homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inainte de somn-2

#20 2009-07-09 18:47:51

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Re: Inainte de somn

Tei si eu am chestia cu tresaritul, si chestia cu tremuratul...dar la mine tind sa cred ca e de la cafea amestecata cu tigari si oboseala tremuratul...in schimb tresaritul....nu am gasit nici o fel de explicatie pana acum, pt ca eu tresar oricat de odihnita/obosita sunt, inainte de a adormi....si in somn destul de mult dar nu mai constientizez...daca gasesti solutia sa mi-o spui si mie big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#21 2009-07-09 19:13:36

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Cat de complexa este activitatea omului, atat de complexa este si odihna lui. Creierul se odihneste la anumite ore, trupul de asemeni, etc..
Nu ma pricep de ce tresariti voi din somn. Imi maginez cum ati dormi toate intr-o camera mare, si ati tresalta pe rand. lol Sau toate deodata! big_smile smile tongue
Ce stiu, este faptul ca ziua are 24h. Ea se imparte astfel: 8h munca, 8h activitati casnice/timp liber, si 8h somn.
Va spun din proprie experienta, ca, daca ma culc obosit, ma scol tot la fel de obosit. Si la fel se intampla si cand mananc si ma culc imediat. A 2-a zi dimineata ma trezesc parca mai obosit decat m-am culcat. Asa am invatat ca masa de seara(daca o mai iau- ma simt chiar mai bine fara ea) sa o iau cu aprox. 2 ore inainte de somn.
Se spune ca cel mai bun somn este de la 20:30 -20:45. Am experimentat asta si m-am simtit chiar bine dupa aceea. Dar degeaba vorbesc  daca nu si practic (dovada sunt postarile mele la ore tarzii tongue )

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#22 2009-07-09 19:32:47

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

si eu tresar uneori imediat dupa ce adorm, insa tresaritul este strict leagt de senzatia de cadere in gol, ceva in genul a ceea ce descria Deuzza mai sus. la mine e legata aceasta stare intotdeauna de o oboseala mai accentuata.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#23 2009-07-09 19:36:48

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Si mie mi se intampla intr-un timp... aveam un vis care se repeta aproape in fiecare noapte... eu,pe o stanca,sar,cad in gol,ajung jos si imi rup picioarele din solduri...la partea cu soldurile tresaream. dar eu oricum am un somn agitat,and i sleepwalk,deci a tresari deja intra la categoria de 'lucruri usoare'...

#24 2009-07-09 19:37:04

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Da, cel mai probabil si la mine este datorata oboselii. Cum am spus imi fac sportul nu cu mult inainte de a merge in pat, iar cand ajung acolo, desi nu pot sa adorm imediat, sunt nenorocita fizic  smile , dar sper sa functioneze ceaiul de tei. Din pacate nu-mi pot schimba ora sportului pentru ca am program incarcat cu altele.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

Publicitate

loading...

#25 2010-11-04 13:10:04

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Am EXACT ACEEASI problema, si la fel , nu e vorba de mine, pt ca nu ma deranjeaza....e vorba ca il deranjeaza pe iubitul meu si asta chiar e aiurea...sad

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#26 2010-11-04 13:15:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

La mine problemele de somn s-au ameliorat cand am luat magneziu, aveam alte simptome de lipsa de magneziu si pe astea le-am ignorat
ai putea incerca, sau un ceai sedativ usor (gen Somn Linistit de la Fares) care chiar nu are cum sa-ti faca rau

#27 2010-11-04 15:53:41

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Cred ca e foarte important ca inainte sa adormim sa nu ne mai facem griji pentru nimic. Sa ne relaxam si sa alungam toate gandurile negre. Pe mine m-a ajutat asta intr-o perioada in care visam cam ciudat si nu ma puteam odihni.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#28 2010-11-04 17:24:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si eu tresar des cand dorm, dar tot asa, ori cad pe scari, ori cad in gol, ori imi vine o mingie in fata, chestii de genul. Prietenul meu doarme ca o piatra in general, deci nu prea simte. Chestia nasoala e ca in ultima perioada cica vorbesc in somn si am cosmaruri. cand ma trezesc imi povesteste ori ca am tipat, ori ca plangeam. Dar nu ma stesez, o sa treaca.

#29 2010-11-04 22:50:21

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

mai patesc si eu asa ca voi..o data la f mult timp..cand atipesc dupa-amiaza, sunt obosita si stiu ca n`am timp de dormit..zic ca stau doar asa putin..si atipesc si visez imediat cum as cadea...senzatia aia cand cobori scarile si nu mai atingi treapta de jos care urmeaza. e nasol tare..la fel dau din picior..si la fel..l-am speriat pe al meu de fiecare data bine ca o patesc foarte rar.

#30 2010-11-28 01:32:21

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

M-am mai informat in domeniu, se pare ca e de la tv inainte de somn si stres...

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.