homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!help

#1 2009-07-13 20:46:50

bebytzaa
New member
Inregistrat: 2009-07-07

sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!help

fetelor am 19 ani si aqm vreo luna inainte sa inceapa bacu cu vreo 2 zile mi-au aparut la nivelul gambelor niste noduli rosii marii si durerosi.incetul q incetul a inceput sa ma doara oasele...o senzatie aiurea prin oase insotita de durere..simt greutate in picioare ma simt obosita...am fost la doctor si mi-a zis k am eritem nodos insa cauza mi s-a spus k nu o stie deoarece sunt 1000 de cauze la aceasta.mi-a dat o serie de analize de facut vreo 17 cele de sanhge mi-au iesit bn ecografia abd mi-a iesit bn insa la plamanii am o problema mi s-a pus diagnisticul de sarcoidoza pulmonara si sa fac alte investigatii la spitalul nasta parca prin berceni k sa putem fii siguri k apoi sa urmez un tratament.am si stafilococ in gat.intrebarea era dak stiti cumva daca o cauza a sarcoidozei pulmonare ar putea fi si herpesul genital k am fost suspecta de herpes genital insa la analiza lui mi-a iesit negativ si ma gandesc k poate nu mi-a iesit bn analiza k in urma q vreo 15 ore am avut contact sexual si trebuie sa imi fac iarasi analiza herpesului genital k sa fiu sigura dak am sau nu.problema e k mama stie k sunt virgina si q ea am fost zilele astea la doctor k era ingrijorata q acei noduli si sa stiu dak imi face investigatii pt sarcoidoza pulmonara ar putea fi o cauza a ei herpesul?astept raspuns:-*

#2 2009-07-13 22:06:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!help

bebytzaa i am lasat doctoressei linkul...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-07-14 11:00:27

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

din cate am citit eu pe net  nu prea vad legatura cu herpesul

#4 2009-07-14 11:18:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

bebytzaa a scris:

fetelor am 19 ani si aqm vreo luna inainte sa inceapa bacu cu vreo 2 zile mi-au aparut la nivelul gambelor niste noduli rosii marii si durerosi.incetul q incetul a inceput sa ma doara oasele...o senzatie aiurea prin oase insotita de durere..simt greutate in picioare ma simt obosita...am fost la doctor si mi-a zis k am eritem nodos insa cauza mi s-a spus k nu o stie deoarece sunt 1000 de cauze la aceasta.mi-a dat o serie de analize de facut vreo 17 cele de sanhge mi-au iesit bn ecografia abd mi-a iesit bn insa la plamanii am o problema mi s-a pus diagnisticul de sarcoidoza pulmonara si sa fac alte investigatii la spitalul nasta parca prin berceni k sa putem fii siguri k apoi sa urmez un tratament.am si stafilococ in gat.intrebarea era dak stiti cumva daca o cauza a sarcoidozei pulmonare ar putea fi si herpesul genital k am fost suspecta de herpes genital insa la analiza lui mi-a iesit negativ si ma gandesc k poate nu mi-a iesit bn analiza k in urma q vreo 15 ore am avut contact sexual si trebuie sa imi fac iarasi analiza herpesului genital k sa fiu sigura dak am sau nu.problema e k mama stie k sunt virgina si q ea am fost zilele astea la doctor k era ingrijorata q acei noduli si sa stiu dak imi face investigatii pt sarcoidoza pulmonara ar putea fi o cauza a ei herpesul?astept raspuns:-*

nu, nu herpesul e cauza
Nu se cunoaste cauza ce determina sarcoidoza. Se banuieste ca inflamatia din sarcoidoza este raspunsul organismului uman la un agresor din aerul pe care il inhalam, agresor care inca nu a fost identificat.
Este important de stiut ca sarcoidoza nu este contagioasa.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-07-15 09:52:21

bebytzaa
New member

multumesc mult da oriqm s-a produs o mare greseala.mi-am facut radiografia la un spital din buftea si cei de akolo mi-au incurcat radiografia mi-au dat o radiografia a unei femei pe nume profira care avea aceasta boala eu am mers pe incredre fiind doctori chiar nu mi-a dat prin cap sa ma uit in coltul radiografiei unde scria un alt nume.q aceasta radiografie am mers la spitalul sf maria din bucuresti unde mi s-a zis k sunt bolnava destul de grav si m-au trimis la institutul nasta pt alte investigatii.d-abia knd am ajuns la nasta a observat mama k nu-i radiografia mea si ne-am intors inapoi la buftea pt a le inapoi radiografia si de a-mi face alta.cate greseli se produc datorita neatentiei.dak mama nu observa urma sa imi faca tot felul de analize si proceduri knd eu de fapt nu am nimik.;wink dar eritemul nodos stiti cumva de la ce apare in general?o cauza poate fi si herpesul genital?eritem nodos chiar am mi-am facut toate analizele mi-au iesit bine mai am de luat cele de imunitate  iar eu am herpes genital sau cel putin sunt suspecta pana imi iau analizele,mama nu stie:d.multumesc!

Publicitate

loading...

#6 2009-07-15 10:14:56

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nu pot sa cred.....sincer nu am replica , auzi sa iti incurce radiografia
nu stiu sa iti zic in rest , mai asteapta pareri , daca stie cineva

#7 2009-07-15 15:04:17

bebytzaa
New member

pfff mi-am luat analizele de imunitate mi-au iesit soper bine insa ieri mi-am facut idr si surpriza nu prea arata bine mi s-a cam marit insa d-abia vineri ma duc sa mi-l citeasca si sa imi dea un rezultat.pana una altadoctora mea de la sf maria care mi-a vazut idr azi de curiozitate k rezultatul inca nu il am iar la nasta luni dupa ce iau vineri rezultatul.la inceputul anului am avut un coleg de clasa bolnav de tbc se presupune k am luat de la el dar s-ar putea sa nu fie activ si doar sa am microbul dar sa nu am boala dar totusi dc am eritem nodos????? medicina e complicata iar organismul uman e mult prea complicat sincer...

#8 2009-07-15 15:05:12

bebytzaa
New member

rezultatul inca nu-l am m-a trimis iar la nasta:d tastele astea:P

#9 2009-07-15 16:46:02

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

bebytzaa ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul.

#10 2009-07-16 10:54:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

de aia exista medici bebita, sa interpreteze rezultatele analizelor si sa identifice, pe cit posibil(deoarece din pacate nu e intordeauna posibil) cauzele diferiotr afectiuni
lasa herpesul ala in pace, nu te mai tot lega de el, mai ales ca nu e sigur ca il ai
cauzele eritemului nodos pot fi mai multe...ai rabdare sa isi faca medicii traba

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.