homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bebe dupa chiuretaj

#1 2009-07-21 11:12:31

ioanafbr
New member
Inregistrat: 2009-07-20

Bebe dupa chiuretaj

Mi-e destul de greu sa scriu despre asta. E cea mai mare gresala a vietii mele, dar nu mai pot da timpul inapoi. In 2002, pe cand eram studenta, am ramas insarcinata. In primele 2 luni am avut menstra, e adevarat putin mai scurta, dar nu m-a dat de banuit. Abia dupa inca alte 2 luni mi-am dat seama cat de inconstienta am fost, sperand ca mie nu mi se poate intampla, si am mers la doctor. Pana am gasit pe cineva care sa se bage la asa o sarcina avansata, au mai trecut alte 3 saptamani. Problema (ce ciudat suna) s-a rezolvat, nu am avut complicatii, sangerari sau alte nereguli. Dupa o luna de la avort, doctorul mi-a introdus un sterilet, pe care din cauza abundentei menstruatiei l-am dat jos dupa 1 an jumate. Nu caut scuze, e incalificabil si de neconceput pt o femeie din ziua de azi sa spuna ca nu si-a dat seama, dar acum 7 ani aveam alta minte, si pe vremea aia imi statea in calea visurilor mele de a reusi profesional in viata. Acum am 28 ani, sunt casatorita tot cu acela cu care ramasesem insarcinata (el nu a fost de acord in trecut cu avortul), si ne-am hotarat sa facem un bebe. Am ceva probleme legate de metroanexita si gardnerella pt care deja am luat tratament, insa mai trebuie repetat in august. La consult ginecologic cu ecograful acela care se introduce inauntru, nu s-a vazut decat metroanexita. La sf lui august o sa fac si papanicolau si repet analiza secretiei. Intrebarea mea pe care in sfarsit reusesc s-o spun cu voce tare este daca se poate ca acel avort sa fi distrus ceva p-acolo, sau medicul sa fi rupt ceva pe dinauntru?Adica din ce a vazut medicul acum la acel ecograf isi putea da seama daca am ramas cu ceva sechele si nu pot sa fac copii? In tot acest timp, am facut sex protejat, deci nu se pune problema sa fi incercat si sa nu fi reusit. Numai ca mi-e si frica sa ma gandesc ca nu mai pot sa am copii din cauza mintii mele necoapte... Cine ma poate ajuta?

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

#2 2009-07-21 11:23:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Bebe dupa chiuretaj

Medicul poate sa te lamureasca, dar nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji... complicatiile dupa avort sunt totusi foarte rare si ti-ai fi dat cu siguranta seama daca se intampla ceva. Bafta !

#3 2009-07-21 11:25:52

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

daca totul a fost bine e imposibil sa nu poti ramane din nou insarcinata... insa ai grija sa fii perfect sanatoasa inainte sa ramai pentru a nu aparea complicatii...
asta e parerea mea... mai asteapta si altele din partea celor care stiu mai multe
ai grija! si succes!

#4 2009-07-21 11:43:19

ioanafbr
New member

si eu sper, mai ales ca sotul meu face 32 ani anul asta si deja e in "crize" de timp. nu-i problema, si eu vreau ca mai toate in jurul meu au copii, am cam ramas ultimul cuplu fara copii din anturaj. Sper ca doamne doamne sa ma fi iertat. Tare bun forumul asta, ne mai desteptam si noi nitel!Va multumesc si pentru oricine mai are sfaturi si pareri astept cu nerabdare. Pupici!

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

#5 2009-07-21 11:57:25

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ioanafbr intra si aici http://forum.anticonceptionale.ro/p1161 … l#p1161480
o sa gasesti multe fete care vor un bebe si cu care te poti sfatui
multa bafta sa vina repede bebe mult dorit puss

Publicitate

loading...

#6 2009-07-21 13:32:07

ioanafbr
New member

multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.