|
Nu esti logat.
Menstruatia nu apare#1 2009-07-21 11:59:57
Menstruatia nu apareBuna. Am o mare problema. Luna trecuta mi-a venit menstruatia pe 11 iunie, luna asta trebuia sa-mi vina pe 8, dar nu mi-a venit nici pana azi 21 iulie. nu stiu ce se intampla. Eu am contact sexual protejat mereu. Dar oricum mi-am facut 2 teste de sarcina, si au iesit negativ, unul la 6 zile intarziere, si unul la 10 zile intarziere, marci dferite. Ma dor sanii foarte rau si burtica la fel dar menstruatia nu apare, maine o sa am doua saptamani intarziere,mi-e foarte frica. am mare nevoie de un raspuns. va rog. Offline #2 2009-07-21 12:15:11
Re: Menstruatia nu apareeu zic sa te adresezi unui medic... 2 saptamani e deja prea mult sau mai asteapta si alte pareri Offline #3 2009-07-21 12:15:50
Re: Menstruatia nu apareDaca te-ai protejat si n-au fost probleme cu prezervativul (presupun ca asta folosesti), nu-i nici o problema. Sa nu fie vreo dereglare ceva. when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2009-07-21 14:22:17
Re: Menstruatia nu apareis la prima luna de yasmin si de miercuri is in pauza de 7 zile dar ink nu mia venit menstruatia doar scurgeri maronii...pastilele leam luat la timp si totul ok si nici nu au fost acte sexuale complete(ca si penetrare),fara ejaculare chiar:-?...mai mult o joaca k is la inceput:-?...are cineva vreo idee dc na venit menstruatia? Offline #5 2009-07-21 14:57:36
Re: Menstruatia nu aparescurgerea maronie e spottingul, e in regula. Menstruatia vine in perioada aceea de 7 zile, nu mai devreme. De altfel, nu e o regula, sa vina fix in prima zi din cele 7. De obicei vine in a 2-3-a zi. when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-21 15:02:05
Re: Menstruatia nu apare
pfff...miercuri am luat ultima pastila adik pe 15 iul si azi suntem in 21 si ink nu mia venit,asta e faza:-? Offline #7 2009-07-21 15:35:59
Re: Menstruatia nu apaream si eu o intrebare dak intarzii cu o pastile cam o ora nu is probleme nu?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #8 2009-07-21 15:43:37
Re: Menstruatia nu apareNu, e ok in principiu, ideea e sa nu intarzii mai mult de 12 ore. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-07-21 16:28:45
Re: Menstruatia nu aparepoi eu de pe folia asta atat am intarziat opastila cu o ora resutu cu 10-20 min Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #10 2009-07-21 16:51:28
Re: Menstruatia nu apareDaca ai respectat si celelalte reguli de mentinere a protectiei, atunci cu siguranta nu e vorba de sarcina. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2009-07-21 17:49:40
Re: Menstruatia nu apare
Daca le-ai luat corect nu ai de ce sa-ti faci griji.Joi ar trebui sa incepi o noua folie;poti face joi de dimineata un test de sarcina si dak e negativ poti incepe linistita o noua folie. Iubesc si sunt iubita Offline #12 2009-07-21 18:36:46
Re: Menstruatia nu aparee faza k oarecum is ink virgina,adik knd am incerkt,na fost penetrare totala,nu sa rupt himenu:-?,nu s-a intamplat mai nimic:-?...mai tre sa fac testu de sarcina in cazu asta:-? Ultima oara a fost editat de zipiandra (2009-07-21 19:01:44) Offline #13 2009-07-22 02:48:29
Re: Menstruatia nu aparenu stiu ce se intampla, ma dor sanii, ma doare burta si mijlocul, adik SPM.....dar tot nu-mi vine....o sa ma duc si la ginecolog dar mi-e frica sa nu am ceva....a trecut cineva prin asa ceva? adik sa-i intarzie 2 saptamani sau mai mult si sa-i vina ciclul fara sa aiba nimic complicat....sunt foarte speriata... De protejat, m-am protejat foarte bine, dar faza e ca in mai am luat pilula de a 2-a zi si mi-a venit de 2 ori in luna aceea, si in iunie odata normal, si ma gandeam luna asta sa nu-mi vina deloc....se poate asa ceva? Offline #14 2009-07-22 09:56:13
Re: Menstruatia nu apareda rasfatata17..mie mi s-a inta,plat..drept ca eu eram in pazua de la ac..dar oricum..nu stiu ce a fost cu mine ca deobicei e ffoarte regulat...insa cand am fost la medic a fost ok..in perioada apropiata nu ai luat postinor? el deobicei intarzie sau chiar dergeleaza menstruatia....eu totusi te sfatui sa faci programare si sa mergi numaidecat la medic..poate fi doar dereglare dar inschimb ai sa stai linistita fara griji... bafta Offline #15 2009-07-22 11:34:21
Re: Menstruatia nu apareAs vrea un raspuns de la doctoressa....pe 11 iulie mi a venit menstruatia si ma tine 7 zile de obicei ,primele 4 zile mai abundent si apoi din ce in ce mai redus...mi am inceput viata sexuala de aprox 3 luni si pe 16 luna asta(iulie),am avut primul contact sexual neprotejat la cateva ore am luat postinor ,apoi cea dea 2 pastila la 12 ore . Atunci nu am avut nici o reactie la pastila dar la 3 zile dupa c am luat pastila am sangerari...pe prospect spune k e o reactie normala...In prima luna dupa c am avut contact sexual mi s-a dereglat menstra mi a venit mai tarziu cu 5 zile k de obicei.E posibil sa mi se deregleze si acu? Ar trebui sa ma ingrijoreze sangerarile?Eu contactul sexual neprotejat l-am avut in penultima zi de menstruatie si teoretic nu ar fi trebuit sa raman insarcinata dar am luat si postinor s fiu sigura,partenerul meu nu a ejaculat in mn Offline #16 2009-07-22 11:39:23
Re: Menstruatia nu aparemenstra s-a dereglat de la postinor, nu ai de ce sa iti faci griji... Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-07-22 11:41:07) Offline #17 2009-07-22 12:42:09
Re: Menstruatia nu apareba da, am luat in mai escapelle nu postinor, care e acelasi lucru....si mi a venit de doua ori in luna mai, si in iunie mi a venit normal...am programare la ginecolog tocmai sambata, si mi-e tare frica.... astazi m-am trezit fara dureri de sani, fara nimic.....chiar nu pot sa inteleg ce se intampla. Offline #18 2009-07-22 13:22:53
Re: Menstruatia nu aparema ajutati si pe mn sa inteleg daca is normale sangerarile astea?dupa c am luat postinor acum 5 zile?postinor am luat in ultimele 2 zile de menstruatie adik pe 16 si 17 iar sangerari am avut ieri si am si azi:( o sa treca? Offline #19 2009-07-22 18:43:57
Re: Menstruatia nu apareprobabil sunt reactie de la postinor, maybelline, vezi cum stai luna asta... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|