Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-101
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8
Sincer, dupa cum va socati cand spun ca voi fuma gravida fiind, sau ca daca voi pofti la bere, voi bea fara teama un pahar, imi inchipui cam ce ganditi. E de la sine inteles ca fumatorii nu pot concepe ca o gravida sa traga o lulea pe zi, si tocmai de asta am sa evit subiectul fumat in sarcina cat voi mai scrie pe forum. ( pana la urma, cine vrea sa citeasca despre fumat in sarcina, e un intreg topic la "mamici" ) Nu am pretentia ca o persoana care nu a pus gura pe tigara vreodata sa inteleaga ca lasatul de tutun nu e asa usor.
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetelor....
am fost la doctor, ovulez culmea tot cu stangul...si doctorita s-a mirat, cica 3 luni la rand,dar pana la urma a zis ,, bine ca ovulezi,,
ovulul avea aproape 18sau 1.8 mai bine zis...deci mai am vreo 2-3 zile de asteptat....
am facut test de ovulatie si e negativ....
de durut ma doare rau, dar acum ma doare si dreptul , dar cred ca astea sunt dureri de la alergartul de aseara... in seara asta cica bagam iar...cu tenisul a cazut , ca nu am mai gasit liber decat de la 10-11 .
camy, ce mi-as dori si eu sa ajung in faza se dormit super mult, ce-mi doresc.....
mi-a recoltat si pentru chlaymidia, ureaplama si microplasma.... m-au costat 135 ron toate 3.... peste vreo 10 zile cred ca sunt gata...sapt viitoare doctorita e in concediu....
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
Adina, important e ca ovulezi, ce daca e tot cu stangul? Ce bine ca ti-a recoltat si pentru analize, mai scapi de o grija.
Eu am facut un test minut si mi-a iesit liniuta de test mai groasa si mai pronuntata decat cea de control. Ce sa fac, sa trec in grafic + chiar daca e test minut?
- adinagrig
- Insomniac member
eu zic ca da.....totusi e mai intensa si mai groasa chiar daca e el minut..
9 ani de copilarie ....
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
bravo Adina ; important e ca ovulezi si dimensiunea e buna pt a cata zi de cm esti.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
adina, ce bine ca o sa ovulezi repede luna asta
ruxy,sper sa fie pozitiv de-adevaratelea si sa vedem zilele urmatoare o crestere frumoasa de temperatura la tine in grafic
- rruxxy
- Platinum member
Asa sper si eu Garga dar sincer, mi-e greu sa cred ca arata bine testele astea minut. Am zis sa trec totusi in grafic ptr ca fertility nu se ia dupa ele.
In legatura cu cresterea de temperatura, sunt sceptica dupa atatea luni in care nu s-a intamplat nimic
- adinagrig
- Insomniac member
garga ,nu stiu daca e repede , luna trecuta eram in z14 si avea folicul aprox 1.8, si i-au trebuit inca 3 zile sa se sparga adica am ovulat in z17...acum ar trebui sa ovulez undeva in z15...
offfff...dar ma apuca tristetea cand ma gandesc ca eu sunt ok, ovulez, dar gigeii sotului nu sunt ok....cred ca daca era totul in regula era de 10 ori insarcinata pana acum...offff...dumnezeule....
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
pai e super adina in ziua 15
- pipacslany
- Hero member
- De la: Kolozsvar
- Inregistrat: 2008-12-09
eu am fumat...si inca mult...si m-am lasat de n ori...odata chiar 6 luni si m-am apucat iar ca nu mai puteam de pofta in sarcina am zis gata...pana aici. Si nu am mai pus tigara in gura din momentul in care am vazut testul pozitiv...tin minte ca numai ce imi cumparasem bere cu al meu si un pac nou de tigari cand mi-am facut testul...a iesit pozitiv si ma uitam asa cu o pofta la tigari ...le-am facut cadou fix in seara aia. bere am baut si eu de cateva ori...si n-am patit nici pe dracu, si nu vad ce rau sa-i fi facut la micut. am baut si cate o cescuta de cafea dimineata, slaba ce-i drept dar am baut (m-am scapat si la cate un energizant when no one was watching , ce sa fac daca imi place taurina ). Pass, am o prietena care bea cafeluta de dimineata cu tigara de rigoare, pt ca altfel nu-si putea incepe ziua.Ca sa nu iti spun ca daca nu isi fuma tigara nu putea merge la wc.Si ea a baut bere din cand in cand, si vinut cate putin daca i se facea pofta.Eu nu cred ca e o crima.Evident e mai bine sa le lasi dracului de tigari daca poti, dar daca nu reusesti si ajungi sa stai numai cu gandul la ele mai rau iti faci, asa am citit. Cica 5 tigari pe zi, nu toate deodata evident nu sunt asa mare pericol pt bebe pe cat poate fi stresul unei mame care este dependenta de fumat. Nu incurajez fumatul in timpul sarcinii, nu ma intelegeti gresit, dar inteleg si mamele care sunt dependente de fumat, atata tot.
Si pana una alta vedeti ca eu maine ma internez , nush cand va mai scriu. Tineti-mi pumnii fetelor ca io sunt toata shit-uita pe mine. Doamne ajuta sa fie bine si pe marti sa fiu acasuca cu piciul in brate
- gargarita
- Moderator
- pipacslany
- Hero member
- De la: Kolozsvar
- Inregistrat: 2008-12-09
maine ... slava domnului ca nu am avut probleme si nu a trebuit sa ma plang, doamne ajuta sa fie asa si de acum incolo...acum imi e grea burtica, da, si piticul ma "calca pe nervi" la propriu si ma doare un picior.nu prea ma pot ridica din pat noaptea daca nu ma ajuta cineva. dar o sa treaca toate astea. eu vorbisem cu medicul de 1 sau 2 august, dar m-a chemat de maine ca sa scap mai repede. a zis ca daca nu vin tantitze cu nush ce complicatii ma opereaza maine, daca va fi plin, atunci doar sambata. multumesc de urari garga
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
pipa tinem pumnii maine (sau sambata) sa fie bine si sa treci cu bine si usor peste nastere. inutil sa zic ca asteptam cat de curand poze cu tine si (mai ales) cu victoras.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-07-30 21:08:28)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- gargarita
- Moderator
myrela, scuze, acum am vazut intrebarea ta mihaela a dat discarded la temperaturi din preajma ovulatiei din cauza ca nu le-a luat la ora care trebuie sau din alte cauze care au influentat major temperatura. astfel, ferty nu le ia in considerare, sunt ca si neintroduse in grafic si ferty nu are pe ce sa se bazeze ca sa faca estimarea ovulatiei ( liniile rosii care marcheaza ziua ovulatiei). ferty, cand estimeaza ziua ovulatiei se bazeaza strict pe temperaturi
- adinagrig
- Insomniac member
oau...pipa...ce repede a trecut timpul... am vazut ca ai lipsit, ma gandeam ca ti-a facut victoras vreo surpriza...dar vad ca nu...
o ultima poza cu burtica ne mai pui si noua ?
apoi vrem cu continutul ei....poate il inveti si tu pe sot si sa ne anunte el ca e totul in regula, apoi moderatoarele iti vor deschide un topic si poti sa ne pui poze acolo...
vai de abia astept eu, dar voi...bagajul il aveti gata?
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|