|
Nu esti logat.
Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbat#1 2009-07-09 20:04:12
Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatStiu ca nu suntem l OTV dar ma uitam acum la TV si am vazut cazul asta,de care sincer sunt scarbita.Mi se pare ca lumea asta se duce din ce in ce mai mult si mi se pare mai anormala ca oricand.Practic nu pot sa concep ca un calugar poate sa faca asa ceva...e aiurea ...voi ce parere aveti?Dupa parerea mea nici nu ar trebui iertat,apoi sa mai fie lasat sa predice. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2009-07-09 20:06:07
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatDumnezeu e cel care ne pedepseste,decide daca sa ne ierte sau nu..ca vorba aia cu totii suntem pacatosi.. Offline #3 2009-07-09 20:07:58
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatioi parca ar fi dat in cap la cineva, asa reactioneaza toti Offline #4 2009-07-09 20:10:24
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbat
eu consider ca a facut ceva mai mult decat ar fi dat cuiva in cap. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #5 2009-07-09 20:12:19Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatAndreea, problema ta e cu homosexualii sau cu preotul asta? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-09 20:20:36
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbat"Nu judecati ca sa nu fiti judecati. Caci cu ce masura judecati, cu aceea veti fi judecati." Caci pana si Lucifer a cazut din cer -de ce ne mai miram de oameni? Iuda si-a vandut Invatatorul, Petru s-a lepadat de Iisus... "Dar daca cineva a pacatuit, avem la Tatal un Mijlocitor..." 1Ioan 2:1 http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #7 2009-07-09 20:25:01
de ce? Offline #8 2009-07-09 20:25:16
de acord cu asta... mai ales bazat pe asemenea "surse sigure" ca otv....... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #10 2009-07-09 20:50:28
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatStiti cum e? Faza a fost filmata si nu cred ca se poate maslui asa usor o filmare.. Adica, ce alt motiv ar fi avut preotul respectiv sa se bage sub patura cu tipul respectiv? Si mai apoi sa ii spuna ca " imi place de tine"? The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #11 2009-07-09 21:06:39
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbat"Nu judecati ca sa nu fiti judecati" ok.. si cum sa reactionezi la cazuri deastea?... poate nu o fi adevarat dar sunt altele chiar lesne de judecat si cum ar trebui sa reactionam?.. exemple.. biserica care are acoperisul batut cu foita de aur.. construirea Catedrala M?ntuirii Neamului in care va intra atata amar de bani.. nu mai bine ar fi sa creeze tot felul de centre pt oameni batuti de soarta?. in fine.. Ultima oara a fost editat de copilu (2009-07-09 21:18:17) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #12 2009-07-09 21:21:21
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatpt mine chestia cu nu judeca e un principiu genral in viata... pt ca judecata umana va ramane mereu EXTERIOARA fenomenului. eu nu zic ca nenea a facut bine daca a facut.. nu zic ca mai marii bisericesti sunt sfinti, in nici un caz.... dar pur si simplu mi se pare cel mai corect sa ne abtinem de la opinii..... pt ca nu am fost acolo. valabil pt muuuulte cazuri, nu numa' pt asta. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #13 2009-07-09 22:13:42Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbat
nu, a nu judeca nu inseamna a face contrariul. inseamna a lasa pe fiecare sa traiasca asa cum isi asterne pentru ca niciunul dintre noi nu e far' de pata ca sa poata sa vina si sa arate cu degetul pacatul altuia... Offline #14 2009-07-09 22:28:36
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatEu nu inteleg de ce s-au filmat ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #15 2009-07-09 22:30:55
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatprobabil s-a g?ndit că cine ştie c?nd mai apucă să o facă şi să aibă cu ce se delecta ?n orele de plictis Goodnight moon Offline #16 2009-07-09 22:33:29
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatva mai surprinde ceva pe lumea asta? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #17 2009-07-09 22:36:01
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbate om si el. a gresi e omeneste, indiferent ce inseamna acea greseala Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #18 2009-07-09 22:38:12
buna intrebare Offline #19 2009-07-09 22:43:22
Re: Calugar cunoscut pt harul sau...filmat cu un barbatFoarte scarbos ....dc naiba s-au mai filmat mai frate ?...ce oameni tampiti ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|