|
Nu esti logat.
Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-157Subiect inchis
#2965 2009-08-15 22:09:49
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8Alina si camy tot asa se vaita ca doarme toata ziua. Offline #2966 2009-08-15 22:37:18
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8Da, Kadiha, mi-e greu ca nu e al meu langa mine si ca mi-e dor de el, dar mereu am avut ajutor, soacra mea ma ajuta zilnic, a stat si mama cu mine, acum e matusa sotului cu sotul ei aici, ei sunt din Bucuresti, socrul meu si el ma ajuta...nu ma pot plange...Dar imi lipseste fff tare sotul meu...Imi pare rau ca tu nu ai pe nimeni sa te ajute, cred ca ti-e foarte greu.Va lipsi mult de acasa sotul tau? Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #2967 2009-08-15 22:40:43
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8Ce norocoasa esti bucklucica conteaza mult de tot sa ai ajutor mai ales cand e sotul plecat asa cand esti singura e tare greu sa faci fata la tot mai ales cand esti si insarcinata. A mai plecat sunt obisnuita, dar acum nu se compara situatia pt ca fiind gravida mai am nevoie de una de alta si singura e mai complicat. Inca nu stie sigur cat sta sper sa nu stea foarte mult. In orice caz sta peste 2 luni plecat si trec atat de greu 16+ mami si tati te asteapta cu nerabdare Offline #2968 2009-08-15 23:29:37
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8la multi ani pt toate mariile de pe forum, scuze de intarziere ....azi am facut pomana si am fost la soarca-mea mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #2969 2009-08-15 23:31:23
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8Inchid, nu va panicati Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|