homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Palpitatii2

#1 2009-07-09 13:52:51

dan87
New member
Inregistrat: 2009-07-09

Palpitatii2

De cateva zile (nu zilnic) simt niste batai mai tari la inima(intre 1-4 batai), ca si cum ar vrea sa iasa din piept. am incercat sa mi iau pulsul nu am observat nici o schimbare. La efort nu se intampla nimic neobisnuit. Cand stau linistit in pat mi se intampla. De la ce ar putea fi? oricum mai stau cateva zile si dak se mai repeta o sa dau o fuga pana la doctor pentru niste analize.
aaa si inca ceva nu fumez nu beau cafea.

Tatal meu are probleme cu inima ceva de genul fibrilatii ... nu are bataile regulate. Se poate mostenii chestia asta?

VA multumesc!

#2 2009-07-09 14:12:48

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Re: Palpitatii2

Eu stiu ca uneori palpitatiile sunt declansate de stress sau suparare si da, apar atunci cand corpul iti este relaxat. Pot fi o multime de factori ce le declanseaza. Ideal este sa faci un Ekg si sa consulti un cardiolog, nu neaparat pentru aceste simptome, dar pentru linistea ta interioara. De asemenea, pot fi anumite medicamente sau ceaiuri, in caz ca iei, care iti pot genera palpitatii. Eu am avut, de exemplu, de la ceaiul verde. Nu cred ca ai motive majore de ingrijoarare, dar iti sugerez sa faci un consult medical pentru orice eventualitate. Numai in urma cercetarilor amanuntite efectuate de medic se poate afla cauza exacta, restul sunt doar pareri, deci nimic sigur.

Ultima oara a fost editat de Tei (2009-07-09 14:13:18)

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#3 2009-07-09 14:24:41

dan87
New member
Inregistrat: 2009-07-09

N am fost nici stresat nici suparat cu toate ca am avut licenta big_smile nu sunt emotiv... nici ceai nu am baut... dak mai simt o data o sa ma duc la doctor... vroiam sa stiu ce raspunsuri astept

#4 2009-07-09 14:27:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eu zic ca e normal, si mie mi se mai intampla, de obicei seara cand stau in pat, mai ales daca sunt mai obosita... daca se intampla prea des mergi la medic la un control totusi

#5 2009-07-09 15:21:47

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

dan87 a scris:

N am fost nici stresat nici suparat cu toate ca am avut licenta big_smile nu sunt emotiv... nici ceai nu am baut... dak mai simt o data o sa ma duc la doctor... vroiam sa stiu ce raspunsuri astept

pt linistea fa mergi sa iti faci o eco la inima si scapi d orice neliniste

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Publicitate

loading...

#6 2009-09-01 19:40:49

alllinna
Membru
Inregistrat: 2006-12-16

@DAN87 nu stiu cum sa iau legatura cu tine, am aceleasi simptome, de la omeprazol omeran ma doare capul desi cu 2 ani in urma am luat si nu m-a durut, cand stau in pat ma apuca niste palpitatii ca trebuie sa cobor din pat sa fac miscare , am insomnii , jale ,nu pot sa dorm, si bineinteles renumitul ulcer duodenal.Ma gandeam si eu sa fac o tomografie abdomen , nu costa 1200 de euro ci 12 milioane si in multe locuri chiar mai putin, toate organele , macar sa stim care-i problema, nu mananc nimic nefiert , nu fumez nu beau , nu pierd nopti, duc o viata fara stres, numai si numai regin, ti-as ramane indatorata daca mi-ai scrie adresa mea de mess este jarneamariana, multumesc, imi pare rau ca aici nu pot scrie in mesageria personala pentru ca astfel adresa mea de mess o sa apara pe site si toti copii care n-au altceva de facut or sa fie pe mess-ul meu, in fine ma risc, te astept, ca si eu sunt disperata.

#7 2009-09-01 20:11:33

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

alina, dai click pe nickname-ul lui, si apoi pe "trimite mesaj". mesajul trimis ii va apare numai lui pe email. sanatate cat mai multa... amandorura! wink

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.