|
Nu esti logat.
Urgent ... avort medicamentos !#1 2009-07-07 21:45:24
urgent ... avort medicamentos !buna ziua ! avortul medicamentos poate fi facut la orice cabinet de obstretica-ginecologie (particular sau de stat) ? stiu ca este o metoda noua , ma intereseaza daca la sibiu pot face un astfel de avort ? multumesc mult ! Offline #2 2009-07-07 21:49:49
Re: urgent ... avort medicamentos !era de ajuns dak postai intr-un singur loc.de ce nu mergi si te interesezi la o clinica dak se face asa ceva?eu totusi nu iti recomand aceasta metoda,in multe publicatii se specifica k nu esti 100% sigura si ca sarcina poate continua,putand astfel sa nasti un copil cu probleme.inainte de a lua aceasta decizie,mergi si vorbeste cu un medic despre ce presupune,riscuri,etc Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2009-07-07 23:31:22
Re: urgent ... avort medicamentos !angel3047 ai warn pt posturi multiple...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline #4 2009-07-12 16:24:54
Re: urgent ... avort medicamentos !am auzit de acel medicament dar trebuie sa ai cel mult 2 luni de la presupusa sarcina si se face la cabinet sub supraveghere medicala deoarece am citit ca poate produce hemoragie mai mare ca la avort! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|