homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua ...am si eu o intrebare urgenta

#1 2009-07-09 12:58:09

gaby77
New member
Inregistrat: 2009-04-01

Buna ziua ...am si eu o intrebare urgenta

Buna ziua am si eu o problema ....luna trecuta mi-a venit ciclul pe 13 iunie si de obicei il am de 27-28 de zile .In ultimele 4 luni mi-a venit regulat dar totodata am doar 18 ani si vreau sa va intreb daca este posibilitatea sa intarzie natural sau este vreun alt risc....
Mentionez ca eu am avut contact sexual cu prietenul meu dar protejat de fiecare data , iar dansul isi retrage penisul cand trebuie sa isi dea drumul chiar daca are prezervativ...au mai fost zile cand o mai faceam fara prezervativ cateva minute la inceput fara ca el sa isi dea drumul sau ceva, dupa care puneam prezervativul si continuam pana ce se termina dansul.
Eu de obicei simt ca se apropie ciclul cu 2-3 zile inainte sa imi vina, cel putin asa am simtit in ultimele 4 luni si astazi este 9 iulie (au trecut 27 de zile)si nu simt nimic , in mod normal astazi sau maine ar trebui sa imi vina, dar repet nu am simti nimic...este vreun risc vreo simptoma ceva?
Pot sa fac ceva sa accelerez venirea ciclului? ce ma sfatuiti.....
Va multumesc

#2 2009-07-09 13:03:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Buna ziua ...am si eu o intrebare urgenta

menstruatia poate sa intarzie si din motive care nu tin de tine...
faptul ca inainte sa-si puna prezervativul te penetra fara sa ejaculeze nu inseamna ca nu poti ramane insarcinata.
exista lichidul preejaculator care contine si el spermatozoizi

#3 2009-07-09 13:25:45

gaby77
New member

Ok pe viitor am inteles...dar eu acum ce as  putea sa fac .....sa vina mai repede , sau macar sa stiu cate zile ar putea sa intarzie.....orice?

#4 2009-07-09 13:55:16

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

exact.
nu poti face altceva decat sa astepti sa vina. daca intarzie 7 zile de la data la care trebuie sa vina, fa un test te sarcina in a 7-a zi de intarziere

#5 2009-07-09 15:55:07

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

gaby77 a scris:

Ok pe viitor am inteles...dar eu acum ce as  putea sa fac .....sa vina mai repede , sau macar sa stiu cate zile ar putea sa intarzie.....orice?

Si incerca sa nu te mai gandesti ca si stresul poate face sa-ti intarzie.

Iubesc si sunt iubita

Publicitate

loading...

#6 2009-07-09 16:32:13

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

da..calmeaza-te..oricum nu poti face nimic decat sa astepti...eu tot simt cu cateva zile inainte ca tre sa-mi vina, dar am si luni cand fara nici un simptom nici o durere imi vine...daca nu mai vine in o sapt poti sa-ti faci un test. bafta!

#7 2009-07-09 17:23:45

gaby77
New member

taniusha a scris:

da..calmeaza-te..oricum nu poti face nimic decat sa astepti...eu tot simt cu cateva zile inainte ca tre sa-mi vina, dar am si luni cand fara nici un simptom nici o durere imi vine...daca nu mai vine in o sapt poti sa-ti faci un test. bafta!

Aha am inteles ....eu acum nu imi mai amintesc daca au fost luni in care nu am simtit nimic inainte sa imi vina sau nu..pt ca nu am dat niciodata atat de multa importanta ca acum....multumesc oricum...

#8 2009-07-09 22:08:34

taniusha
Full member

cu placere smile o sa-ti vina nu-ti fa griji smile

#9 2009-07-10 09:27:36

gaby77
New member

As mai avea o intrebare...prietenul meu mi-a aratat ca dupa ce faceam dragoste si dansul ejacula in prezervativ pe exteriorul acestuia era un lichid alb si nu foarte apos, prietenul meu mi-a spus ca este un lichid secretat de vaginul meu si ca seamana cu sperma , el insa a verificat prezervativul si nu iesea nimic din el se forma presiune de aer corecta(in sensul ca daca ar fi fost spart iesea afara lichidul din el si nu statea ca un mic balon cu aer , se depresuriza).
Din aceasta cauza vreau sa va intreb daca ce mi-a spus el este corect...pt ca nu de fiecare data cand face dragoste apare acel lichid...
Va multumesc

#10 2009-07-10 09:35:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, asa zic si eu, ca e secretia ta... si normal ca ea se modifica pe parcursul ciclului, nu e la fel de abundenta tot timpul

#11 2009-07-10 09:35:52

taniusha
Full member

gaby77 a scris:

As mai avea o intrebare...prietenul meu mi-a aratat ca dupa ce faceam dragoste si dansul ejacula in prezervativ pe exteriorul acestuia era un lichid alb si nu foarte apos, prietenul meu mi-a spus ca este un lichid secretat de vaginul meu si ca seamana cu sperma , el insa a verificat prezervativul si nu iesea nimic din el se forma presiune de aer corecta(in sensul ca daca ar fi fost spart iesea afara lichidul din el si nu statea ca un mic balon cu aer , se depresuriza).
Din aceasta cauza vreau sa va intreb daca ce mi-a spus el este corect...pt ca nu de fiecare data cand face dragoste apare acel lichid...
Va multumesc

Da, este lichidul secretat de vaginul tau..cel putin la mine tot asa apare...si la inceput imi faceam si eu griji..acum deja stiu..daca e totul ok cu prezervativul acel lichid este al tau  tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.