homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un raspuns urgeeeent!!!!

#1 2009-07-06 14:31:17

divadeia
New member
Inregistrat: 2009-07-06

am nevoie de un raspuns urgeeeent!!!!

Buna ziua!!
Sunt Andreia...am 22 de ani si de 1 saptamana am inceput sa iau contraceptive Marvelon 28. Inainte de aceste contraceptive am luat lofemenal..dar nu mai aveau in cabinet lofemenal...motiv pt care medicul mi-a recomandat Marvelon 28. Problema e ca ziua in care am luat prima tableata de marvelon era a 5-a zi de menstruatie. Pt ca marvelon se ia din prima zi de menstruatie, medicul mi-a recomandat sa iau cate 2 pastile pe zi...pana recuperez acele 4 zile. Acum am ajuns la zi cu tabletele de marvelon...dar cand m-am informat pe internet despre Marvelon 28 am descoperit ca in primele 7 zile ar fi trebuit sa am contact sexual protejat...ceea ce la mine nu s-a intamplat deloc.... Totusi din calculele mele perioada fertila ar trebui sa inceapa abia de pe 7 iulie. Exista riscul sa fiu insarcinata?

#2 2009-07-06 14:47:33

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: am nevoie de un raspuns urgeeeent!!!!

Daca iei anticonceptionale, nu exista perioada fertila. Si o nerozie mai mare ca ceea ce ti-a spus medicul, nu am mai auzit pana acum. Nu trebuia sa iei cate 2 pastile pe zi, ci doar sa te protejezi suplimentar primele sapte pastilute. Sfatul meu este sa schimbi medicul de planning.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-07-06 14:49:25

divadeia
New member

...si exista oare riscul sa fiu insarcinata?....

#4 2009-07-06 14:50:28

andreea_andy2
Moderator

Sincer, risc de sarcina exista.

#5 2009-07-06 14:51:20

divadeia
New member

ms pt raspuns...eu sper totusi sa nu fiu insarcinata....

Publicitate

loading...

#6 2009-07-06 14:53:20

andreea_andy2
Moderator

Cu placere.

#7 2009-07-06 18:48:47

camysh
Moderator

divadeia a scris:

Buna ziua!!
Sunt Andreia...am 22 de ani si de 1 saptamana am inceput sa iau contraceptive Marvelon 28. Inainte de aceste contraceptive am luat lofemenal..dar nu mai aveau in cabinet lofemenal...motiv pt care medicul mi-a recomandat Marvelon 28. Problema e ca ziua in care am luat prima tableata de marvelon era a 5-a zi de menstruatie. Pt ca marvelon se ia din prima zi de menstruatie, medicul mi-a recomandat sa iau cate 2 pastile pe zi...pana recuperez acele 4 zile. Acum am ajuns la zi cu tabletele de marvelon...dar cand m-am informat pe internet despre Marvelon 28 am descoperit ca in primele 7 zile ar fi trebuit sa am contact sexual protejat...ceea ce la mine nu s-a intamplat deloc.... Totusi din calculele mele perioada fertila ar trebui sa inceapa abia de pe 7 iulie. Exista riscul sa fiu insarcinata?

Doamne, nu ma lasa!  va  va
te sfatuiesc si eu cu caldura sa nu mai treci pragul acelui medic

#8 2009-07-12 17:20:09

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu am o nedumerire...ai facut pauza intre lo-femenal si marvelon?pentru ca daca nu, toata povestea nu are noima pentru ca pur si simplu incepeai folia de marvelon dupa pastilele inactive de lo-femenal si nu aveai alte batai de cap

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.