|
Nu esti logat.
Sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!help#1 2009-07-13 20:46:50
sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!helpfetelor am 19 ani si aqm vreo luna inainte sa inceapa bacu cu vreo 2 zile mi-au aparut la nivelul gambelor niste noduli rosii marii si durerosi.incetul q incetul a inceput sa ma doara oasele...o senzatie aiurea prin oase insotita de durere..simt greutate in picioare ma simt obosita...am fost la doctor si mi-a zis k am eritem nodos insa cauza mi s-a spus k nu o stie deoarece sunt 1000 de cauze la aceasta.mi-a dat o serie de analize de facut vreo 17 cele de sanhge mi-au iesit bn ecografia abd mi-a iesit bn insa la plamanii am o problema mi s-a pus diagnisticul de sarcoidoza pulmonara si sa fac alte investigatii la spitalul nasta parca prin berceni k sa putem fii siguri k apoi sa urmez un tratament.am si stafilococ in gat.intrebarea era dak stiti cumva daca o cauza a sarcoidozei pulmonare ar putea fi si herpesul genital k am fost suspecta de herpes genital insa la analiza lui mi-a iesit negativ si ma gandesc k poate nu mi-a iesit bn analiza k in urma q vreo 15 ore am avut contact sexual si trebuie sa imi fac iarasi analiza herpesului genital k sa fiu sigura dak am sau nu.problema e k mama stie k sunt virgina si q ea am fost zilele astea la doctor k era ingrijorata q acei noduli si sa stiu dak imi face investigatii pt sarcoidoza pulmonara ar putea fi o cauza a ei herpesul?astept raspuns:-* Offline #2 2009-07-13 22:06:32
Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!helpbebytzaa i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-07-14 11:00:27
Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!helpdin cate am citit eu pe net nu prea vad legatura cu herpesul Offline #4 2009-07-14 11:18:09
Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!help
nu, nu herpesul e cauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-07-15 09:52:21
Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!helpmultumesc mult da oriqm s-a produs o mare greseala.mi-am facut radiografia la un spital din buftea si cei de akolo mi-au incurcat radiografia mi-au dat o radiografia a unei femei pe nume profira care avea aceasta boala eu am mers pe incredre fiind doctori chiar nu mi-a dat prin cap sa ma uit in coltul radiografiei unde scria un alt nume.q aceasta radiografie am mers la spitalul sf maria din bucuresti unde mi s-a zis k sunt bolnava destul de grav si m-au trimis la institutul nasta pt alte investigatii.d-abia knd am ajuns la nasta a observat mama k nu-i radiografia mea si ne-am intors inapoi la buftea pt a le inapoi radiografia si de a-mi face alta.cate greseli se produc datorita neatentiei.dak mama nu observa urma sa imi faca tot felul de analize si proceduri knd eu de fapt nu am nimik.; dar eritemul nodos stiti cumva de la ce apare in general?o cauza poate fi si herpesul genital?eritem nodos chiar am mi-am facut toate analizele mi-au iesit bine mai am de luat cele de imunitate iar eu am herpes genital sau cel putin sunt suspecta pana imi iau analizele,mama nu stie:d.multumesc! Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-15 10:14:56
Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!helpnu pot sa cred.....sincer nu am replica , auzi sa iti incurce radiografia Offline #7 2009-07-15 15:04:17
Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!helppfff mi-am luat analizele de imunitate mi-au iesit soper bine insa ieri mi-am facut idr si surpriza nu prea arata bine mi s-a cam marit insa d-abia vineri ma duc sa mi-l citeasca si sa imi dea un rezultat.pana una altadoctora mea de la sf maria care mi-a vazut idr azi de curiozitate k rezultatul inca nu il am iar la nasta luni dupa ce iau vineri rezultatul.la inceputul anului am avut un coleg de clasa bolnav de tbc se presupune k am luat de la el dar s-ar putea sa nu fie activ si doar sa am microbul dar sa nu am boala dar totusi dc am eritem nodos????? medicina e complicata iar organismul uman e mult prea complicat sincer... Offline #8 2009-07-15 15:05:12
Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!helprezultatul inca nu-l am m-a trimis iar la nasta:d tastele astea:P Offline #9 2009-07-15 16:46:02
Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!helpbebytzaa ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul. Offline #10 2009-07-16 10:54:36
Re: sarcoidoza pulmonara,stafilococ si herpes genital!helpde aia exista medici bebita, sa interpreteze rezultatele analizelor si sa identifice, pe cit posibil(deoarece din pacate nu e intordeauna posibil) cauzele diferiotr afectiuni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|