homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa imi raspundeti

#1 2009-07-13 12:42:26

ciubby
New member
Inregistrat: 2008-11-05

va rog sa imi raspundeti

Buna ziua ! Am si eu o problema urgenta si sper sa ma ajutati si pe mine.... acum o saptamana am inceput o noua folie de diane 35 (a 6-a) si dupa 7 zile de luat pastile a inceput sa imi curga niste firisoare de sange aratand ca un spotting. nu stiu ce am ? nu mi-a curs rau doar ma patam dar azi vad k deja m-am patat si mai rau  sad ...... nu am uitat sa iau nicio pastila, atat ca de cand am inceput noua folie in loc sa le iau la ora 16 le iau la 20 si am baut ceai de urzica si ceai verde cam 1 litru pe zi? sa fie oare astea cauzele? sunt speriata!

#2 2009-07-13 12:47:04

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: va rog sa imi raspundeti

cred ca e spotting! eu zic sa iei folia asta pana la capat, poate nu mai apare...daca vezi ca tot mai apare si peste folia urmatoare, mergi la medicul care ti le-a recomandat si spune-i! probabil nu-ti mai priesc aceste pastile si trebuie schimbate

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-07-13 12:56:38

ciubby
New member
Inregistrat: 2008-11-05

Re: va rog sa imi raspundeti

multumesc mult de raspuns! m-am speriat ca azi mi-a curs cam rau mi-am pus chiar un absorbant sad ..... mi-era frica k poate e din cauza ceaiului sau faprul k am schimbat ora pastilelor.daca nu imi trece pana miercuri o sa merg la dr.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.