|
Nu esti logat.
Mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinor#1 2009-07-18 14:11:13
mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorMi-a venit cm in cantitati mici la 8 zile dupa ce am luat postinor,m-a tinut 4 zile ca de obicei,insa cantitatea ma ingrijoreaza!!!a fost primul contact.el nu a ejaculat. e posibil sa fie un semn ca sunt insarcinata? simt ca am si greturi,poate fi si din cauza stresului,sa fie ceva p fond psihic???pastila am luat-o conform instructiunilor.ajutati-ma cu un sfat pls!! Offline #2 2009-07-18 14:15:16
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorEu zic ca a fost menstra ta ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-07-18 15:16:55
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorsi eu zic ca n-ai nik, modificarea vine de la postinor... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2009-07-18 19:22:03
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorkdeea, dc zici k e menstra? mie mi s'a zis k aceasta sangerare diferita e sangerare din cauza postinorului si acum ast menstra.. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #5 2009-07-19 00:38:00
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorPai ... pentru ca sangerarea de la Postinor - teoretic vorbind ... deci asa scrie in prospect - ... apare in primele 6 zile de la administrarea lui; ori ea a zis ca a avut o sangerare a 8-a zi ... de aia tind sa cred ca e mai degraba menstra. Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-07-19 00:39:29) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-21 12:01:12
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorsi eu astept menstra sa pot pleca la mare linistita..dak ma dereglez si eu asa tare am pus-o.. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #7 2009-07-21 12:11:19
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorEh ... eu sunt pe dos in orice situatie. Asa incat sunt sigura ca tie o sa iti vina cum trebuie Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2009-07-21 12:37:48
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorpe 22iunie am avut contact cu risc minim [rupere prezervativ dar ejaculare afara], pe 29 am avut sangerare 3 zile... diferita de cm, adik mai putin cantitativa... si acum ast menstra pt k m-am speriat rau cu ruperea prez. am fct test la 3sapt, a iesit negativ. si vroiam sa plec la mare si ma gandeam sa iau ac...am mai luat acum cateva luni... faza e ca am mai luat postinor cu 2luni in urma, adik pe 22 apr aprox. atunci n-am avut sangerare falsa...am avut menstra normala dupa o luna si ceva. si mi-e teama de o dereglare mare... n-as vrea sa plec la mare cu frica in san, ca sa zic asa... sa ma pot bucura cu ubitu de mom astea... Ultima oara a fost editat de A|3 (2009-08-03 19:59:50) Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #9 2009-07-21 12:45:48
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorPai da, normal. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #10 2009-07-21 12:49:12
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorcum adik "nu prea e"? testu nu e concludent la 3 sapt? credeam k din privinta asta ma pot linisti... Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #11 2009-07-21 13:39:09
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorAh, te rog sa nu te superi, nu am vrut sa te nelinistesc ! Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-07-21 13:39:25) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #12 2009-07-21 13:41:09
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorda, l-am luat corect. e ok acum, sincer m-ai speriat un pic... Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #13 2009-07-21 13:46:15
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorBa, scuze, serios, didn't mean to Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #14 2009-07-23 10:07:26
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinormi-am facut si un test de sarcina la 15 zile si a iesit negativ,oare l-am facut prea devreme?ar fi indicat sa-l repet,inca imi este frica?! tot inceputul este greu:( Offline #15 2009-07-23 13:03:45
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorpoti sa-l repeti ca sa fii linistita... dar tot negativ o sa fie Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #16 2009-07-27 10:10:43
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinoraseara am comis-o iar,data asta am avut prezervative insa erau prea mici si ne-am gandit k decat sa riscam sa se sparga-sigur asta se intampla,mai bine se abtine el,de ejaculat sigur nu a ejaculat in interior, era a 7 zi dupa cm. Oare scap si de data asta?ma gandesc sa trec la anticonceptionale cred ca asa ar fi mai bine!!! Offline #17 2009-08-03 20:00:09
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinor
Pov mea pe scurt : cm pe 6iunie, postinor pe 22iunie, sangerare de la postinor [probabil] pe 29iunie ... sa zicem k pe 29 ar fi fost menstra de fapt. Acum ast menstra, sunt destul de linistita pt k am fct test si a iesit negativ la 3 sapt dupa contact, dar nu stiu cum sa ma protejez, mi-am pierdut increderea in prez si Postinor n'as mai putea lua in cazul unui esec [am mai inainte cu 2luni de la acesta]. Am o gramada de cosuri de mai bine de o sapt, dar menstra intarzie... Dak folosesc prez. si in cazul ruperii imi pun un ovul pharmatex dupa ...e posibil? Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #18 2009-08-04 00:28:59
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinoras avea si eu o intrebare - ieri mi-a venit ciclul cum trebuie, la 28 de zile, insa e in cantitati extraordinar de mici. contact sexual am avut doar cu prezervativ deci nu cred ca se pune vba de o sarcina. pana acuma fluxul a fost mereu normal, chiar spre abundent. ce sa fie? e posibil sa fie din cauza stresului si lipsei de somn? sau ar fi bine sa merg la un consult? Offline #19 2009-08-04 13:17:53
Re: mi-a cenit cm in cantitati mici dupa postinorastepta sa vezi cum va fi pana la final...poate doar la inceput e umpic mai redus fluxul... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|