|
Nu esti logat.
Nu stiu la cine sa mai apelez#1 2009-07-10 18:51:02
Nu stiu la cine sa mai apelezBuna ziua. Mi-am facut acest cont sperand ca ma poate ajuta cineva. Am aproape 16 ani, iar de aproximativ 2 ani mi-au aparut niste bubite (asemanatoare cu acneea) pe labii. Sunt foarte multe si destul de mari. Ma mananca foarte tare, iar de la un timp am si niste secretii vaginale de culoare galbuie, cu un miros neplacut. Am stat 2 ani asa pentru ca am o mama neintelegatoare, care sare cu gura pe mine la orice ii spun. Mi-am facut curaj si i-am vorbit despre asta si, mergand la medicul de familie, acesta mi-a dat trimitere la ginecolog. Medicul ginecolog s-a uitat la mine si mi-a spus ca n-am nimic, cu toate ca eu i le-am aratat si am insistat. Totusi, sunt destul de vizibile. Cat despre secretia vaginala, a spus ca e normala pentru varsta mea. Asa ca m-am intors la medicul de familie, care dupa ce le-a vazut, mi-a spus sa ma spal acolo cu apa cu bicarbonat de sodiu si sa ma ung cu Triamcinolon S. Cu toate acestea, bubitele nu mi-au trecut si continua sa ma manance, secretia vaginala inca mai exista, iar mama nu vrea sa ma mai duca la alt ginecolog. Eu ce sa fac? Macar de stiam denumirea bolii... Ce sfat imi dati? Ce boala credeti ca am? Va rog din suflet sa ma ajutati. Sunt disperata si ma gandesc la ce e mai rau Offline #2 2009-07-10 19:06:42
Re: Nu stiu la cine sa mai apelezSimonel....la un medic ginecolog nu esti obligata sa mergi cu mama.....i-ati inima in dinti shi dute singura la alt medic dak pe mama ta chiar nu o intereseaza..... Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2009-07-10 19:10:10) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|