|
Nu esti logat.
Sex-shop-urile in viata noastra#1 2009-07-13 20:53:53
sex-shop-urile in viata noastraok, nu-i chiar despre vibratoare cum a sugerat kata, m-am gandit sa extind putin aria si sa vorbim despre sex-shop in general Offline #2 2009-07-13 21:10:58
Re: sex-shop-urile in viata noastraNu am fost ?ncă, dar mă pregătesc luna asta, dacă apuc să mă ?nt?lnesc cu el. Musai să merg prima dată cu el, altfel nu concep ?n schimb sunt curioasă dacă la noi se va deschide vreodată un sex-shop ?ntr-un mall sau ?n magazinele Centrale (chestiile alea mari comuniste pe care le are fiecare oraş), cel puţin eu nu am văzut p?nă acum... ca să nu mai trebuiască să cotrobăi prin oraş pe tot felu de străduţe lăturalnice şi desfundate Goodnight moon Offline #3 2009-07-13 21:14:52
Re: sex-shop-urile in viata noastranu cred ca se va intampla vreodata asa ceva, dar sper, ca jena nu mi-ar fi sa intru. la bucuresti sunt destule la strada, insa oamenii inca mai au mentalitatea aia inchistata si se uita la tine ca la avioane cand iesi de acolo in plina zi si mai esti si femeie Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-13 21:15:20) Offline #4 2009-07-13 21:22:35
Re: sex-shop-urile in viata noastraEu am intrat Offline #5 2009-07-13 21:26:13
Re: sex-shop-urile in viata noastrade care? vreau si eu! Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-13 22:37:08
Re: sex-shop-urile in viata noastrabun topic Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-07-13 23:09:50) Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #7 2009-07-13 22:52:38
Re: sex-shop-urile in viata noastraAm intrat de mai multe ori...mi-am luat lenjerie si am primit niste catuse cadou de la sex shop. Offline #8 2009-07-14 09:57:23
Re: sex-shop-urile in viata noastra
buna intrebare k si pe iubi il tenteaza )) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #9 2009-07-14 11:09:48
Re: sex-shop-urile in viata noastraeu inca nu miam propus sa intru Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #10 2009-07-14 11:23:31
Re: sex-shop-urile in viata noastraSi la alimentara va e frica sa intrati, daca are geamurile acoperite? La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #11 2009-07-14 11:39:33Re: sex-shop-urile in viata noastraAnna, sa-mi zici si mie ce merita incercat eu nu am pasit pana acum intr-un sex-shop, asta al meu nu stiu ce face, dar nu am achizitionat niciodata ceva impreuna dintr-un sex shop lenjerii si chestii d-astea am si nu ma mai gandesc sa investesc in asta prea curand, dar ce alte chestii merita incercate/achizitionate pentru un act sexual mai lung si mai plin de placere (pentru mine, ca pentru el e mereu plin de placere )? I'm counting on you sa ma informezi Offline #12 2009-07-14 12:14:38
Re: sex-shop-urile in viata noastranu am intrat niciodata, nici nu ma prea tenteaza, dar cine stie cat despre prietenul meu, nu ne-am gandit niciodata sa achizitionam ceva dintr-un astfel de magazin Offline #13 2009-07-14 13:00:13
Re: sex-shop-urile in viata noastraKatalyna noi am folosit inel vibrator de la durex pentru el, mamaaaaaaaa e super tare ii vibreaza mai ceva ca un vibrator, nu ne asteptam sa fie cine stie ce dar am fost extrem surprinsi acum depinde de la barbat la barbat ma gandesc, nu stiu sa-mi dau cu parerea insa sotului meu i-a placut la fel de mult ca si mie. Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #14 2009-07-14 13:06:23
Re: sex-shop-urile in viata noastraLui iubi-i place mai mult inelul decat mie Eu nu prea simt nimic din ce face el acolo, noi il folosim 'separat' cum ar veni, sa ma excite inaintea actului in sine Offline #15 2009-07-14 13:15:02
Re: sex-shop-urile in viata noastraAdevarul e ca nu toata lumea face sex... e ceva rar, rusinos, urat si de neconceput. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #16 2009-07-14 15:42:13
Re: sex-shop-urile in viata noastraAm vizitat cateva.. am cumparat in mare doar lubrifiant si un plug pana acum. As fi tentat sa cumpar mai multe dar mai prost cu fondurile Offline #17 2009-07-14 15:42:35
Re: sex-shop-urile in viata noastra
Katalyna nu exista pentru ca mai mult de 30 de minute nu tine, se termina bateria, deci iei altul, sau daca nu-l folosesti multpoti sa-l mai folosesti zic si eu nu stiu, insa problema este ca mai mult de 30 de minute nu te tine asa ca... Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #18 2009-07-14 16:01:21
Re: sex-shop-urile in viata noastrasi eu vreau sa iau un inelus de ala Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #19 2009-07-14 16:05:14
Re: sex-shop-urile in viata noastrasi eu as vrea sa intru Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|