|
Nu esti logat.
Deodorant eficient-11#191 2011-05-22 14:37:12
Re: deodorant eficient
cum am zis si mai sus, eu iti recomand dove fresh cu castravete. lasa urme doar daca te imbraci imediat, daca astepti putin pana sa te imbraci nu lasa nici urme www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #192 2011-05-22 14:39:24
Re: deodorant eficientmaria, eu am fost la doctor pt chestia asta, acum mai multi ani, la endocrinolog si mi-a facut un set de analize de unde a rezultat ca am o secretie cam mare de testosteron, de aici toate problemele legate de transpiratie, par pe fata/corp, ten & par gras etc. Si mi-a dat un tratament cu diane 35 pe care l-am oprit dupa 3 luni. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #193 2011-05-22 14:43:04
Re: deodorant eficiental meu gagic avea probleme de genul, transpira in juma de ora cat sa stoarca tricoul. cu drysol nu mai are nici o problema. a incercat chestii de lipit pe haine, sa schimbe bluzele mereu, nimic nu a mers. se gandea serios la injectii cu toxina botulinica sau extirparea glandelor, era chiar ca sub dus mereu. bine ca de cand cu deodorantul asta s-a rezolvat. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #194 2011-05-22 14:43:45
Re: deodorant eficientkathrynn, eu iau deja anticonceptionale de 3 ani de zile. am fost la endocrinolog, dar mi-a dat sa fac analize pentru tiroida, nu si hormonale. par mult pe corp nu am, dar intr-adevar parul mi se ingrasa mai repede(in 3 zile)...sincer nu cred ca am probleme hormonale. iubesc si sunt iubita Offline #195 2011-05-22 14:46:58Re: deodorant eficient
Mersi, o sa il incerc si o sa iti spun cat de mult imi place Eu personal nu am probleme foarte mari cu transpiratia . De aceea folosesc roll-on de la Avon , care pentru mine chiar sunt bune. Dar as vrea sa incerc unul solid . Offline Publicitateloading...
#196 2011-05-22 15:11:08
Re: deodorant eficienteu folosesc Lady speed stick lilac , concomitent cu Dove Invisible dry - am folosit si fresh (aroma de castravete) , ambele sunt bune insa imi cam strica hainele la subrat. Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #197 2011-05-22 15:43:55
Re: deodorant eficientsi eu aveam probleme mari cu transpiratia, mai ales vara. Transpiram ingrozitor, pana mi-a trebui un deodorant mic pentru geanta, ppentru un party. Si mi-am luat de la balea [farmaciile DM] un deodorant pentru piele sensibila, http://supermarketclaudia.ro/image/cach … 00x500.jpg , doar ca in varianta pentru geanta. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #198 2011-05-22 15:56:45
Re: deodorant eficienteu sunt la fel ca si kath... transpir rau, nu am probleme cu mirosul, dar e cam deranjant optic Ultima oara a fost editat de Lelaina (2011-05-22 16:12:22) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #199 2011-05-22 16:29:44
Re: deodorant eficientLel, nu prea as recomanda, deodorantele nu ar trebui sa contina deloc aluminiu. Offline #200 2011-05-22 17:42:56#201 2011-05-22 17:57:16
Re: deodorant eficientCu cat are mai mult aluminiu, cu atat e mai eficient. Antiperspirantele medicale au o doza mult mai mare de aluminiu decat cele obisnuite Ca nu e deloc sanatos si irita pielea e alta poveste... Cand transpiri ca porcu' stand pe loc credeti-ma ca nu va mai intereseaza ce contin atata timp cat isi fac treaba. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #202 2011-05-22 18:41:42
Re: deodorant eficient@ mariahs - si eu am mai luat anticonceptionale dupa faza cu diane dar nu au avut acelasi efect, n-am obserbat nicio schimbare in bine a problemelor cu tenul, parul, transpiratia (atata ca n-am ramas gravida ), pt ca am luat unele cu concentratie mai mica de hormoni. din cate am inteles, diane sunt foarte puternice si cica ar fi de fapt medicament care are ca efect secundar contraptia. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #203 2011-05-22 18:42:53
Re: deodorant eficientam vazut pad-uri din alea si la noi, intr-un catalog de la o firma de haine, din aia gen quelle (daca nu chiar quelle era). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #204 2011-05-22 19:00:04
Re: deodorant eficient
eu am crezut ca e al meu expirat si l-am aruncat Offline #205 2011-05-23 11:26:25
Re: deodorant eficientpt cele care au o transpiratie ft abundenta, apoasa, antiperspirantele sunt solutia (nu deodorantele care sunt facute sa neutralizeze mirosurile). iar antiperspirante sunt cele care au aluminiu
acum ori acceptati side effect-urile aluminiului, ori purtati vara bluzite fara maneca sau care sa stea lejer pe corp, nu lipite. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-05-23 11:26:54) Offline #206 2011-05-23 13:14:35
Re: deodorant eficientmi-am luat lady speed stick lilac si pana acum nu m-am udat de dimineata..sper sa functioneze.eu pana acum foloseam spray si cred ca nu isi facea asa de bine treaba. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #207 2011-05-23 21:22:23
Re: deodorant eficientSi io transpir la subrat destul de mult, am facut dozare hormonala de testosteron si mi-a iesit ok, am luat si diane si tot nu mi-a trecut. mi-am cumparat deodorantul maxim si timp de o sapt jumate nu mai am treaba cu transpiratia. am observat ca la mn e pe sistem nervos, cand sunt stresata sau am probleme incep sa transpir la subrat. cand stau acasa nu am nici o treaba nici strop de transpiratie, doar in public mi se intampla. Pot sa spun ca deo maxim e chiar bun Offline #208 2011-05-24 17:06:56#209 2011-05-24 17:26:38
Re: deodorant eficiente inodor sau miroase urat ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|