|
Nu esti logat.
TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMA-3#39 2009-11-30 20:56:07
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAs-a deschis un nou capitol Offline #40 2009-12-03 09:49:03
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAneata.pentru instilatii :penicilina g,ser fiziologic si xilina.experienta aceasta nu as mai repetao niciodata.exista riscul sa faci rana pe col si nici de cum ca ar fi eficienta. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #41 2009-12-03 10:04:52
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAmi am luat o parte din rezultatele analizelor colesterol 278 (150 mg/dL valori normale) si trigliceride 335 (35 - 170 mg/dL).am inceput un regim alimentar pana ajung la dr. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #42 2009-12-04 02:48:27
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMABuna,fetelor.Am 37 de ani si am o problema. Offline #43 2009-12-04 10:00:08
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMApai e periculos pt ce ti-a zis medicul, poti face complicatii. Offline Publicitateloading...
#44 2009-12-04 12:53:12
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAsigur ca este necesara.... ideea de peritonita nu suna suficient de ingrijorator pt tine? Fugi ca scapi repede ... mai ales ca nu mai doresti copii... Offline #45 2009-12-04 19:36:02
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAva multumesc pentru sfat.ma gandeam ca se poate face un tratament cu antibiotice si in felul asta scapam de operatie Offline #46 2009-12-05 17:10:36
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAgabriela si eu ma acest diagnostic:hidrosalpings bilateral.in cazul meu imi doresc enorm un bebe.acest diagnostic inseamna ca trompele trebuiesc sigilate ptr lichidul acela omoara embrionii.la tine urgent trebuie operatie. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #47 2009-12-05 17:28:28
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAgabriela ,am citit mai cu atentie ce a i scris tu. dar la ecografia transvaginala nu se vad trompele.acest diagnostic se pune cand faci hsg sau laparoscopie.eu am facut hsg si atunci mi a pus acest diagnostic..pana sa fac hsg am facut cateva ec.transvaginale si nu mi a dat nimeni de inteles ca as avea o trompa plina cu lichid. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #48 2009-12-12 20:06:13
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAbuna seara,tuturor,,,,,am fost la un alt medic sa-mi spuna exact de ce am dureri in partea dreapta,acolo unde am fost operata de extrauterina,si ce credeti....primul medic mi-a spus ca am hidrosalpinx iar cel la care am fost zilele trecute.mi-a spus ca nu am nimic decat infectia cu ureaplasma...mi-a dat tratament cu doxiciclina si pt mine si pt sot,iar acum se pare ca voi face o candida...am luat o doza de gynofort si sa vedem urmarile...nu mai stiu ce sa zic...am 7 zile de tratament cu doxiciclina si tot simt dureri la fel ca inainte de a merge la medic...ultimul medic la care am fos,mi-a spus ca nu am hidrosalpinx...nu mai inteleg nimic si nu stiu ce sa fac... Offline #49 2009-12-12 20:34:37
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAgeorgeta,chiar nu stiu ce sa zic...amandoi medicii mi-au facut eco transvaginala....cel la care am fost ultima data mi-a facut ecovaginala si mi-a spus ca nu se vede lichid in tropma,si ca durerea in partea dreapta este de la infectia cu ureaplasma...mi-a dat pe langa doxiciclina si gynofort crema vaginala...asta ca sa previna candida ...eu cred ca am facut-o deja pentru ca am inceput sa simt disconfort si o usoara usturime in vagin...trebuie sa merg marti la control si sa vedem ce va mai spune... Offline #50 2009-12-19 12:30:25
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAgabriela claudia sustin si ma reped trompele nu se vad la eco transvaginal. se vad la hsg si laparascopic. iti spun din propie experienta .de a lungul anilor am intalnit medici care imi spuneau ca sunt ok cu trompele la eco transvaginal si de fapt eu aveam sactosalpix bilateral. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #51 2009-12-19 12:45:59
Re: TROMPE INFUNDATE,SPERMOGRAMAtu cumva ai facur instilatii???sunt o prostie.un medic care este specializai pe infertilitate nu face aceste instilatii. eu am facut ,am avut incredere in d na dr la care eram si am ramas cu dureri.(dansa este ok ca medic , draguta dar laparoscopic si hsg nu face) il consider medic de probleme minore (anexita, etc) nu de probleme majore. pe mine nu a avut cine sa ma invete si sa nu recurg la aceasta prostie INSTILATII. dupa 2 ani cand am auzit ca in afara de instilatii dr nu stie sa faca nimic mai clar am schimbat dr . sunt 2 ani pierduti din viata .sa ma iei ca exemplu. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|