|
Nu esti logat.
Pot ramane insarcinata?#1 2009-07-09 20:56:08
pot ramane insarcinata?va rog sa imi spuneti si mie daca pot ramane insarcinata luand anticonceptionale dar nu intotdeauna la aceiasi ora?va rog mult sa imi raspundeti pentru ca sunt un pic speriata Offline #2 2009-07-09 21:06:21
Re: pot ramane insarcinata?poti fii putin mai explicita? decat timp ie-i,ce fel de anti-bebe si ce pauza ai facut intre ele? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #3 2009-07-10 08:11:13
Re: pot ramane insarcinata?Mie medicul de planning, cand am inceput sa iau anticonceptionale, mi-a spus ca trebuie sa le iau in jurul aceleiasi ore si ca nu este problema daca le iau cu variatii, de exemplu, de o ora intre ele. Anticonceptionalele isi pierd efectul daca intarzii mai mult de 12 ore sa iei o pastila, dar pe termen lung si pentru efect sigur este recomandat sa le iei la aceeasi ora. Offline #4 2009-07-10 08:47:48
Re: pot ramane insarcinata?mai asteapta pareri dar nu cred ca o variatie de jumatate de ora-o ora este o problema in sensul protectiei poate doar in sensul dereglarii hormonale... totusi ar trebui sa le iei si tu cum trebuie pune mobilul sa sune am mai avut si eu variatii intre pastile, dar pana in 20 min... Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #5 2009-07-10 09:40:01
Re: pot ramane insarcinata?da..sunt de acord cu ciresica_oky_doky..e ok sa nu iei la aceeasi ora in caz ca ai uitat dar nu intotdeauna..cel mai bine sa le iai la aceeasi ora pt organismul tau, insa protectia nu cred ca a fost afectata Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-10 10:07:03
Re: pot ramane insarcinata?am nevoie de o parere, va rog ... Ultima oara a fost editat de cmin (2009-07-10 10:07:48) Offline #7 2009-07-10 10:23:28
Re: pot ramane insarcinata?Folia pe care ai terminat-o te protejeaza pana la venirea menstrei. Deci, contactul ala nu pune probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2009-07-10 20:46:14
Re: pot ramane insarcinata?am si yo o intrebare...am luat o folie de anti..si ultima pastila am luato marti seara...dar pana akm nu mia venit menstruatia...e vreo prob? Offline #9 2009-07-10 20:58:50
Re: pot ramane insarcinata?Nu-i nicio problema, in cazul in care le-ai luat corect. Menstra poate sa apara in oricare dintre cele 7 zile de pauza. Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|