|
Nu esti logat.
Nelamuriri-2#21 2009-07-20 14:47:10
Re: Nelamuririanticonceptionale adica Offline #22 2009-08-07 13:57:59
Re: NelamuririAm o mica nelamurire...de la ultima menstruatie nu am mai intretinut relatii sexuale decat aseara...si de vreo saptamana si ceva....am senzatie ca ametesc si ca sunt fff obosita,nu am chef mai de nimic,sunt plictisita...am dureri de cap.Crede ti ca ar trebui sa-mi fac grija?Doar contactul sexual de aseara a fost protejat ...si eu am simtomele acestea de vre o saptamana si ceva... Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #23 2009-08-07 14:06:05
Re: Nelamuririnu au nici in clin nici in maneca starile tale cu contactul de aseara. simptomele de sarcina apar la cateva saptamani dupa ce ai ramas insarcinata, nu inainte.. Offline #24 2009-08-07 14:24:05
Re: NelamuririAm vrut sa zic ca de atunci de la ultima menstruatie cu probeme nu am mai intretinut relatii sexuale....OOare de la ce ar putea fi...?| Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-07 14:37:29
Re: NelamuririPoate o carenta de vitamine, minerale, tensiune mica... mergi si la medic daca nu trece Offline #26 2009-08-09 22:13:58
Re: NelamuririNu prea pot sa stau linistita deoarece luna trecuta ,dupa cum ai citit mai in sus, am avut proleme cu menstruatia,chiar daca ea a venit ,dupa terminarea ei nu am mai facut nici un test ca sa ma conving...si acum stau -ca pe ghimpi- saptamana aceasta sunt in asteptarea -musafirilor- sper sa fie totul ok.nu asa ar trebui?? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #27 2009-08-09 23:03:34
Re: Nelamuririesti ok Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|