homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E vorba de ejaculare precoce?-2

#20 2010-03-29 21:59:03

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Re: e vorba de ejaculare precoce?

Si a mea se plangea ca dura prea mult, cand era mai mult de juma' de ora.

Inofensiv ca un fluturas

#21 2010-04-01 16:39:52

laurentiu2
Full member
Inregistrat: 2008-11-22

Re: e vorba de ejaculare precoce?

ShineOfBlood a scris:

AyraBlack a scris:

Ce-i drept, asa eram si eu cand nu prindeam ocazia decat rar.

Da' cand ajungeti sa dormiti 4 zile pe saptamana, 3 numere/seara e ok lol

Mai,depinde de mai multi factori... uneori ma multumesc si cu un numar,alteori nu ma satur nici cu 3. Depinde si de moment. Cand am perioade de stres,m-ar putea f*te toata ziua,si tot nu m-as declara happy/satisfacuta,pentru ca atunci cand sunt stresata,nu ma multumeste nimic.

Cat despre partide mai lungi... in cazul meu,dupa 20-25 de minute, "ah"-ul devine "au". big_smile

Durata de 20-25 minute e suficienta. Depinde si aici. Imi pare rau ca tatal tau iti obstructioneaza materializarea impulsurilor sexuale intrucatva. Nu as fi crezut ca e si cazul tau la cum te prezinti pe forum.

@oricine, e normal ca daca te matolesti sa nu termini. Dar, nu iti merge intotdeauna decat daca te faci beat - mort. Alftel, cu cateva pahare de vin sau bere (nu de tarie) poti sa rezisti mai tare ca deobicei. Hai sa facem un exercitiu de imaginatie mic si sa presupunem ca bei 2-3 pahare de vin si schimbi partenera cu una noua si foarte atragatoare pentru tine, mai ales daca nu ai folosi balon, iti garantez ca nu vei mai fi asa viteaz cu rezistenta, bineinteles cu conditia sa nu te ciupesti prea tare. Daca te faci beat shantz poti sa atentezi si la iepurasii lui Hugh Hefner fara teama de ejaculare rapida.

Apropos, eu ma intreb ce pretentii in materie de parteneri sexuali au iepurasii de genul asta daca vedem ca femeile de rand au pretentiile ridicate. Sariti cu incredere girls rotfl2

Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-04-01 16:42:02)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.