homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize

#1 2009-07-17 18:29:29

denisa87
New member
Inregistrat: 2009-07-17

Analize

Buna ziua,

As vrea sa-mi spuneti daca se poate cauza pentru care la analizele de urina mi-au iesit leucocotele 25, iar proteinele 10.Iar la analizele de la secretie mi-a iesit candida,lactobacili prezenti in numar relativ mare, leucocite PMV .Medicul ginecolog  mi-a zis ca am candida si mi-a dat sa iau diflucan 2 pastile la 48 de ore si sa-mi cu canesten unguent ( sunt virgina si nu pot folosi ovule, candida am mai tot facut, stau prost cu sisitemul imunitar ) .

Legat de urina am inteles ca este vorba despre o infectie urina.Nu mi-a zis nimic , nu mi-a dat nimic  skitarg Imi puteti spune va rog mai multe ? Aveti idee despre ce infectie este vorba ? si cu ce se poate trata ? nu vreau s-o las asa .Ar trebui sa fac altfel de analize ca sa vad despre ce este vorba exact?

Vreau sa-mi spuneti daca e ok sa iau diflucan asa cum mi-a zis? Am mai luat acum cativa ani astfel de pastile Din cate am inteles ca pastiele cu doza unica sunt periculoase pentru ficat .

Va multumesc

#2 2009-07-17 22:29:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Analize

Ginecologul nu iti va recomanda tratament pentru infectie urinara. Nu e de competenta lui. Mergi la un urolog sau la un internist pentru asta.

Insa, cum ti s-a facut recoltarea pentru examenul de secretie daca esti virgina? Ceva in mintea mea nu se leaga.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-07-18 08:19:30

denisa87
New member
Inregistrat: 2009-07-17

Mi-a introdus in betigas ca cele de ureche pana la himen, nu mi l-a introdus in vagin.

#4 2009-07-18 11:39:12

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

denisa, infectiile urinare sunt provocate in 90% din cazuri de e-coli si se trateaza cu antibiotic. mergi la medicul de familie/urolog

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.