|
Nu esti logat.
Lipsa apetitului sexual-2#20 2009-07-25 12:39:46
Re: lipsa apetitului sexualeu m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa-i nu ii mai zic nimic legat de asta o vreme,sa iesim cand vrea el,sa vad cat o sa o tina asa...o sa am rabdare sa astept ... Offline #21 2009-07-25 12:53:09
Re: lipsa apetitului sexual
poate el nu isi da seama ca nu e bine ceva,iar tu nu faci decat sa acumulezi mai multe frustrari...pana ce o sa izbucnesti odata iar saracul nu va sti ce te'a apucat ...asa ca mai bine e sa vb cu el Offline #22 2009-07-25 13:13:41
a scris mai sus,sunt de 1 an impreuna Offline #23 2009-07-25 13:17:04
nu cred ca e bine,sa inghiti in sec doar k sa i faci lui pe plac,si cu dorintele tale,cum ramane? Offline #24 2009-07-25 13:31:07
Re: lipsa apetitului sexualSi eu am probleme cu apetitul... de vreo 2 luni. De unde inainte eram tot timpul horny,si 3-4 partide pe zi nu erau de ajuns,acu' mi-e asa o lehamite de sex... si nu stiu de la ce... Offline Publicitateloading...
#25 2009-07-25 15:09:40
Re: lipsa apetitului sexualTi-ai inceput viata sexuala prea devreme. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #26 2009-07-26 11:52:29
Re: lipsa apetitului sexualapetitul meu era zero barat acum cateva luni, in vechea relatia. Acum, de cand nu am mai avut parte de nebunii, am un chef nebun Uit ca ma doare, uit ca e cald, uit ca fac zgomot when the pomp lights up,you shoot. Offline #27 2009-07-26 16:51:00
...poate asa crede maria ta. eu sunt foarte multumita de decizia mea,probabil ca a fost mai frumos decat multe dintre noi au sperat vreodata. si ma indoiesc ca ar avea vreo legatura... dar,de la persoane care gandesc asa ca tine,ma astept ca atunci cand ploua sa dea vina pe criza financiara,sau ceva la fel de neplauzibil si ridicol. de acum incolo,te rog sa te abtii de la comentarii in ceea ce ma priveste. nu o sa imi explic actiunile niciunei minti obtuze si cu orizonturi limitate. Offline #28 2009-07-26 16:58:25
Re: lipsa apetitului sexualbine spus shine!prea multi care isi dau cu parerea pe site-ul asta spunand doar ineptii!era o vorba mare:daca prostia ar durea...cum poti nene sa spui ca din cauza ca ti-ai inceput viatat sexuala prea devreme?ce legatura are una cu alta? "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #29 2009-07-26 17:02:15
Re: lipsa apetitului sexualNiciuna. Dar sunt sigura ca ei i se pare ceva foarte logic in toata treaba asta. Oricum,nu ma afecteaza. Probabil e oboseala de vina pentru lipsa apetitului... cat despre 'te-ai f*tut la o varsta prea frageda'... ei bine,asta e. La varsta ei,o sa am mai multe orgasme trecute in agenda. Avantaj: eu. Offline #30 2009-07-26 17:09:46
Re: lipsa apetitului sexualasa e.sunt de caord cu tine.insa vezi tu cat dauneaza lipsa asta de educatie sexuala?majoritatea vorbesc cu cateva prietene despre ce si cum au facut mai citesc cateva reviste si pun in aplicare EXACT ce zice acolo si se socotesc :cu experienta".oricum la urma urmei nici de judecat nu sunt,in fond sunt niste adolescente care abia acum descopera sexul "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #31 2009-07-26 17:12:17
Re: lipsa apetitului sexualDin cate stiu eu,cea care comentase e femeie in toata regula. Dar asta e si mai de inteles...a fost educata in alt spirit si cu un alt sistem de valori. Offline #32 2009-07-26 17:30:55
Re: lipsa apetitului sexualofftopic: shine, cati ani ai? when the pomp lights up,you shoot. Offline #33 2009-07-26 17:37:17
Re: lipsa apetitului sexualPutini. Dar nu vad de ce ar conta. Sincer,de cand tot aud prostii gen "ai inceput prea devreme",desi mie nu imi pare rau deloc,evit sa-mi dau varsta. Offline #34 2009-07-26 18:51:20
Re: lipsa apetitului sexualM-au mirat discutiile si d-asta intrebam. Si eu mi-am inceput viata sexuala destul de devreme, si nu regret. when the pomp lights up,you shoot. Offline #35 2009-07-26 19:07:56
Re: lipsa apetitului sexualFiecare incepe cand crede de cuviinta. Eu ma simteam pregatita psihic,stiam riscurile la care ma supuneam,eram mai mult decat informata despre contraceptie,se pare ca am fost pregatita si fizic,si persoana a fost perfecta pentru evenimentul acela. Indiferent daca vom mai fi impreuna peste un timp sau nu,stiu ca nu voi regreta,pentru ca a fost minunat. Si ma cam scoate din sarite cand comenteaza altii aspecte pe care le pot judeca numai eu... mai ales cand ajungem la concluzii diferite. Cand se mai pune problema si de varsta,deja sunt gata sa musc... desi sunt foarte tinerica,viata m-a obligat sa ma maturizez mult prea repede,si sunt constienta de faptul ca am mai multa minte decat unele persoane cu ceva ani mai in varsta. Ma deranjaza sa mi se puna in seama varstei actiunile de care dau dovada,pentru ca (cel putin pentru mine) aceste 2 lucruri n-au nimic in comun. Eu am interpretat replica aceea cu 'ai inceput prea devreme' ca un fel de 'uite-o ma,are ani putini,e mai proasta si nu stie ce face. acu' i se pare misto si mai tarziu o sa-i para rau'. Nu,mai tarziu nu o sa-mi para rau. Cat timp e o alegere facuta de mine,gandita mult timp si intoarsa pe toate partile,nu imi va parea rau pentru ea niciodata. Ca fapt divers,am 15 ani. Si cam atat cu offtopicul,imi cer scuze moderatorilor. Offline #36 2009-07-26 19:55:47
Re: lipsa apetitului sexualnice when the pomp lights up,you shoot. Offline #37 2009-07-26 20:17:43
Re: lipsa apetitului sexualShine, nu te mai ataca asa ca o sa fie intotdeauna oameni cu vederi diferite fata de ale tale. De la asta sa sari la a jigni persoana respectiva e un pas maricel. Atunci cand ceri o opinie trebuie sa fii pregatita sa auzi si lucruri cu care nu esti de acord sau pe care nu vrei sa le auzi fara sa ai astfel de reactii. Putina moderatie nu a stricat niciodata nimanui. Offline #38 2009-07-26 20:51:53
Re: lipsa apetitului sexualEu suspectam oboseala,si/sau stresul... dar eram oarecum curioasa daca li s-a intamplat si altor persoane,si tot din cauzele astea. Toate bune si frumoase,asteptam si alte opinii. Si a venit chestia aia total deviata de la subiect,referitoare la un alt subiect pe care,cum spuneam,nu il pot comenta decat eu,din moment ce pe mine ma priveste,subiect in legatura cu care nu cerusem opinii. Poate sunt mai sensibila,dar nu imi place sa-mi fie comentate actiunile. Eu le-am facut,eu suport consecintele (desi inca nu e cazul). Pana la urma,legat de treaba cu apetitul,am vorbit cu un prieten care e medic... m-a intrebat de programul meu din ultimele luni,si a ajuns tot la concluzia cu oboseala/stresul... deci,problem solved. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|