homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de mult il iubesc...

#1 2009-07-11 08:28:51

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Cat de mult il iubesc...

Fetelor,iubitul meu mi-a zis aseara ca nu mai vrea sa ne impacam si stiu si eu prea bn ca noi nu prea ne mai intelegeam,dar eu am fost atat de proasta ca eu am fost cea care i`am zis luni ca nu vreau sa ne mai impacam ...acum nu e vorba de orgoliu(la el)E pt prima data cand imi zice asta atat de convins..
Eram convinsa ca in cazul unei despartiri o sa`mi fie f usor sa trec peste,sentimentele mele nemaifiind atat de aprinse...dar de aseara,plang incontinuu si`mi dau seama ce baiat extraordinar am pierdut si cat de mult il pot iubi.

Ce sa fac sa ma ierte? Sa ma primeasca inapoi? daca e sa`l uit...cum sa nu mai plang in halu` asta,,,ca raman cateva secunde fara aer...pielea fietei ma ustura... de la atata lacrimi...am niste cearcane...sincer va zic....nu stiu cum sa trec peste.nu shtiu ce cale sa apuc

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2009-07-11 08:29:33)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#2 2009-07-11 08:32:24

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: Cat de mult il iubesc...

Am citit si celalat topic ...
Nu mai plange;pe el nu-l mai intereseaza...pur si simplu, sau poate are nevoie de o pauza. Nu dispera, ca baieti sunt peste tot, unii mai buni ca atii, insa timp de examene nu-i mereu. Si NU cred k dai cu piciorul unor studii, unui an de facultate in care te-ai chinuit cu invatatul, pt o relatie care se poate termina mai devreme sau mai tarziu.
Fii tare!

Iubesc si sunt iubita

#3 2009-07-11 08:35:12

Andreea89
Sr. member

Nu pot sa ma consolez singura si sa zic ca pt el nu merita sa plang...nu mi`a dat niciodata un motiv intemeiat sa ma despart de el de tot.Poate k au fost unele neintelegeri,dar nu trb sa ajung aici.Ma uit in spate si`mi dau seama ca tot ce am cu ele imi sunt amintirile frumoase,am pierdut cel mai bun prieten , cel caruia nu`mi era rusine sa`i zici nimic...

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#4 2009-07-11 08:37:28

Andreea89
Sr. member

minatgv a scris:

Am citit si celalat topic ...
Nu mai plange;pe el nu-l mai intereseaza...pur si simplu, sau poate are nevoie de o pauza. Nu dispera, ca baieti sunt peste tot, unii mai buni ca atii, insa timp de examene nu-i mereu. Si NU cred k dai cu piciorul unor studii, unui an de facultate in care te-ai chinuit cu invatatul, pt o relatie care se poate termina mai devreme sau mai tarziu.
Fii tare!

Da mina,dar mi-e greu pentru ca e numai vina mea...dak ai citit topicul trecut , eram f. revoltata si acolo eram sigura k`o sa pot trece usor peste.tot ce mi se intampla mie...putea fi discutat...probabil k faceam si eu niste greseli,nu?

de asta , cred ca`mi merit soarta,dar nu pot sa accept kt de tampita am fost... stiti e o vorba " fericirea,cand o gasesti tine`o cu ambele maini" chiar tatal lui ne zicea asta

#5 2009-07-11 08:39:45

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Mai, daca el nu mai vrea sa va impacati tu de ce sa te rogi de el?Unde-i demnitatea ta?Acum nu mai conteaza cine si unde a gresit... Eu cred ca e un fapt consumat; toate am trecut printr-o deceptie, insa nu-i sfarsit de lume.
Daca nu te poti consola singura, gandestete si pune in balanta: facultatea sau el... Si atunci vei stii catre ce sa te indrepti... Ce e mai important.
Poate-si va da si el seama si o sa vrea sa mai discutati;dar daca vede k tot insisti si nu-i dai timp de gandire s-ar putea mai rau sa-l stresezi...

Ultima oara a fost editat de minatgv (2009-07-11 08:41:26)

Iubesc si sunt iubita

Publicitate

loading...

#6 2009-07-11 08:39:50

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ceva de genul am patit eu in toamna cu R...eu eram aia care nu mai vroia am zis gata si el se ruga de mine dupa care a zis el gata si ma rugam eu de el in disperare.analizeaza-ti sentimentele si  incearca sa vezi ce simti de fapt.sa nu fie la tine vorba de orgoliu ranit sau de obisnuinta.

expect the worst , hope for the best!

#7 2009-07-11 08:40:29

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

si cred ca si singurul tau prieten, dupa cum spuneai la topicul celalalt, ca te-a indepartat acum 2 ani de toate prietenele tale
mie numai pt chestia asta si nu mi-ar parea rau de el. pai esti om sau animal izolat fortat de tot ce-l inconjoara?
cum sa-i interzici iubitei sa mai aiba prietene si sa se si supere ca ai fost la piscina fara el?
tu n-ai asa un pic de personalitate si vointa-n tine sa nu-l mai victimizezi atata pe el si sa te invinovatesti pe tine? nu-ti dai seama ca esti cazul clasic de victima a carei vointa a fost anihilata si care la prima palma va spune :"il iert, pt ca eu am fost vinovata si l-am provocat"
zi mersi ca nu mai vrea sa se impace cu tine, ti-a facut poate cel mai mare favor

#8 2009-07-11 12:26:29

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Andreea smile
Cheer up dude, please par

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#9 2009-07-11 12:33:38

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Au băieţii ăştia un stil de a provoca topicuri noi pe forum.. smile
Andreea, tu ai zis dincolo că vrei să te desparţi de el pentru că nu se mai poartă frumos cu tine. Atunci? Cum a zis şi Anabell, ?ţi face favoarea de a nu a se mai ?mpăca cu tine. Nu-ţi mai oferă nici măcar prietenia. Dacă ai avut prietene bune sigur te vor reprimi alături de ele şi te vor ajuta să treci peste problema asta. Dar pare-mi-se eşti tare ?ncăpăţ?nată sad

Goodnight moon

#10 2009-07-11 12:37:38

mary1979eu
Banat
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Asa macar poti scapa!

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

#11 2009-07-11 18:12:07

Andreea89
Sr. member

Am vorbit cu el astazi si mi-a zis lucruri care le stiam deja,dar dp toate astea ma bucur ca vbeste cu mine si am ramas amici.
Oricum va multumesc din suflet pentru ajutor si atunci cand o sa`mi vina sa plang o sa citesc posturile voastre.Va multumesc ca m`ati incurajat si sunt mai linistita...si pentru ca el vb cu mine si pt ca m`ati ajutat sa trec peste asta mai usor si sa ma concentrez asupra studiilor.

#12 2009-07-11 18:34:51

mary1979eu
Banat
Site

Vorbind cu el nu faci decat sa amani vindecarea inimii tale, nu rezolvi nimic asa. Deconecteaza-te total, uita-l.

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

#13 2009-07-11 18:38:15

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

mary1979eu a scris:

Vorbind cu el nu faci decat sa amani vindecarea inimii tale, nu rezolvi nimic asa. Deconecteaza-te total, uita-l.

iar st?nd cu-n ochi pe forum, nu mai eşti concentrată la ?nvăţat tongue
puss

Goodnight moon

#14 2009-07-11 18:40:03

mary1979eu
Banat
Site

Iar nefiind concentrata la invatat, te gandesti la el. big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.