homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Picatura placerii

#1 2009-07-07 04:40:24

dtheea
New member
Inregistrat: 2008-10-03

picatura placerii

salut tuturor! incerc sa fiu cat se poate de explicita: am o nelamurire... am facut sex cu partenerul meu si in timpul preludiului,cand nu avea prezervativul pus, penisul lui mi-a atins vulva,apoi capul penisului a intrat putin in vagin...doar atat s-a intamplat,nu m-a penetrat cu intregul penis... acum mie mi-a intarziat ciclul 3 zile (il aveam destul de regulat,sau imi venea inainte de data obisnuita, niciodata nu mi-a intarziat mai mult de 1 zi) si as vrea sa stiu daca este posibl ca vreun spermatozoid din picatura placerii sa fi ajuns sa fecundeze un ovul. ca un detalui: am facut sex la 3 zile dupa ce mi se oprise ciclul.

multumiri anticipate!

#2 2009-07-07 10:04:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: picatura placerii

Nu cred sa fie vorba de sarcina. Sansele sunt destul de mici. Eu zic sa astepti menstra si, daca nu apare, fa un test de sarcina la o saptamana de intarziere.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-07-08 12:33:46

catalina15
New member
Inregistrat: 2009-05-11

bune fetelor
am o mica-mare problema
in dimineata asta am avut un contact protejat cu prezervativ dar la un moment dat iubi a observat k prezervativul s-a rupt. mi-am calculat pe un site perioada fertila si zice cv de genu a14-a si a 23a zi si la mn este a 20 zi azi.
precizez ca nu a ejaculat in mine si ca partida a durat ceva si ca sunt slabe sanse sa fi aparut acel lichid preejaculator(cred). in plus prezervaticul avea in el un lichid alb (cred k este de la prezervativ) iar penisul era uscat si curat.

Sunt sanse de o sarcina?

Multumesc anticipat

"Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. "

#4 2009-07-08 12:42:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

care a fost cel mai lung si cel mai scurt ciclu menstrual din ultimele 4-6 luni (atentie...ciclu se refere la perioada de zile din prima zi de menstra pana in ziua de dinaintea urmastoarei menstre)?

happy with him...inlove with him...puss

#5 2009-07-08 12:45:13

catalina15
New member

31 32 zile

Ultima oara a fost editat de catalina15 (2009-07-08 12:46:00)

"Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. "

Publicitate

loading...

#6 2009-07-08 12:50:58

crys_ty_na
Platinum member

pentru un ciclu menstrual de 31-32 de zile perioada fertila este intre zilele 13 si 21...deci teoretic inca esti in perioada fertila si un foarte mic risc exista si fara ejaculare...lichidul preejaculator apare la inceput fara a conta cat de lunga e "partita"...

#7 2009-07-08 12:54:26

catalina15
New member

dar prezervativele durex nu au spermicide?

nu stiu ce sa fac...
e chiar asa de grav?

am mai luat postinor acum aprx 3 luni cu toate ca nu trebuia
imi e frica sa iau si acum

#8 2009-07-08 12:57:33

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

grav e in functie de ceea ce vrei u...dak nu vrei sa ai bebe poate fi intro  oarecare masura grav...sanse sunt mici dar nu inexistente....din cate stiu pastila de urgenta se ia de 2 ori pe ani si  e cam putin tp de la ultima tableta...dak ai mai avut probleme cu prez de ce nu iei mai bn ac??...si eu fol prez si sincer nu am avut probleme la nici unu

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#9 2009-07-08 13:03:08

catalina15
New member

mi-am inceput viata sexulala la sfarsitul lunii mai
si e prima oara cand se rupe. am mai folosit de 2 ori genul asta de prezervative si nu s-a rupt.

am vrut sa ma duc la planning dar nu am avut timp am fost cu bacu...
saptamana viitoare o sa ma duc.

offf imi e putin cam frica

#10 2009-07-08 13:03:31

crys_ty_na
Platinum member

din cate stiu contin spermicide...de aceea am zis ca sansele sunt extrem de mici...acum depinde de tine...eu una in locul tau nu as lua...

#11 2009-07-08 13:06:02

catalina15
New member

multumesc cristina

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.