|
Nu esti logat.
Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepPagini: 1
#1 2009-07-11 20:46:51
Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepSalut, Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-07-11 21:07:39) Dance like nobody is watchin.... Offline #2 2009-07-12 11:10:42
Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa inceptrat pt helycobacter pylori are prioritate...apoi celalalt antibiotic si apoi candida...dar intre timp pe perioada trat cu antibiotic se ia cate un flucovim 150 la 7 zile si biotics pt protejarea florei intestinale... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-07-12 16:54:37
Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepok , mersi si daca sar peste cel pt helycobacter si il fac dupa c scap de asta 2? cat d grav e stafilococul asta Dance like nobody is watchin.... Offline #4 2009-07-12 20:20:27
Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepatata timp cat nu ai o antibiograma prin care sa sti la ce sunt sensibile cele 2 nu poti sti cu siguranta...eventual ar fi o idee sa faci antibiotigrama pt fiecare si daca au un antibiotic comun la care sunt sensibile sa faci tratament cu acela... happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-07-14 14:27:20
Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepbuna fetelor ma poate ajuta si pe mine cineva.....cred ca am facut cistita urinez foarte des am o senzatie de disconfort ma doare burta si cred k atunci cand urinez o fac cu putin samge....am fost la farmacie si mi-a dat cuminol si uricol.....stie cine e bun tratamentul?si am mai luat eu de capul meu nolicin.......si inca o intrebare......am avut contact acum 24 de ore si iau anticonceptionale as vrea sa stiu cand pot sa le intrerup tinand cont ca mi-a plecat iubitul din tara si o perioada buna de timp nu am sa mai iau....eu le-as intrerupe si azi dar ns daca am voie tinand cont ca ieri am avut contact neprotejat......va multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-14 15:37:22
Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepcrys_gym du-te la dr cel mai bine Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-07-14 15:37:55) Dance like nobody is watchin.... Offline #7 2009-07-14 15:45:34
Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepcrys_gym, trebuia sa mergi la medic sa faci o urocultura... acum ai luat antibiotic si n-o sa mai fie relevanta Offline #8 2009-07-14 15:50:21
Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepnu..nu folosim acelasi prosopo.sunt f igienica la kstii din astea..mersi mult pt raspuns Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-07-14 15:50:45) Dance like nobody is watchin.... Offline #9 2009-07-14 15:53:05
Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepdreamer, si eu zic la fel ca si fetele: intai stomacul, apoi, cu stomacul tratat, stafilococul, iar la final candida (pe care probabil ca oricum ar intretine-o antibioticele prescrise pentru helicobacter, respectiv stafilococ) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #10 2009-07-14 15:56:02
Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incepam inteles...nu stiu d unde m-am pricopsit si cu stafilococ..dar asa voi face..cand ma intorc din vacanta ma duc la medic .mersi fetele Dance like nobody is watchin.... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|