:45

Soryn
New member
Inregistrat: 2009-06-12

Va rog din suflet ajutatima

Am o intrebare daca prietena a luat postinor nu a avut nici un efect secundar totul a fost bine... iar apoi i-a venit ciclul m-ai poate ramane insarcinata?va rog frumos din suflet sa-mi raspunde-ti vreau mai multe pareri daca se poate...va multumesc...am auzit ca daca vine menstruatia nu esti insarcinata 100%...este adevarat?

#2 2009-07-05 14:47:07

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Va rog din suflet ajutatima

pai daca a luat postinorul corect si i-a venit menstruatia inseamna ca e ok! nu e neaparat obligatoriu sa apara efectele adverse

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-07-05 14:54:55

Soryn
New member
Inregistrat: 2009-06-12

dea_di a scris:

pai daca a luat postinorul corect si i-a venit menstruatia inseamna ca e ok! nu e neaparat obligatoriu sa apara efectele adverse

L-a luat corect fix cum scria pe conspectul ala la intervalul de timp precizat acolo...mi-a zis farmacista ca postinorul are efect 100% e adevarat?...sper sa nu fie ceva rau

#4 2009-07-05 14:58:31

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Intrebi daca mai poate ramane sau daca a ramas? In principiu sunt sanse extrem de mici sa fie gravida, aproape imposibil, dar daca chiar vrei sa scapi de stres, luati un test de sarcina, desi mi se pare inutil.

#5 2009-07-05 15:00:16

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu cred ca are efect chiar 100%, dar efectul e cu atat mai mare cu cat este luat mai repede dupa contactul cu risc...oricum, daca zici ca i-a venit menstruatia si e in cantitate normala, nu mai are de ce sa isi faca griji....de-acuma protejati-va eficient, ca nu e bine sa ia postinor de mai mult de 2 ori pe an wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2009-07-05 22:56:55

debilika>:)
Full member
De la: mare..inghesuiala
Inregistrat: 2009-05-26

stiu caz real, persoana cunoscuta, careia i`a venit ciclul peste sarcina. Da, acea persoana nu lua ac, insa se poate sa fie insarcinata chiar daca i`a venit menstra. Nici mie nu mi`a venit sa cred ca se poate asa ceva, insa tre sa fii ghinionista sa ti se intample tocmai tie, dar nu stii niciodata! A aflat numai la 3 luni ca este gravida sad

I like the way you shake your ass around me partydance

#7 2009-07-06 10:59:43

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

si cand vine menstra peste sarcina sunt semne,adik...e modificata din punct de vedere cantitativ si al culorii

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.