|
Nu esti logat.
Menstruatia dupa prima luna de anticonceptionale#1 2009-07-08 11:10:53
Menstruatia dupa prima luna de anticonceptionaleBuna! Luna trecuta am inceput sa iau din nou anticonceptionale dupa o pauza de aproximativ 6 luni de zile. Anterior luasem Harmonet timp de un an si jumatate si nu am avut nici o problema. Luna trecuta, in schimb, am inceput sa iau pastile cu 2 zile inainte de a-mi veni propriu-zis menstruatia ( am avut o mica sangerare si am crezut ca mi-a venit menstruatia, doar ca deabia dupa 2 zile mi-a venit normal ). In aceste conditii am continuat sa iau pastilele. In prima luna este normal ( am citit si pe prospect si pe forum ) sa apara spotting, doar ca la mine a durat cateva zile bune, vreo 4-5, iar luna aceasta nu mi-a venit menstruatia asa cum ar fi trebuit ( luna trecuta imi venise pe 5 ale lunii ). Dupa o pauza de 7 zile am luat din nou pastile, iar luna asta pe 5 nu s-a intamplat nimic... Sa fi fost acel spotting de fapt menstruatia? Nu stiu ce sa cred... Mentionez ca pastilele le-am luat la ora aproape fixa, cu intarziere de maxim o ora, si ca am luat un tratament ptr gardnerella pe baza de spalaturi vaginale cu tantum rosa si ovule. Spuneti mi parerea voastra? Vi s-a intamplat si voua asa ceva? Multumesc Offline #2 2009-07-08 11:47:55
Re: Menstruatia dupa prima luna de anticonceptionaleDia1, in primele 3 luni se poate sa nici nu apara menstra mai ales ca ai avut spotting, nu te ingrijora. daca se repeta mergi totusi sa vb cu medicul tau Offline #3 2009-07-08 12:33:29
Re: Menstruatia dupa prima luna de anticonceptionaleIti multumesc f mult de raspuns. M-am mai linistit. Offline #4 2009-07-08 12:45:44
Re: Menstruatia dupa prima luna de anticonceptionalecu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|