|
Nu esti logat.
Sumar urina#1 2009-07-20 13:57:30
sumar urinaAm primit rezultatul sumarului de urina din care aflu ca am leucocite 25/μL si Offline #2 2009-07-20 16:29:34
Re: sumar urina...da ar trebui sa faci controale suplimentare sau sa mergi la medic sa le interpreteze...hematiile in conditii normale nu ar trebui sa fie deloc prezente in urina...daca apar inseamna ca suferi de hematurie...adica prezenta sangelui in urina ce este cauza sangerarii de la nivelul sistemului excretor...leucocitele pot fi prezente in urina...daca sunt frecvente indica o infectie...asta poti sa afle de pe buletinul de analize unde iti arata valorile normale...valorile normale difera de la aparat la aparat de aceea nu ma pot pronunta in privinta lor...multa sanatate!! Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-07-20 16:35:52) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-07-20 18:20:10
Re: sumar urinada, fa si o urocultura, e posibil sa ai o infectie urinara Offline #4 2009-07-21 09:57:09
Re: sumar urinaMultumesc fetelor! Valori normale nu sunt trecute doar "negativ". Am facut si o urocultura, saptamana viitoare astept rezultatul. Offline #5 2009-07-21 19:13:58
Re: sumar urinasalutare gagici!! Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline Publicitateloading...
#7 2009-07-28 21:23:54
Re: sumar urinabuna! am si eu o problema. De ceva vreme nu ma mai "bucur" (sa zic asa) de actul sexual. Chiar daca sunt lubrifiata indeajuns simt la penetrare o arsura puternica care se "stinge" pe parcurs. Mi-am facut toate analizele , inclusiv din secretie vaginala si nu am nimic inafara de o infectie urinara pt care iau deja tratament. Si plus chiar daca iau anticonceptionale folosesc prezervativul de fiecare data (ma gandesc ca ar putea fi si din cauza asta, o alergie sau ceva) .nu am apucat sa discut cu giencologul meu despre asta. Astept ceva pareri sau indicatii. Offline #8 2009-08-04 21:56:37
Re: sumar urinafaci degeaba urocultura. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #9 2009-08-05 12:11:51
Re: sumar urinapai si daca ai avea ceva , acum sumarul de orina o sa iasa ok , fara nici o infectie , se stie ca antibioticul negativeaza anumite rezultate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|