|
Nu esti logat.
Solar#1 2009-07-16 13:34:30
SolarIn speranta ca nu exista un alt topic pe aceasta tema, propun sa discutam despre vestitul solar, avantaje, dezavantaje, opinii, experiente, etc. when the pomp lights up,you shoot. Offline #2 2009-07-16 14:18:49
Re: Solar...eu nu am frecventat solarul dar am inteles ca nu e bun deloc pentru piele...e prea nociv...si oricum ar fi eu zic sa folosesti neaparat o crema...so...take care...bafta!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-07-16 14:59:16
Re: Solartot pe la tv, la o rubrica de sanatate, spuneau ca a sta 2 minute la solar echivaleaza cu expunerea la soare timp de un an de zile. Oricum ar fi, eu zic ca fara crema nu e bine... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2009-07-16 15:05:14
Re: Solarda...si wu as zice sa nu incerci fara crema sub nicio forma...n-ar trebui sa incerci deloc de fapt...e vara...soare...ai timp sa te bronzezi cat vrei......eventual niste crema autobronzanta ca sa se prinda mai usor...dar solar...no way O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-07-16 15:12:20
Re: Solarla soare ma inmoi de tot, ma ia ameteala si nu rezist mult oricum, o sa-mi iau crema de la ei when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-16 15:13:48
Re: Solaralexa123, inainte sa deschizi un topic da o cautarea sa vezi daca s-a mai discutat despre subiectul respectiv... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|