|
Nu esti logat.
Pauza de 7 zile#1 2009-07-09 00:55:58
pauza de 7 zilebuna am si eu o intrebare, ce se intampla daca am uitat sa fac pauza de 7 zile si sunt deja la a3a pastila din urmatorul blister? am fost stresata cu bacu si efectiv am uitat sa fac pauza Offline #2 2009-07-09 01:20:21
Re: pauza de 7 zilepur si simplu ti-ai amanat venirea menstrei...poti sa intrerupi acumfolia sa ti pauza si dupa sa incepi una noua sau sa o duci pana la capat si apoi abia sa faci pauza... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-07-31 13:17:04
Re: pauza de 7 zileDar daca pana la pauza ai luat toate pastilele in fiecare zi, pe perioada pauzei de 7 zile protectia se mentine sau trebuie metode suplimentare? Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #4 2009-07-31 13:46:00
Re: pauza de 7 ziledaca iei corect toate pastilele de pe folie esti protejata si in pauza, esti protejata tot timpul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|