|
Nu esti logat.
Dureri!?#1 2009-07-22 00:01:14
dureri!?mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu acum 3 saptamani, m-a durut putin dar nu mi-a curs sange, a doua oara la fel. a treia oara m-a durut foarte tare , apoi mi-a venit menstruatia si am facut-o din nou dupa 2 zile de la incheierea menstruatiei si iara am avut aceleasi dureri. Offline #2 2009-07-22 00:06:05
Re: dureri!?cristina nu e obligatoriu sa`ti curga sange.nici mie nu mi`a curs si m`a durut tare..si nah asa e primele dati pana te obisnuiesti e normal sa te doara.si poate nici n`ai fost lubrifiata suficient Love. Live. Laugh. Offline #3 2009-07-22 00:07:08
Re: dureri!?...asa cum se poate ca la primul contact sa sangerezi putin, este la fel de posibil sa nu sangerezi cand ti se rupe himenul...si durerile sunt normale...probabil a insistat el mai mult sau nu ai fost tu destul de relaxata...astea trec in timp... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2009-07-22 00:53:47
Re: dureri!?nu este neaparat sa sangerezi la primul contact sexual. Eu, de exemplu, am sangerat si am avut niste dureri ingrozitoare. Vor trece si durerile, stai linistita si ai rabdare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|