homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent !!!!scurgere maronie sau ciclu????

#1 2009-07-07 10:04:51

emi9mar
New member
Inregistrat: 2009-04-04

urgent !!!!scurgere maronie sau ciclu????

buna fetelor as avea o intrebare ,eu acum 2 luni am avut pe 20 mai ciclu,luna trecuta pe 7 am fost la medic  ca mam speriat ,si mia gasit un chist pe ovaru stang,mia dat tratament  cu tador tablete si clorocalcin!!!si acum luna asta in data de 4 mia vennit  o scurgere maronie  cateva pete ,si ma tinut 2 zile!!mia dat medicul  anticonceptionale novynete   din care am luat prima cand am vazut acele pete maroo!!!dar nu leam mai luat findca mie frica sa nu cumva sa fiu insarcinata ,voi ce spuneti ce ar putea fii  sarcina sau deregrale !!!!ne dorim foarte mult un bebe!!!!

#2 2009-07-07 10:10:03

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: urgent !!!!scurgere maronie sau ciclu????

Hmmm ... ambele variante pot fi posibile. Poate fi si o dereglare dar la fel de bine poate fi si sarcina. Nu poti decat sa astepti sa vezi ce se va intampla pe viitor, sau poti merge la un laborator sa faci un teste de sarcina din sange.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-07-07 10:13:28

emi9mar
New member
Inregistrat: 2009-04-04

Re: urgent !!!!scurgere maronie sau ciclu????

multumesc  sper sa fie  bebe ca ne dorim enorm de mult .am sa fac si  analizele!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.