|
Nu esti logat.
Pentru Doctoreassa...problema!#1 2009-07-07 16:35:28
Pentru Doctoreassa...problema!Buna! Am o mare problema! Iau anticonceptionale de aproximativ un an si nu am avut probleme cu ele! Acum 3 saptamani a trebuit sa iau niste pastile - Lamisil - pentru ca a trebuit sa-mi tratez o micoza! Le-am terminat acum o saptamana si in perioada in care le-am luat nu am avut nicio problema, insa...de cateva zile am inceput sa am spotting! La inceput a fost foarte putin o mica pata pe chilot dimineata cand ma trezeam, insa acum e mai abundent! Din folia de antibebe pe care o iau acum mai am de luat 6 pastilute! Ce ar trebui sa fac? Sa le iau in continuare, sau sa le opresc sa fac pauza 7 zile(ca sa vina mestruatia) si sa incep o noua folie dupaia? Trebuie sa specific ca inainte de a lua Lamisil am intrat pe site si am intrebat daca interactioneaza cu anticonceptionalele si mi s-a spus ca nu, asa ca am avut contacte sexuale neprotejate cu iubitul meu! Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Offline #2 2009-07-07 16:37:20
Re: Pentru Doctoreassa...problema!continua folia. Offline #3 2009-07-07 16:41:32
Re: Pentru Doctoreassa...problema!Dar se poate sa fiu insarcinata? Eu le-am luat bine toate pastilutele...la ora fixa! Offline #4 2009-07-07 16:46:08
Re: Pentru Doctoreassa...problema!daca le-ai luat corect atunci nu sunt sanse sa fii insarcinata "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-07-07 16:49:20
Re: Pentru Doctoreassa...problema!Si pe langa spottingul acesta enervant, simt anumite dureri in uter in timpul actului sexual! Lucrul acesta se intampla de vreo 2 saptamani! Nu prea e normal nu? A patit asta vreuna din voi? Ultima oara a fost editat de Maria191 (2009-07-07 18:30:10) Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-07 20:45:27
Re: Pentru Doctoreassa...problema!ar trebui safaci un control sa vezi cauza durerilor... happy with him...inlove with him... Offline #7 2009-07-07 21:09:34
Re: Pentru Doctoreassa...problema!Buna seara si bine v-am gasit... Indraznesc sa va abordez in speranta obtinerii unui raspuns cat mai urgent la problema mea. O sa incerc sa scurtez cat de mult posibil povestea mea... Offline #8 2009-07-07 23:38:04
Re: Pentru Doctoreassa...problema!tender i-am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #9 2009-07-08 20:50:52
Re: Pentru Doctoreassa...problema!multumesc din suflet...astept cu nerabdare opinia dumneaei... Offline #10 2009-07-14 10:59:17
Re: Pentru Doctoreassa...problema!
eu zic sa nu te stresezi mai mult decit e cazul...hai sa vedem intii rezultatul la dozarile cu pricina....si daca va fi cazul, ne stresam atunci. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|