|
Nu esti logat.
Lamurire#1 2009-07-22 12:02:27
lamurirefete,am si eu o nelamurire cu analizele.am cateva valori de care a zis medicul ca sunt aproape de negative si nu gasesc un diagnostic,ca a uitat sa imi zica.poate ma ajutati voi: Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2 2009-07-22 12:05:47
Re: lamurireeu zic ca atata timp cat sunt in limitele normale, sa nu-ti faci griji Offline #3 2009-07-22 12:11:44
Re: lamurirepai deocamdata nu as mai lua vitamine,as incerca varainta cu mancare mai sanatoasa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #4 2009-07-22 12:21:10
Re: lamuriremie magneziul mi a iesit sub limita normala si a trebuit sa iau, dar tu daca te incadrezi nu are rost sa bagi in tine pastile.ia-le din alimente :migdale, alune, spanac, patrunjel, banane, nuci si asa mai departe. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|