homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zilele

#1 2009-07-06 18:11:29

Laurik
New member
Inregistrat: 2006-04-21

stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zilele

Doctoressa... a ginocchio da te!

Tocmai am aflat la telefon, de la medicul meu ginecolog, rezultatul analizelor: Papanicolau normal, DAR candida, başca un stafilococ şi nemernica de ureaplasma. Doctoriţa mi-a spus că va trebui să ne prescrie am?ndurora tratament oral cu antibiotice. Eu nu mai iau antibiotice de ani de zile, pentru că iau contraceptive orale (Rigevidon) şi nici el nu poate lua antibiotice sistemice, pentru că ne umplem am?ndoi de candida, mai rău dec?t fără. Deci varianta asta pică. Eu fac acum tratament local cu Canesten cremă (deja de 10 zile) şi cu Femigin B, după ce am făcut cu Meclon (tratament prescris de acelaşi medic, ?nainte de rezultatul analizelor, ?n urma examenului). Simptomele mele au fost de iritaţie, prurit, dar la exterior nu se vedea nici un fel de secreţie. Cel puţin, nu una anormală. Iar acum, simptomele astea au dispărut complet, ba chiar, a ?nceput să mă irite Canesten-ul. Partenerul meu nu a avut niciun fel de simptom.

?ntrebarea mea este:  ce tratament LOCAL pot  urma? Eventual, unul naturist... Nu ştiu, ceai de gălbenele, de pelin... Sunt sătulă de medicamente... Medicul mi-a spus să continui cu Canesten şi Femigin B. Dumneavoastră ce ziceţi? Vă mulţumesc din suflet!

PS Uitasem: la control, doctoriţa mi-a spus ce aş putea avea (inclusiv varianta stafilococ) şi, c?nd am ?ntrebat dacă risc să fiu "generoasă" cu prietenul meu, mi-a spus că nu, sunt ale mele şi nu e musai să ia şi el... Astăzi, la 180 de grade!

Aş putea folosi ovulele Canesten pentru candida (tratamentul de 3 zile) şi, pentru celelalte, un tratament naturist? ?ncă o dată, mulţumesc mult!!!

Ultima oara a fost editat de Laurik (2009-07-06 18:58:32)

#2 2009-07-12 17:39:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zilele

laurik, de la femigin la ginophilus si chiar la iaurt, cam orice e natural si aduce lactobacili in mediul vaginal echilibrind flora e absoolut ok...
tratament nu iti pot eu prescrie pe forum....insa cred ca canesten e o solutie buna, urmat de un probiotc(gen ginophilus) evident...
cu stafilococul si eu cred ca e al tau si cu igiena corecta nu prea ai cum sa il dai....
sa stii insa ca pentru ureaplasma e nevoie de tratament pe cale sistemica

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-07-14 10:34:09

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nu neglija ureaplasma , lasa-o incolo de candida , ca vei scapa de ea dupa
asa ca luati antibiotic , amandoi

#4 2009-07-14 13:12:16

Laurik
New member

Vă mulţumesc mult am?ndurora! Deocamdată fac un tratament cu Cervugid (recomandat inclusiv pentru ureaplasma) şi spălături cu Bioclin. Pare să funcţioneze... După ce ?l termin, repet analizele, ?nsă la alt medic big_smile . ?ncă o dată, mulţumesc mult!

#5 2009-07-23 19:42:20

Tatiana Dragu
New member
Inregistrat: 2009-07-17

Cervugidul fara antibiotic nu ucide microbul. 

Observ ca Ureaplasma asta e o mare enigma pt. multi medici. Unii (60 %)  nici n-au auzit de ea...

Publicitate

loading...

#6 2009-07-23 19:55:36

Laurik
New member

Păi Cervugidul ARE antibiotic wink Oricum am terminat tratamentul, repet analizele peste 2 săptăm?ni. Merci mult!

#7 2009-07-23 20:07:23

Tatiana Dragu
New member
Inregistrat: 2009-07-17

ARE antibiotic local. dar daca-i in uretra ce faci ?

#8 2009-07-24 03:08:58

andrara25
New member
Inregistrat: 2008-05-21

Buna fetelor,am si eu o intrebare...sau poate imi raspunde doctoressa.Acum cateva zile mi a gasit la un control ginecologic stafilococul auriu.Ideea e ca eu am o iritatie fff urata pe fata de 2 ani...si cu toate tratatmentele din lume n am scapat.sa fie oare de la stafilococul auriu?Cum sa ma tratez daca eu sunt virgina?Dr mi a prescris o reteta cu antibiotic...ceva gen ovule,numai ca sunt ca niste betisoare pe care o sa mi le puna el...pt a ''omori'' stafilococul.Of...si inca o problema:am ciclu neregulat dar nu pot lua anticonceptionale pt ca am varice.ce sa iau?va pup si astept un raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.