|
Nu esti logat.
Cum procedez?-intrerupere yasmin#1 2009-07-12 00:22:10
Cum procedez?-intrerupere yasminBuna seara, Offline #2 2009-07-12 00:23:54
Re: Cum procedez?-intrerupere yasminnu este nici o problema daca le intrerupi acum. nu o sa mai fi protejata in perioada de pauza, dar in rest e totul ok iubesc si sunt iubita Offline #3 2009-07-12 00:35:02
Re: Cum procedez?-intrerupere yasminDar nu o sa am probleme la menstruatie din cauza intreruperii bruste? Mie medicul de planning mi-a spus ca daca intrerup blisterul inainte de a inghiti ultima pastila ma pot alege cu o hemoragie, ceea ce sincera nu as vrea. Ar fi in regula ca fluxul sa fie mai abundent, sa ma doara burta sau mai stiu eu ce, insa nu exista riscul unor problemute mai grave? Scuze ca insist, dar vreau sa procedez asa cum trebuie si sa nu-mi fac rau cumva. Offline #4 2009-07-12 00:48:29
Re: Cum procedez?-intrerupere yasminnu cred ca are cum sa se produca o hemoragie. eu anu trecut am luat yasmin, am vrut sa aman menstra cu 2-3 zile si am luat 2 pastile de pe alt blister. dupa pauza am luat blisterul deja inceput si am luat doar 19 pastile( nu aveam nevoie de protectie) si nu a fost nici o problema, menstra mi-a venit normal iubesc si sunt iubita Offline #5 2009-07-12 12:08:34
Re: Cum procedez?-intrerupere yasminMultumesc, Maryahs pentru raspuns. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|